- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.401
Sen sen sen olamaz beni bir masa gbi kullandın mi naaayyiiirrrr bunu kabul edemeeeeemm oysa ben sanmıştım kiii sanmıştım kiii sanmıştım.kiiiii
Şşşşşşş uyandırmaaSen sen sen olamaz beni bir masa gbi kullandın mi naaayyiiirrrr bunu kabul edemeeeeemm oysa ben sanmıştım kiii sanmıştım kiii sanmıştım.kiiiii
Neyse uuhuhuuhugugu
:d
Yaaaaaaaa bak kalbimden vurup durmayın beni
Ben ben ayiktim arrrtiik dostumŞşşşşşş uyandırmaa
Çok iyi yaptın canm, ha bire kaz çevirelim bugün deBen ben ayiktim arrrtiik dostum
Canım bence olmaz, özel hayatınız sekteye uğrar, şimdi yaşadığı eve tadilat yapamaz mı? İkinci el beyaz eşya falan alınır.Kızlar yaa aklıma takılan birşey var size danışmak istiyorum.
Benim erkek kardeşim var bekar, 20 yaşında çalışıyor. Annem vefat ettikten sonra bir süre anneannemle yaşadı, yanımıza çağırdık gelmedi. Sonra annemin evini toparladık temizledik oraya yerleştirdik. Ama annemin evi çok eski, uzun zamandır kullanılmıyordu. Ne çamaşır makinası var ne buzdolabı ne ocak. Şimdi kış geliyor, havalar soğuyor ve kardeşimin orada yaşamasından çok rahatsız oldum Ben tekrar söyledim gel yanımıza diye o da kabul etti.
Bizim boş bir odamız var, yatagini dolabını oraya koyalım odası olsun bizde kalsın diye karar verdik. Eşim de çok seviyor kardeşimi hep bizimle yaşasın istiyor.
Ama benim kuzenlerim filan var, olmaz rahat edemezsiniz sorun olur filan diyorlar. Eşim de çok istiyor gibi görünüyor ama acaba beni kırmamak için ya da mecburiyetten mi öyle davranıyor bilemiyorum.
Acaba esime haksızlık etmiş olur muyum diye düşünüyorum dünden beri. Bilemiyorum aklım çok karışık. Siz ne diyorsunuz sorun olur diyenler ne sorun olur diye düşünüyorlar diye aklıma takıldı. Onlara karşı o benim kardeşim diye kestirip attım sormak içimden gelmedi..
Burayı da bdv ye çevirdim ama oraya yazmak istemedim
Bence sknti olmaz aslnda sinucta o senin kardesin tabbiki istersen yanında eğer eşinle iyi anlasiyorlarsa problem.olacagini sanmam zaten çalışıyor sabah yok akşam var ee sen caliscan esin çalışacak akşamdan akşama göreceksiniz birbiriniziKızlar yaa aklıma takılan birşey var size danışmak istiyorum.
Benim erkek kardeşim var bekar, 20 yaşında çalışıyor. Annem vefat ettikten sonra bir süre anneannemle yaşadı, yanımıza çağırdık gelmedi. Sonra annemin evini toparladık temizledik oraya yerleştirdik. Ama annemin evi çok eski, uzun zamandır kullanılmıyordu. Ne çamaşır makinası var ne buzdolabı ne ocak. Şimdi kış geliyor, havalar soğuyor ve kardeşimin orada yaşamasından çok rahatsız oldum Ben tekrar söyledim gel yanımıza diye o da kabul etti.
Bizim boş bir odamız var, yatagini dolabını oraya koyalım odası olsun bizde kalsın diye karar verdik. Eşim de çok seviyor kardeşimi hep bizimle yaşasın istiyor.
Ama benim kuzenlerim filan var, olmaz rahat edemezsiniz sorun olur filan diyorlar. Eşim de çok istiyor gibi görünüyor ama acaba beni kırmamak için ya da mecburiyetten mi öyle davranıyor bilemiyorum.
Acaba esime haksızlık etmiş olur muyum diye düşünüyorum dünden beri. Bilemiyorum aklım çok karışık. Siz ne diyorsunuz sorun olur diyenler ne sorun olur diye düşünüyorlar diye aklıma takıldı. Onlara karşı o benim kardeşim diye kestirip attım sormak içimden gelmedi..
Yaaaa bir çaktırma işte sendeÇok iyi yaptın canm, ha bire kaz çevirelim bugün de
Canım bence olmaz, özel hayatınız sekteye uğrar, şimdi yaşadığı eve tadilat yapamaz mı? İkinci el beyaz eşya falan alınır.
Kızlar yaa aklıma takılan birşey var size danışmak istiyorum.
Bence sknti olmaz aslnda sinucta o senin kardesin tabbiki istersen yanında eğer eşinle iyi anlasiyorlarsa problem.olacagini sanmam zaten çalışıyor sabah yok akşam var ee sen caliscan esin çalışacak akşamdan akşama göreceksiniz birbirinizi
İki ucu şeyli değnek işte. Bi tarafın gönlünü yaparken diğer taraf bozulmasın inşallahKızlar yaa aklıma takılan birşey var size danışmak istiyorum.
Geçici süre olur illaki ama genç adam zor olur sürekli olması. Sık sık gelir sana mesela bazen yemeğini falan yer geri gider diye düşündümde çalışıyomu imkanlar nasıl bilmiyorum.
Herkes herkesi sever ama aynı evde zor herşey.
O eve bişeyler alınır belki olmaz mı? Sürekli kalamıycağını düşününce.
Canım sık sık bir araya gelebilirsiniz ama benim görüşüm aynı olmaz aynı evde.Özel hayatın sıkıntı olacağını sanmıyorum kuzum çok geç saatlere kadar çalışıyor kardeşim, iş yeri uzak geç geliyor hafta sonu evde durmaz filan.
Eve baya tadilat yaptı boyattı etti, beyaz eşya da alabilir aslında ama esas sorun sanırım artık yalnız kalmak istemiyor
Yani çok hassastır kardeşim, annemden sonra da iyice içine kapandı
Köpek sahiplenmek istedi yalnız kalmamak için ama onun sorumluluğunu da alamadı, deprem olayından sonra özellikle.
O ev bir de çok dayanıksız, müteahite vermeye de yanaşmıyor dayım ve anneannem.
Bilemedim ki
İki ucu şeyli değnek işte. Bi tarafın gönlünü yaparken diğer taraf bozulmasın inşallah
Canım sık sık bir araya gelebilirsiniz ama benim görüşüm aynı olmaz aynı evde.
Yaşı küçük büyük olsa evlenirdi.
Ev arkadaşı düşünmez mi?
Evet canım ya çok zor bir durum oldu benim için şu an. Kendisi de üşeniyor bizim evden işe gidip gelmeye, yolu çok uzuyor ama orada tek kalmak da istemiyor sanırım
Bence çok mantıklı. Ev arkadaşı alsın yanına. Zamanla birşeylerin ters gitmesine neden olabilir.Canım sık sık bir araya gelebilirsiniz ama benim görüşüm aynı olmaz aynı evde.
Yaşı küçük büyük olsa evlenirdi.
Ev arkadaşı düşünmez mi?
Özel hayatın sıkıntı olacağını sanmıyorum kuzum çok geç saatlere kadar çalışıyor kardeşim, iş yeri uzak geç geliyor hafta sonu evde durmaz filan.
Eve baya tadilat yaptı boyattı etti, beyaz eşya da alabilir aslında ama esas sorun sanırım artık yalnız kalmak istemiyor
Yani çok hassastır kardeşim, annemden sonra da iyice içine kapandı
Köpek sahiplenmek istedi yalnız kalmamak için ama onun sorumluluğunu da alamadı, deprem olayından sonra özellikle.
O ev bir de çok dayanıksız, müteahite vermeye de yanaşmıyor dayım ve anneannem.
Bilemedim ki
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?