- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.381
krep değil waflee mübarek :) çikolata da sürsün bari :)Krep.krep.olali o kdr zenginlik görmedi daha bizim evde
O da mı sana jetli tur vaatlerinde bulunuyorKız kardesm gbi dedin aynı
Çikolatalı krep çok guzelmoluyor kikrep değil waflee mübarek :) çikolata da sürsün bari :)
Yok o ancak abla beni şuraya bırak modundaO da mı sana jetli tur vaatlerinde bulunuyor
Kimsenin jetine binmek yok
Yok o ancak abla beni şuraya bırak modunda
:d
O benm jetlerime biniyor
Ne yapayım canım ya. Okul ev arası mekik doku, ev ara onun işleriyle uğraş, mobilya falan bakıyorum. Daha ev sahibi çıkmadı gerçi daha doğrusu evi aldığımız kişi diyelim zira evin sahibi artık benimYavrm sen nerelerdrsn yaa bı gittin piiir gittin
Hayırlı olsun canm evinNe yapayım canım ya. Okul ev arası mekik doku, ev ara onun işleriyle uğraş, mobilya falan bakıyorum. Daha ev sahibi çıkmadı gerçi daha doğrusu evi aldığımız kişi diyelim zira evin sahibi artık benimbu aralar çok yoğunum. Muhabbete dalsam bile selam verip çıkıyorum.
Kim kimnle nerde otusuyorYine ötüyor çifte kumrular
Kim kimnle nerde otusuyor
Cık cık cik cik demedik deme ya da.kus dili konuşmadık nerden anladın otustugumuzuBilmiyorum ki sesleri geldi, biri amecey diğeri rossss galiba kuşların :)))
Cık cık cik cik demedik deme ya da.kus dili konuşmadık nerden anladın otustugumuzu
Herkes ona kuş diyorÇifte kumrusunuz oradan anladım :))
Sigara tablam da hazır neden olmasın?Bi kahve
KalpYaaaaa
Seninle de oyleee bin sene mutlulukla konuşulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?