- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.981
Sağol canımEllerine sağlık gerçekten muhteşem görünüyor
Ayy cok guzel olms smdi ona tereyag suruceksin offfd
Koylu milletin efendjsidir kuzuu ne guzel istee harbiden erzincan.tulumla ohh ne giderdijj diijgmiiiiÜstüne de tulum peynirini koyacaksın oof off
Ruhum köylü benim yaa.
Ama Erzincan tulumu olacak
İyi canım sevindim temiz çıkmasınaAy kuzum valla hatırlamıyorum yemin ederim özür dilerim ya kusura bakmadr temiz demiş canısı bu arada
Şükür canım bizde cok sevindikİyi canım sevindim temiz çıkmasına
Kahretsin hamarat halimle bu saatte bile ekmek pişirdim arada ekmeğime bakıp burayı takip ediyorum.
Sizler nasılsınız ? Bu arada çok hamaratım demiştim değil mi
Benim temizliğe yardımcı çağırmam şart oldu artık
Bütün maaşı yardımcıya vereceğim bu gidişle :))
Ben iş dışında bütün vaktimi kızıma ayırırım artık
ben bugün kocama devir teslim yapacağımı beyam ettimo da kabul etti bakalım bizim halimiz nice olacak
senin kız da babaannede bakilacaksa çok yorulmazsin sanırım yaama yine de yardımcı harika olur tabi
Ben kendimi hiic erkek annesi olarak dusunemedim Allah da bana kiz evlat verdi hala 2.olsa kiz isterim diye dusunuyorum erkek annesi olmak buyudugnde cok guzel seni seven.koruyup kollayan.bi erkek daha olacak ... ama ufakliklari beni korkutmuyo desem yalan
Buyuk ihtimal genelde babaannesinde olur kuzum haklısın fazla dagilmaz muhtemelen
Yemeklerimizi de orada yeriz herhalde
aynen yatmadan yatmaya eve giderseniz haftasonu temizlik yeter sana :)
hafta içi vaktin olursa bi iki süpürge tutarsın tamam :)
Amin inşAllah Allah razı olsun canım tatlım.Çok zor ya, çok üzüldüm,
İnşallah eve zeval gelmeden atlatırsınız..
Allah yardımcınız olsun mirandam
Evde olmayınca insanın gözüne de batmıyor çok kuzum ya, ben çalışırken hiç dert etmiyordum
Dediğin gibi derli toplu duruyor haftada 2 gün süpürüp siliyordum sıkıntı olmuyordu.
Evdeyken insan görünce sinir oluyor
Amin inşAllah Allah razı olsun canım tatlım.
Sağol balım ya. Aklımdaydın aslında ama sıkboğaz etmek istemedimkuzum ben haber bekliyorum arkadaştaninşallah işe yarar bi bilgiye ulaşabilir
Sağol balım ya. Aklımdaydın aslında ama sıkboğaz etmek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?