- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.961
Kesinlikle o zamanlar ki mutfakta neler dokturuyordum nelerAllah yardımcın olsun. Yemekleri yetiştirmen bile şükür sebebi
Toz aldığım bezle ağzını siliyor ufaklık, yüzünü temizliyor falan sırıtarak bakış atıyor. O an yaşadığım endişeyi görmen lazım. Yatakları topluyorum, zıplaya zıplaya pertini çıkarıyorlar hele nevresim değiştirme faslıma hiç değinmicem, bazen kapı kitleyip değiştiriyorum
Toz aldığım bezle ağzını siliyor ufaklık, yüzünü temizliyor falan sırıtarak bakış atıyor. O an yaşadığım endişeyi görmen lazım. Yatakları topluyorum, zıplaya zıplaya pertini çıkarıyorlar hele nevresim değiştirme faslıma hiç değinmicem, bazen kapı kitleyip değiştiriyorum
Sanki benim kız farklı da
Bütün gün halıların altını kaldirip bakiyor, karinca bulur da agzina atar belki diye.
Allah'ımbulsa yiyecek yani
bizde parkta salyangoz solucan böcek ariyoruz süreklibulamazsa ici rahat etmiyo
Karınca görünce gözlerini nasıl açıyor bi görsen, hareket ediyor ya tutmaya çalışıyor
Karınca yiyen mübarek.
onun kadarken benimkide öyleydi şimdi salyangozdan aşağısı kesmiyoevde karinca görünce pas vermiyo
Onun tipini yirim
seninki de az daha büyüsün sana parkta salyangoz bulmanin inceliklerini anlatcam benmahrum kalmasin kuzucuk:)
Kahretsin hamarat halimle bu saatte bile ekmek pişirdim arada ekmeğime bakıp burayı takip ediyorum.
Kahretsin hamarat halimle bu saatte bile ekmek pişirdim arada ekmeğime bakıp burayı takip ediyorum.
Sizler nasılsınız ? Bu arada çok hamaratım demiştim değil mi
Ben de artık babaannesine öğretirim
Ben ise başlamadan yürüdüğünü görsem bari
Ay ne kadar saçma sapan moda girdim, sanki gidip aksam dönmeyeceğim, sanki 3 5 yıllığına babaannesine bırakıp yurt dışına çıkacakmışım gibi abarttım
olsun herşey adım adım kuzu:) alsimak biraz zaman alicak ise donme fikrine. haftasonu parka gidersiniz siz de :) yine lazım yani
Kokusu mis gibi burnuma geliyorBen 1 sepet çamaşırı iki saattir katlayamadım, hatun ekmek pişiriyor
Kokusu mis gibi burnuma geliyor
Gelde şimdi yeme, yok tutacağım kendimi ama sabah tartı yerinden oynamasın.
okurken komik de yasarken tam krizlik yaoğlan çocukları niye böyle anlamadim
benimkide haliya yere su döküp ordan yalamaya çalışıyo
Bakacağım galibaBir parça baksaydın bari tadına, yemek yemenin en güzel saatleri bunlar
Bakacağım galiba
Ayy cok guzel olms smdi ona tereyag suruceksin offfdBakacağım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?