- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.721
En ihtiyacımız olanEn sonunda görevden alıp eve kilitliycem sizi
Gaz su faturasını görün
Geçmiş olsun negom salgına yakalanmışsın.Geçmiş okumaya çalışıyorum, hastayım yatıyorum, mide bulantısı karın ağrısı
İşte herkesin zevkine kimse karışamazyerleşirsin ya yavaş yavaş sakin sakin her fun bir yeri yapmak daha mantikli sanki
ay ne bileyim gelmis kocamla kufurlestik 1 aydir kusuz bana kufur etmesi kendini geri cekmesi beni daha cok heyecanlandiriyo tarzi biseyler yaziyomazlumu getirin bana
İyi değilim diloşum. Her an depresyona girebilirim. Sen nasılsın
Yaaa aynı nargile keyfi ve bağlılığı benimkinde de var..B Brunello Cicinelli kuzum aslında ne olduğunu inan anlayamadan olaylar gelişti. Nargile içiyordu , bende x canımm yaa evi temizledim bak heryer cilllop gibi bugün içmesen yani yarına kadar idare etsin, canım çıktı zaten misafir gelecek yarın akşam içeriz dedim. ' iyi de br nargile keyfim var ondan da mahrum etme bari dedi..
Zaten mahrum etmiyorum bugün iiçin rica ettim sadece, gene de sen bilirsin içmek istiyorsan iç dedim.
içicem zaten dedi
ay tamam ne yapıyorsan yap öff hakikaten sana laf anlatırken yoruluyorum, içtikten sonra da temizle hiç uğraşamam dedim. Bir baktık kavga başladı.. aslında hiç bir şey yok. ama o lafı söylemesi.. bardağı taşıran nokta oldu.. haklı bile olsa onu haksz duruma getirdi..
Büyük değildi ama küçük sinek de mide bulandırıyor.Çok kötü denk gelmiş üst üste gerçekten. Neyse büyük bir sorun olmamasına sevindim.
İnsallah çabuk adapte oluruz canım benim çok sağol
Canım hayırlısı olsun inşAllah ne işiydi kuzu?Hoşgeldin cicim, sen de beni duygudan duyguya sürükledin mesajında, gülücük mü koysam üzülsem mi bilemedim.
Eşin ne kavgasına karışmış kuzum, sorun yoktur inşallah?
Evet canım işe dönüyorum hayırlısıyla, şimdiden strese girdim. Babaannesi bakacak kuzuma inşallah bir aksilik olmazsa.
Ooo efsane değilmişBenimkiler uyur kızlar 8 de 9 da. Doğdukları günden itibaren o saatte bütün ışıkları kapatırım, uyku zamanı diye. Öyle alıştırdım.
Sabah 5 de 6 da kalkıyorlar ama olsun
Sağolun kızlar, dün bütün gün baş ağrısı bugün bu
Kuzum reddi miras yapacak, üzülme o zaman bir şey olmazAllah korusun ya
Kardeşime çok öfkeliyim. Babam yıllarca çalıştı bu evi alabilmek için
Benimkiler uyur kızlar 8 de 9 da. Doğdukları günden itibaren o saatte bütün ışıkları kapatırım, uyku zamanı diye. Öyle alıştırdım.
Sabah 5 de 6 da kalkıyorlar ama olsun
Sağolun kızlar, dün bütün gün baş ağrısı bugün bu
Sağol kuzum, dün çok kötü ağrıdı başım ama onun sebebi aşırı ağlamaktı.En ihtiyacımız olanBu şartlar altında çocuk mocuk olmaz, üzgünüm tek doğuracaksın
Geçmiş olsun negom salgına yakalanmışsın.
2 çeşit salgın var:
1- mide bulantısı-ishal
2- baş ağrısı- burun sinüs akıntısı
İlkine giriş yapmış gibi duruyorsun
İşte herkesin zevkine kimse karışamazFake hesap ve konu açmaktan ne zevk alırlar anlamam ki..
Üşenmiyorlar da.
Ben çişimş yapmaya bile üşeniyorum sabaha kadar tutuyorum, adamların uğraştığı şeylere bak. İlginç
Yaaa aynı nargile keyfi ve bağlılığı benimkinde de var..
Ocakta kömür közlerken kül içinde kalıyor her yer.
Allahtan benimki Ekim itibari ile bıraktı. 1 ay kendine detoks yapacak
Çok saçma bir konudan çıkıp gereksiz büyümüş. Gergin mi acaba, sorunları mı var? Çatacak yer aramış.
Büyük değildi ama küçük sinek de mide bulandırıyor.
Şu sıralar herşey üst üste geliyor zaten. Artık düzenli ve normal hayat istiyorum ya. Sıkıldım vallahi tosyam.
Bu çok önemli canım, sanki bütün ev uykuya geçmiş gibi olacak, hiç uyaran olmayacak, zamanla oturuyor rayına.Maşallah kuzu nazar değmesin
Ben de bugün ışıkları kapatıp odadan çıkarmayacağım uyku düzeni sağlamak için
Sırf tek doğurmak uğruna sizi kilitlermEn ihtiyacımız olanBu şartlar altında çocuk mocuk olmaz, üzgünüm tek doğuracaksın
Geçmiş olsun negom salgına yakalanmışsın.
2 çeşit salgın var:
1- mide bulantısı-ishal
2- baş ağrısı- burun sinüs akıntısı
İlkine giriş yapmış gibi duruyorsun
İşte herkesin zevkine kimse karışamazFake hesap ve konu açmaktan ne zevk alırlar anlamam ki..
Üşenmiyorlar da.
Ben çişimş yapmaya bile üşeniyorum sabaha kadar tutuyorum, adamların uğraştığı şeylere bak. İlginç
Yaaa aynı nargile keyfi ve bağlılığı benimkinde de var..
Ocakta kömür közlerken kül içinde kalıyor her yer.
Allahtan benimki Ekim itibari ile bıraktı. 1 ay kendine detoks yapacak
Çok saçma bir konudan çıkıp gereksiz büyümüş. Gergin mi acaba, sorunları mı var? Çatacak yer aramış.
Şu sıralar herşey üst üste geliyor zaten. Artık düzenli ve normal hayat istiyorum ya. Sıkıldım vallahi tosyam.
Sen ve depresyon inanırım bak onaİyi değilim diloşum. Her an depresyona girebilirim. Sen nasılsın
Şu sıralar herşey üst üste geliyor zaten. Artık düzenli ve normal hayat istiyorum
Canım hayırlısı olsun inşAllah ne işiydi kuzu?
Neden o kdr ağladın noldu canmSağol kuzum, dün çok kötü ağrıdı başım ama onun sebebi aşırı ağlamaktı.
Çocuklardan bana geçti muhtemelen
Neden o kadar çok ağladın kiSağol kuzum, dün çok kötü ağrıdı başım ama onun sebebi aşırı ağlamaktı.
İnşAllah canım benimKuzum reddi miras yapacak, üzülme o zaman bir şey olmaz
Hoşbuldum mirandamCanım hayırlısı olsun inşAllah ne işiydi kuzu?
Ooo efsane değilmişbende buara öyle yapıyorum canım. 9 da yatma hazırlıkları başlıyor. Sabah erken kalkıyorlar ama olsun
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzum benim. Çocuklardan bulaştı demekki
B Brunello Cicinelli madonnam hoşgeldinçok üzüldüm ya başınıza gelmeyen kalmamış. Bide buluşamamak iyi gelmemiştir size
Neden ağladınSağol kuzum, dün çok kötü ağrıdı başım ama onun sebebi aşırı ağlamaktı.
Öyle işte ağladımNeden o kadar çok ağladın ki
İnşAllah canım benim
Üzüldüm bir konuya kuzum, tekrar yazıp çoşmuyumHoşbuldum mirandam
Bize buluşamamak, kavuşamamak hiç iyi gelmiyor. Emekli albay gibi sinir içinde oluyoruz
Sana noldu kuzum, abinin meselesi ne?
Neden ağladın
Evet canım ama ona bile daha 2 sene filan var :)
3 yaşına filan gelince ancak götürebilirim. Insallah o zamana kadar da ehliyetimi almak istiyorum araba da alirsam arabayla gidip gelmek daha iyi olur bizim icin. Hayırlısı bakalım
Ama gerçekten kapıyı çarptıktan sonra ve camın aşağı inmesinden sonra ulan ne dandik kapıymış evi satarken bi şekiller şukullar , kapının geldiği hale bak hele diye içimden geçirmedim değill yani
Kuzu masallah senin oglun aliskanliklarini degistirmeye cok acik bi cocuk kolay adapte oluyorI inessa armand kuzum bide alıştırma bardaklarını dene. bizimki kutu süt icemez saniyodum ben. hiç zorlanmadan iciverdi. belki seninki de pipetle alıştırma bardağıyla falan icer rahatca :)
Yani bak ağlıyorsun duygusalsinYanıma elma koydum, aklımaByNkoaLa gelip duruyor midem bulandıkça
Bizi kitlesen, özel harekat ekipleri gelip camdan girerek adamı yine yanımdan alır. Yine bana yar etmezler.Sırf tek doğurmak uğruna sizi kilitlerm
Beni dellendirmeyin
O çocuk olacakhahahahahah
Depresyon benim göbek adım aslında ama girince pek belli olmuyor girdiğim,Sen ve depresyon inanırım bak onaiyim bende canım hayata devam ediyoruz bir şekilde bir yaramzlik yok bakalim
Monoton olmak en büyük hayalim,İnsallah yeni evinizde mutlu huzurlu bir düzeniniz olur. Bir de şöyle düşün en azından monoton değilsiniz
Amin, inşallah Devlet memuruyum canım, kamudayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?