Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tamam sessiz sessiz yazarim
Nego hiç duymaz bile
inşallah uzun süre yeter ya
ByNkoaLa bir yorumunda domates yazmış ben onu domestos olarak okudum Nego mutlu musun
Temizlik yapmayı severim hatta özledim bile. Vileda yapmak istesem sopası oğlanların eline oyuncak oluyor, süpürge tutuyorum biri üstüne oturur diğeri hava çıkan bölümüne yatar yüzünü dayayıp şarkı söyler, balkon yıkayayım derim hortumu birbirlerine tutarlar. Ağzmdan burnumdan gelir. En rahatı akşam yapmak, o zaman da uykusuz kalıyorum

Kız çok güldürdün beni yaaaaaa
Hahahahahahaha

okurken komik de yasarken tam krizlik ya oğlan çocukları niye böyle anlamadim
benimkide haliya yere su döküp ordan yalamaya çalışıyo

Toz aldığım bezle ağzını siliyor ufaklık, yüzünü temizliyor falan sırıtarak bakış atıyor. O an yaşadığım endişeyi görmen lazım. Yatakları topluyorum, zıplaya zıplaya pertini çıkarıyorlar hele nevresim değiştirme faslıma hiç değinmicem, bazen kapı kitleyip değiştiriyorum

Sanki benim kız farklı da
Bütün gün halıların altını kaldirip bakiyor, karinca bulur da agzina atar belki diye.

Bizimkiler halının altına girip, örtü gibi üstlerine çekiyorlar halıyı

Benimki daha onu beceremiyor, eminim yapar 1 2 ay sonra. Çünkü geçtiği yerleri halıların uçlarının kalkık olmasından anlıyorum :)

Aa bu benim oğlan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…