- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.321
Valla bende bu kadar beklemiyodum spermkardesler hizli kosuyomus megerKizz daha geçenlerde ovulasyon takip ediyoduk senle burda anasını satiyim ne ara tutturdunuzgözünüz aydın canım çok çok sevindim valla darısı da bizee
aynen, benimki de öyle diyor, ordan etkileniyorsun diyor :)Yok benim eşim bilmiyorKK diye birşeyin varlığından haberi oldugunu bile düşünmüyorum Bilse de istemez, o yüzden söyleme gereği duymadım.
Boş işlerle uğraşma der :d
Ben şu tarz birşeyler düşündüm ama gene de kendi bilirrr
Valla zamanında yaptıkları olayları anlatırlar birbirlerineSenin oğlanları bulsakta kız doğurup onlardan birini damat alsak roossiki meslektaş kayınpeder de bol bol takılırlar birlikte sayemizde akdbsj
Çok idareliyimdirbence çok güzel
senin için az ama idare edersin sen idareli kadınsın
Çok idareliyimdir
aza tamah etmeyen çoğu bulamaz deyip bunu seçtim
farkettim bebeğim
gözü tok kadının halı başka oluyo
O kadar kolay kurtulabileceğini sanmasınn bebişimmmBen çiçeğe kesin tavlanmistim
Kız anam ben bişey istemiyommm yaaa bir kaç gün geçsin zate barışırımmm. Küs kalamam ben ona erkekim benim bıyıklarını sevdiğimmm yarimmm
ben de çok çabuk tav oluyorum malesefBen çiçeğe kesin tavlanmistim
Noluyooo yaaaKız anam ben bişey istemiyommm yaaa bir kaç gün geçsin zate barışırımmm. Küs kalamam ben ona erkekim benim bıyıklarını sevdiğimmm yarimmm
Lafı yedir de adama da yazık kizO kadar kolay kurtulabileceğini sanmasınn bebişimmm
ben ona o lafı yediriiicimmmm
Hiç görmediğimiz icn olabilirben de çok çabuk tav oluyorum malesef
Lafı yedir de adama da yazık kiz
Ben o kdr surunduremiyorm
Ay unuttum ki sen hamileyden, raporla uçman lazım. Du ben başka bir yol bulayım senin için zehir kafalımm benimBu kafa boşuna zehir değil amecey boşuna taşımıyorum ahhahahahahsh
Bekliyirm çatıda ama çabuk gelsinler midem bulanır çok bekersem
Daha yatıyorsen şimdi krepleri de yaptirmamissindir
İlk aylar bişey olmuyor binerm ben herşeye jet ski ye bileAy unuttum ki sen hamileyden, raporla uçman lazım. Du ben başka bir yol bulayım senin için zehir kafalımm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?