- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.941
kızlar film önerisi var mi :)
korku olmasin ama kocacığım izlemez
maçtan geldi çay demledi bugün oturalım diyokesin film izlerken on kere kalkacak bizim oğlan da
Ben alacağımı aldım senden
Kız çok güldürdün beni yaaaaaaByNkoaLa bir yorumunda domates yazmış ben onu domestos olarak okudum Nego mutlu musun
Temizlik yapmayı severim hatta özledim bile. Vileda yapmak istesem sopası oğlanların eline oyuncak oluyor, süpürge tutuyorum biri üstüne oturur diğeri hava çıkan bölümüne yatar yüzünü dayayıp şarkı söyler, balkon yıkayayım derim hortumu birbirlerine tutarlar. Ağzmdan burnumdan gelir. En rahatı akşam yapmak, o zaman da uykusuz kalıyorum
anında öneri veren poncigim benim
ByNkoaLa bir yorumunda domates yazmış ben onu domestos olarak okudum Nego mutlu musun
Temizlik yapmayı severim hatta özledim bile. Vileda yapmak istesem sopası oğlanların eline oyuncak oluyor, süpürge tutuyorum biri üstüne oturur diğeri hava çıkan bölümüne yatar yüzünü dayayıp şarkı söyler, balkon yıkayayım derim hortumu birbirlerine tutarlar. Ağzmdan burnumdan gelir. En rahatı akşam yapmak, o zaman da uykusuz kalıyorum
Ben de gülüyorum ama çok sonra.Kız çok güldürdün beni yaaaaaa
Hahahahahahaha
kk birinci noteri jon wick serisini izleyin, aksiyon severseniz
Toz aldığım bezle ağzını siliyor ufaklık, yüzünü temizliyor falan sırıtarak bakış atıyor. O an yaşadığım endişeyi görmen lazım. Yatakları topluyorum, zıplaya zıplaya pertini çıkarıyorlar hele nevresim değiştirme faslıma hiç değinmicem, bazen kapı kitleyip değiştiriyorumokurken komik de yasarken tam krizlik yaoğlan çocukları niye böyle anlamadim
benimkide haliya yere su döküp ordan yalamaya çalışıyo
okurken komik de yasarken tam krizlik yaoğlan çocukları niye böyle anlamadim
benimkide haliya yere su döküp ordan yalamaya çalışıyo
Ama cidden o işleri yaparken bu durumda olmak cildirmalik ciddi anlamdaBen de gülüyorum ama çok sonra.
Bizimkiler halının altına girip, örtü gibi üstlerine çekiyorlar halıyıSanki benim kız farklı da
Bütün gün halıların altını kaldirip bakiyor, karinca bulur da agzina atar belki diye.
Allah yardımcın olsun. Yemekleri yetiştirmen bile şükür sebebiAma cidden o işleri yaparken bu durumda olmak cildirmalik ciddi anlamda
Ben ikisi küçükken detaylı temizlik yaomazdm o yüzden kriz de yasamadm
Bunda Allah bilir halimizi artık nolcaz
Bizimkiler halının altına girip, örtü gibi üstlerine çekiyorlar halıyı
Aa bu benim oğlanToz aldığım bezle ağzını siliyor ufaklık, yüzünü temizliyor falan sırıtarak bakış atıyor. O an yaşadığım endişeyi görmen lazım. Yatakları topluyorum, zıplaya zıplaya pertini çıkarıyorlar hele nevresim değiştirme faslıma hiç değinmicem, bazen kapı kitleyip değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?