Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahaha çoğu erkek böyle sanırım bende bı hafta konusmuycam derim dediğim saat şapşal şapşal konuşur yada hareketler yapar güldürür beni ciddi olamiyorum onun yüzünden hicc aman aman küsen erkek konuları okuyorum bana okurken gına geliyor burda hiç çekemem Allah etmeye

Anladım CNm estrofem mi kullanıyorsun
Aynen canım günde 3 estrofem bide günde birer tane folbiol,rulid,corasprin de var tabi bide tedavinin başından beri sbh akşam içtiğim inofolic combi diye bı hap,ayy hem ben sistim hem içim şişti haplardan sende 10 gün boyunca bunlari kullanıp mi gittin canım muayeneye?

Kuzum ben estrofem kullandım günde 3 adet fitil kullandım transferden 5 gün önce progestron kalçadan iğne oldum coraspirin kullandım hiç fitiler çoktu günde 2 ser 2 ser 6 adet
Sonra gebelik aşısı kullandım istedigim herhangi bir saatte ben baya şeyler kullandım canım iğneler ağırlıklıydi

Aynen aynen bizde öyle
Yaaa küsen erkek neee Yaaa Allah göstermesin cidden küçük oğlum çok kusugen smdiden soyluyirm öyle herşeye kusulmz diye

Ben zaten iki günde bir hastahaneye gitmeye başladım 5 gün önceden başladım sonra dondurulmuş embrio ttasferi oldum daha sonra hala ilaclara devam ettim kontrole gittim doktorum çok şaşkın sana yarim bile koysak mutlaka tutması lazgimdi dedi yaşın genç sorun yok yumurta kalitesi iyi dedi ben gurur yaptım dedi beni gözünude nasıl gördünüz kim bilir fln dedi çok uzun konuştuk hiperoskopi yapılacak bakalım acaba rahimde mi bir problem fln var diye

K Kendinisevenbirii yani canım çok uygulama yapıldı ama olmaid bizim hastahanede problemi olmayan kişiler ilk tedavide kalıyor sorunu olanlarda ikincide kalıyor benim üç olacak nerdeyse şaşkın yani bağışıklık sistemine bakicak yeni serum çıkmış bakalim.aklinda biseyler varmis

Oo baya iğne agirlikliymis canım senin aynen,şu durumda hemen bebek dusunuyo musun yine canım bı süre bekleyip eşini gözlemleyecek mısın?

Oo baya iğne agirlikliymis canım senin aynen,şu durumda hemen bebek dusunuyo musun yine canım bı süre bekleyip eşini gözlemleyecek mısın?
Ben 71 tane iğne yedim canım 2.5 ayda
Şimdi düşünmüyorum CNm sadece histeroskopi olucam sorun varsa en azindan onun çözümü olur

Anladım canım düşünüyorsun anladığım kadarıyla inşallah bir an evvel kavuşursun sende minigine o zmn streste bay etkiliyor cnm,bol Kafani dagitman lazim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…