Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kahretsin hamarat halimle bu saatte bile ekmek pişirdim arada ekmeğime bakıp burayı takip ediyorum.
Sizler nasılsınız ? Bu arada çok hamaratım demiştim değil mi

hay maşallah orda saat kaç bilmiyom da iyi ugrasiyosun valla

hic yazmamissin ama ben deyim. seni cok hamarat gördüm

Benim temizliğe yardımcı çağırmam şart oldu artık
Bütün maaşı yardımcıya vereceğim bu gidişle :))
Ben iş dışında bütün vaktimi kızıma ayırırım artık

ben bugün kocama devir teslim yapacağımı beyam ettim o da kabul etti bakalım bizim halimiz nice olacak
senin kız da babaannede bakilacaksa çok yorulmazsin sanırım ya ama yine de yardımcı harika olur tabi

ben bugün kocama devir teslim yapacağımı beyam ettim o da kabul etti bakalım bizim halimiz nice olacak
senin kız da babaannede bakilacaksa çok yorulmazsin sanırım ya ama yine de yardımcı harika olur tabi

Buyuk ihtimal genelde babaannesinde olur kuzum haklısın fazla dagilmaz muhtemelen
Yemeklerimizi de orada yeriz herhalde

ay valla erkek çocukları çok hasarı oluyo ya hani ben de çoğu zaman ona uyduğum için sorun yok ama cidden bazen zorluyo.

Allah hayırlı evlatlar versin

işte delikanliyken öyle evlenince el ayak cekiliyo kaynana mod on oluyosun sevgi ve ilgi eksilmesi kriz yaşatıyo

Buyuk ihtimal genelde babaannesinde olur kuzum haklısın fazla dagilmaz muhtemelen
Yemeklerimizi de orada yeriz herhalde

aynen yatmadan yatmaya eve giderseniz haftasonu temizlik yeter sana :)
hafta içi vaktin olursa bi iki süpürge tutarsın tamam :)

aynen yatmadan yatmaya eve giderseniz haftasonu temizlik yeter sana :)
hafta içi vaktin olursa bi iki süpürge tutarsın tamam :)

Evde olmayınca insanın gözüne de batmıyor çok kuzum ya, ben çalışırken hiç dert etmiyordum
Dediğin gibi derli toplu duruyor haftada 2 gün süpürüp siliyordum sıkıntı olmuyordu.
Evdeyken insan görünce sinir oluyor

evdeyken sen yapiyosun o bi yandan batiyo çünkü sanki kendi kendini kirleten ev icat etmişler
inşallah herşeyi rayina oturturuz bakalım:)
senle yakın zamanlar baslicaz bakalim bizi neler bekliyo.

bu arada benim oğlan yürümüyodu. sahilde ayakkabilarini çoraplarını cikardim. cimenlerde ellerinden tutup yürüyünce çok hoşuna gitti. o gün eve geldik kendi yürümeye başladı:) :)
havalae bozmadan sen de evdeyken aklında bulunsun bu da

Sağol balım ya. Aklımdaydın aslında ama sıkboğaz etmek istemedim

birim birim olduğu ve sürekli birimlerde çalışanların yerleri değiştiği için cevap bulmak çok zor oluyo limonsuzum
bakalım bı araştıralım da sağlam bilgi alalım. herkesin her dediğine de bakilmiyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…