- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.361
Görsel önemli yavrm ben daha tabağa koymadan bitiyordu geneldebizim evin fikis krep tabağı
çok simartiyom ben evdekileri galiba
ama görsel önemli demi
Ben nick imi değişcem galiba
Sallamak hoştur ameceym yoksa.hayalimz olmasa nasıl mutlu olcazByNkoaLa bol kepçeden sallıyorum işte, olsa da gezsek
Aranıza yeni katıldım, yazmak içinNedeeeen çok güzel bence
Aranıza yeni katıldım, yazmak için
Çok hoştur Ammee benana olmayan jettenSallamak hoştur ameceym yoksa.hayalimz olmasa nasıl mutlu olcaz
Evet acun abiAlmanyadan geliyom, beatbox yapacam mi diyeceksin, nedir yani :)
Evet acun abi
Bi dinleseydin önceYokum diyoooorrrrr
Bi dinleseydin önce
Kız kardesm gbi dedin aynıÇok hoştur Ammee benana olmayan jetten
Hamdi beyi neden aratmadnYalnız ben var misin yok musun da kalmışım, kaç sene önceydi kim bilir :)
Yokum diyorr orada geçiyordu
Hamdi beyi neden aratmadn
benim koca sofra tam tekmil hazir olup cayi gelmeden oturmazGörsel önemli yavrm ben daha tabağa koymadan bitiyordu genelde
O yüzden mide de zengnlestiriyorduk
Haaaa ben geriden geldimAblacım hamdi beyi aradık konuştuk, yokum dedi işte, ohoooo
Bizimkiler akbaba gbi ususuyirlar bırakmıyorlar ki bı kahvaltı hazirlayim eskiden tabi.
benim koca sofra tam tekmil hazir olup cayi gelmeden oturmaz
güya bugün kahvaltı hazirlicakti gene yatti kalkmadi
ben bugün bi hesap kesim yapiyim ona
Yavrm sen nerelerdrsn yaa bı gittin piiir gittinSelam beybiler nasılsınız? Ben de karabatak gibi oldum bu aralar bir görünüp bir kayboluyorum
Dün feci hastaydım. Baş ağrısı ve onun tetikledigi mide bulantısı beni mahvetti. Dün boş günümdü gayet mutlu mesut evde yayilirim dedim. Sonra başım ağrıdı. Çocuğu almaya gittim geri döndüm. Yemek yaptım. Fasulye yaptım ayıptır söylemesi onda sıkıntı olmadı. Sonra pilav yapayım dedim. Aman yarabbi ayakta duramadım. Zar zor, güç bela suyunu da katıp devrildim. Eşim geldi noldu neyin var diye telaşlandı. Pilavın altını kapattım. Yemeği çocukla yiyin bana ellemeyin diye odaya çekildim. Bir de üşüme vurdu beni. Akşam yemeği bile yiyemedim. Hala da kendimi toplayamadim. Halsiz hissediyorum kendimi. Kime sorsam hastayım diyor. Havalardan mi neyse ☹☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?