Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ayni valla benimkide yapıyo aynısını
kasede şeker görsün oturur döker oynar oynar dağıtır. ağzına aldığı şeyi çiğner ciğner sonra komple tükürerek gezer. eline çıkarır koltuk sandalye kapi nereyi bulursa sivazlar

ya sabir sayılı gün diye diye geldim bu zamana

Hahahahahah iyi bari ben de benim kızda bir anormallik var sanıyordum, toz bezi olayının sizde de olmasına sevindim
Brnim kız da öğrenmiş şimdi bezle önce yüzünü siliyor, ellerini siliyor
Sonra da yerleri siliyor

Sanki benim kız farklı da
Bütün gün halıların altını kaldirip bakiyor, karinca bulur da agzina atar belki diye.

Allah'ım bulsa yiyecek yani
bizde parkta salyangoz solucan böcek ariyoruz sürekli bulamazsa ici rahat etmiyo

Allah'ım bulsa yiyecek yani
bizde parkta salyangoz solucan böcek ariyoruz sürekli bulamazsa ici rahat etmiyo

Karınca görünce gözlerini nasıl açıyor bi görsen, hareket ediyor ya tutmaya çalışıyor
Karınca yiyen mübarek.

Karınca görünce gözlerini nasıl açıyor bi görsen, hareket ediyor ya tutmaya çalışıyor
Karınca yiyen mübarek.

onun kadarken benimkide öyleydi şimdi salyangozdan aşağısı kesmiyo evde karinca görünce pas vermiyo

seninki de az daha büyüsün sana parkta salyangoz bulmanin inceliklerini anlatcam ben mahrum kalmasin kuzucuk:)

Ben de artık babaannesine öğretirim
Ben ise başlamadan yürüdüğünü görsem bari
Ay ne kadar saçma sapan moda girdim, sanki gidip aksam dönmeyeceğim, sanki 3 5 yıllığına babaannesine bırakıp yurt dışına çıkacakmışım gibi abarttım

Kahretsin hamarat halimle bu saatte bile ekmek pişirdim arada ekmeğime bakıp burayı takip ediyorum.
Sizler nasılsınız ? Bu arada çok hamaratım demiştim değil mi

Ben 1 sepet çamaşırı iki saattir katlayamadım, hatun ekmek pişiriyor

olsun herşey adım adım kuzu:) alsimak biraz zaman alicak ise donme fikrine. haftasonu parka gidersiniz siz de :) yine lazım yani

olsun herşey adım adım kuzu:) alsimak biraz zaman alicak ise donme fikrine. haftasonu parka gidersiniz siz de :) yine lazım yani

Benim temizliğe yardımcı çağırmam şart oldu artık
Bütün maaşı yardımcıya vereceğim bu gidişle :))
Ben iş dışında bütün vaktimi kızıma ayırırım artık

okurken komik de yasarken tam krizlik ya oğlan çocukları niye böyle anlamadim
benimkide haliya yere su döküp ordan yalamaya çalışıyo

Ben kendimi hiic erkek annesi olarak dusunemedim Allah da bana kiz evlat verdi hala 2.olsa kiz isterim diye dusunuyorum erkek annesi olmak buyudugnde cok guzel seni seven.koruyup kollayan.bi erkek daha olacak ... ama ufakliklari beni korkutmuyo desem yalan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…