Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
.
Görsel önemli yavrm ben daha tabağa koymadan bitiyordu genelde
O yüzden mide de zengnlestiriyorduk
benim koca sofra tam tekmil hazir olup cayi gelmeden oturmaz
güya bugün kahvaltı hazirlicakti gene yatti kalkmadi
ben bugün bi hesap kesim yapiyim ona

Canımmm hiç farkında değilimmm kusura bakma ne olur ya
Yıldönümümüzde eşim işyerine falan hiç çiçek göndermedi şaşırdım tabi .. normalde öylesine bile gönderen adam neden göndermedi diye. Eve döndüm işten benden bi süre sonra eşim geldi elinde çiçeklerle hadi hazırlan yemeğe gidiyoruz dedi İstanbul Anadolu yakasında Laciverte gittik ❤ Masa falan hazırlanmıştı zaten süslenmişti güzel bir yemek yedik .. hediyemi verdi sonra eve döndük gerisi malum C Cay6

Selam beybiler nasılsınız? Ben de karabatak gibi oldum bu aralar bir görünüp bir kayboluyorum
Dün feci hastaydım. Baş ağrısı ve onun tetikledigi mide bulantısı beni mahvetti. Dün boş günümdü gayet mutlu mesut evde yayilirim dedim. Sonra başım ağrıdı. Çocuğu almaya gittim geri döndüm. Yemek yaptım. Fasulye yaptım ayıptır söylemesi onda sıkıntı olmadı. Sonra pilav yapayım dedim. Aman yarabbi ayakta duramadım. Zar zor, güç bela suyunu da katıp devrildim. Eşim geldi noldu neyin var diye telaşlandı. Pilavın altını kapattım. Yemeği çocukla yiyin bana ellemeyin diye odaya çekildim. Bir de üşüme vurdu beni. Akşam yemeği bile yiyemedim. Hala da kendimi toplayamadim. Halsiz hissediyorum kendimi. Kime sorsam hastayım diyor. Havalardan mi neyse

Yavrm sen nerelerdrsn yaa bı gittin piiir gittin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…