- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.421
Bence çok mantıklı. Ev arkadaşı alsın yanına. Zamanla birşeylerin ters gitmesine neden olabilir.
Sorun çıkaracaklarına destek olsunlar hayret bir şey amaZannetmiyorum canım, kime güvenecek ki aile binası bizim bina bir de. Dayımlar filan da sorun çıkartıyor sürekli
Bir süre kalsın o zaman ya insan kardeşe kıyamıyoryalnızlık var bide.
Tamamen size bağımlı olmasın ama yalnızda kalmasın bu dengeyi tutturmak lazım.
Sorun çıkaracaklarına destek olsunlar hayret bir şey ama
Muhtemelen bir süre kalıp sonra dayanamayıp gitmek isteyecek gibi geliyor zaten. Çünkü evden de çalışıyor, kitap satıyor İnternetten. Bizim eve bütün kitaplarını filan getiremez mecbur eve gidip gelecek. Offf bilemedim, yarin gelip konuşacağız işte.
Kuzum kardeşin sonuçta ve annen başında değil. Olmaz tabi ortada bırakmak içiniz rahat eder bi süre gelsin konuşun evi falan.
Gerçekler acıdır ne kadar iyi anlaşırsa anlaşsın ufak bir sıkıntıda laf olur kardeşine yaptığın.
Bu kardesnin kalması eşinle aranda kardesm var olmaz şeklinde ilerlerse esin kardesnden soğur hatta istemez habern olsun bu da seni iki arada bırakırNe bileyim evet benim için de zor insanın kardeşi de olsa ekstra bir yemek, temizlik mecburiyeti doğuyor zorlanabilirim ama başka çarem yok gibi hissediyorum. Çünkü kardeşimin orada çok bunaldigini hissediyorum, yalnizligi hic sevmez normalde de. Eşimle cok iyi anlasiyorlar, benden iyi anlasiyorlar.
Ah canım sorma lafa gelince akrabalar, büyükler
Yengem ben oradayken sen merak etme aklın kalmasın, biz bakarız filan diyor
Ben gidince çocuk bir kez çamaşır yıkamasını rica etmiş pantolonu kirliymis, yıkamamis ablan gelince yıkar demiş.
Haklısın canım.
Evet annem başımızda değil işte lanet olsun ki, ve kimse kimsenin annesi olamıyor. Bu çocuğun annesi yok destek olalım diyen de yok.
Ya benim burdan ağırıma gitti ben muhtaç etmem kimseye böyle bi durumda.
Yengene olan tavrı falan nasıl kardeşinin kadın merhametsizmi yoksa tepki mi veriyor mesafemi koyuyor?
Ben yaparsam hep benim üstüme kalır diye düşünüyo belki kimbilir
Mesela yengem köye gitti dayımı annem çağırmış yemeğe doğru düzgün yemiyo diye bozuluyo.
Bu kardesnin kalması eşinle aranda kardesm var olmaz şeklinde ilerlerse esin kardesnden soğur hatta istemez habern olsun bu da seni iki arada bırakır
O yüzden iyi düşün
Anlattıklarını okuyunca çok üzüldüm dengede tutabilirsen çok güzel.olurHaklısın canım aslında sorun olabilecek çok şey var hayırlısı olsun bakalım
İsyan gibi olur kuzum aman allah rahmet eylesin herkesin imtihanı farklı.
Yengeden haladan anne olur mu hiç?
Sensin artık anne gibi düşünebilcek başka kız kardeş yoksa.
Sen onu o seni anlarsınız sadece.
Bu günler geçer bi bakmışsın herşey yoluna girmiş kardeşini evlendiriyosun :)
Hep kötü şeyler düşünme.
Kışın sana gelirse gaz vs ödemez para biriktirir.
Anlattıklarını okuyunca çok üzüldüm dengede tutabilirsen çok güzel.olur
Benm.kiz kardesm 17 18 yaşında 40 gunen fazla bize kalmıştı baya iyi geçmişti gunlermz
İns sizinde iyi geçer ama eşini ihmal etme sakin
Hööfff oğlum sınıfta öğretmenini dinlemiyormuş, yapma dediği şeyleri yapmaya devam ediyormuş, konuşur musun diye rica etti.
Hadi bakalım, çeneme kuvvet
Bnce gelsin kalsın o pacoz yengene mahkum etme kardeşiniBizde gelir arada 3 4 gün kalır, problem olmuyor dediğin gibi çok eğleniyoruz, eşimle de kardeş gibiler dediğim gibi ama işte, insana bazen kendi kardeşi bile ağır geliyor.
Stajer çocuk gelişimi bölümü öğrencisi yazdı bana. Düzeltiyorum. Ama olsun, sınıf kurallarına özgüvenini kaybetmeden uyumlu olması için çabalamam gerekiyor.Hahahahah şaşkınım şu an senin oğlun mu böyleymiş? Babaya mi çekti acaba
Haydiiii bismillahHööfff oğlum sınıfta öğretmenini dinlemiyormuş, yapma dediği şeyleri yapmaya devam ediyormuş, konuşur musun diye rica etti.
Hadi bakalım, çeneme kuvvet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?