- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.901
Ahaha çoğu erkek böyle sanırım bende bı hafta konusmuycam derim dediğim saat şapşal şapşal konuşur yada hareketler yapar güldürür beni ciddi olamiyorum onun yüzünden hiccAynı benm akros
Doya doya trip yapamiyorm surduremiorm ki
Diyirm.bu sefer bir hafta konusmucam illa bişey bulup beni ya konuşturuyor ya güldürüyor
Neyse bu da iyi bişi sonuçta kus yatmiyoruz erkeğin de kuseni zor olur bee
Bir kere bana kusmusti nasıl yaklascagimi bilememistm
Aynen canım günde 3 estrofem bide günde birer tane folbiol,rulid,corasprin de var tabi bide tedavinin başından beri sbh akşam içtiğim inofolic combi diye bı hap,ayy hem ben sistim hem içim şişti haplardanAnladım CNm estrofem mi kullanıyorsun
Onun kapagni dediğim gbi yaparsan çok güzel.olurCam kavanozda yaptım canım
Şimdi açıp kaynatıp oyle kapatcam kapağı oyle miOnun kapagni dediğim gbi yaparsan çok güzel.olur
Domates soslarinin kapaklarını turşu kavanoz kapaklarını biz hep öyle yapiyoruz
Kuzum ben estrofem kullandım günde 3 adet fitil kullandım transferden 5 gün önce progestron kalçadan iğne oldum coraspirin kullandım hiç fitiler çoktu günde 2 ser 2 ser 6 adetAynen canım günde 3 estrofem bide günde birer tane folbiol,rulid,corasprin de var tabi bide tedavinin başından beri sbh akşam içtiğim inofolic combi diye bı hap,ayy hem ben sistim hem içim şişti haplardansende 10 gün boyunca bunlari kullanıp mi gittin canım muayeneye?
Aynen aynen bizde öyleAhaha çoğu erkek böyle sanırım bende bı hafta konusmuycam derim dediğim saat şapşal şapşal konuşur yada hareketler yapar güldürür beni ciddi olamiyorum onun yüzünden hiccaman aman küsen erkek konuları okuyorum bana okurken gına geliyor burda hiç çekemem Allah etmeye
Kullanılmış yaparsan tutmuyor yeni kapak alacaksın kaynatcaksin sonra kapatacaksin sıkı skıŞimdi açıp kaynatıp oyle kapatcam kapağı oyle mi
Ay KuZum deneyeyim yarın insallah tutarKullanılmış yaparsan tutmuyor yeni kapak alacaksın kaynatcaksin sonra kapatacaksin sıkı skı
Eğer istersen sana tarif de verebilirimAy KuZum deneyeyim yarın insallah tutar
Karısı yandı ilerde desene ahahahAynen aynen bizde öyle
Yaaa küsen erkek neee Yaaa Allah göstermesin cidden küçük oğlum çok kusugen smdiden soyluyirm öyle herşeye kusulmz diye
Allah bnm oglanlarn hanmlarina sabırlar versin ikisine deKarısı yandı ilerde desene ahahah
Oo baya iğne agirlikliymis canım senin aynen,şu durumda hemen bebek dusunuyo musun yine canım bı süre bekleyip eşini gözlemleyecek mısın?Kuzum ben estrofem kullandım günde 3 adet fitil kullandım transferden 5 gün önce progestron kalçadan iğne oldum coraspirin kullandım hiç fitiler çoktu günde 2 ser 2 ser 6 adet
Sonra gebelik aşısı kullandım istedigim herhangi bir saatte ben baya şeyler kullandım canım iğneler ağırlıklıydi
Kovdum ula de haydi get
Ne tursusu tarifi kuzumEğer istersen sana tarif de verebilirim
Yani ben çok yapmasam da annemle çok kuruyoruz ordan biliyorm
Ben 71 tane iğne yedim canım 2.5 aydaOo baya iğne agirlikliymis canım senin aynen,şu durumda hemen bebek dusunuyo musun yine canım bı süre bekleyip eşini gözlemleyecek mısın?
Anladım canım düşünüyorsun anladığım kadarıyla inşallah bir an evvel kavuşursun sende minigine o zmnK Kendinisevenbirii yani canım çok uygulama yapıldı ama olmaid bizim hastahanede problemi olmayan kişiler ilk tedavide kalıyor sorunu olanlarda ikincide kalıyor benim üç olacak nerdeyse şaşkın yani bağışıklık sistemine bakicak yeni serum çıkmış bakalim.aklinda biseyler varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?