- 11 Nisan 2007
- 87.966
- 517.407
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.461
Biri kebap der, biri sütlaç
Masterchef sanki hepsi
Yuh bee daha sbh süründürcektin adami iyi kiKız anam ben bişey istemiyommm yaaa bir kaç gün geçsin zate barışırımmm. Küs kalamam ben ona erkekim benim bıyıklarını sevdiğimmm yarimmm
Off off tosia canım seni öyle iyi anlıyorum ki benim de annemin vefatında benzer şeyler yaşadık,dayı eşi değil de amca eşi bizimkilerde,insanlarin iki yüzlülüğünu kötü gününde açığa cikiyo isteCanım biz dogdugumuzdan beri orada yaşadık, tek bir aile gibi olduk aynı binada. Yengem aç gözlü biri. O çamaşır makinasının harcayacagi suyun lafini yapacak biri, oysa kardeşim ona deterjanini da alır suyunu da öder. Kardeşim saygılı biridir kardeşim diye söylemiyorum yani. Herkes bilir.
Yengem öyle bir insan aç gözlü, paragöz bunu biliyoruz zaten
Ben o yüzden oradayken dedim ki çamaşırın biriktikce getir bize, ben yıkarım
Yengem oradan atladı aaa olur mu ben yıkarım bana getirsin dedi şaşırdık hatta
Ben geldikten 1 hafta sonra da öyle yapmış işte. Meger şaşırmamak gerekiyormuş.
Bir de annem ölünce kendini yerden yere attı gencecik kardeşim gitti, bekar oğlu kaldı diye. Insanlar çok riyakar.
Yuh bee daha sbh süründürcektin adami iyi kiay bide bıyıklı mi ahdjsdv
Off off tosia canım seni öyle iyi anlıyorum ki benim de annemin vefatında benzer şeyler yaşadık,dayı eşi değil de amca eşi bizimkilerde,insanlarin iki yüzlülüğünu kötü gününde açığa cikiyo isteAllah hepsinin tepesinden baksın inşallah,neler yaşadık iki yılda inan özel hayat sıkıntı olmazsa ve eşin de kabul ediyorsa gelsin kalsın kış çıkana kdr canım sizde
Kesinlikle canım,zaten zorunda değil kimse hiç bişey için ama aile içi meselelere çok karıştılar bizde,annem vefat edeli daha 1 hafta olmuştu yengemiz dediğimiz yanında büyüdüğümüz kadın babama kadın buldu evlensin diye halalar da aynı şekilde hemen evlendirmeye kalktılar babamı,kardeşlerimin psikolojisi bozuldu resmen o evde acılarına yanamadan nelerle uğraştılar biz ablamla evliyiz yine çıkıp eslerimizle evlerimize dönüyoduk ama işte onlar çok acılar çektilerEvet canım haklısın, kış geçene kadar en azından gelip kalacak eğer isterse. Kimse kimseye bakmak sahip çıkmak zorunda değil de köstek olmasalar bari
Kesinlikle canım,zaten zorunda değil kimse hiç bişey için ama aile içi meselelere çok karıştılar bizde,annem vefat edeli daha 1 hafta olmuştu yengemiz dediğimiz yanında büyüdüğümüz kadın babama kadın buldu evlensin diye halalar da aynı şekilde hemen evlendirmeye kalktılar babamı,kardeşlerimin psikolojisi bozuldu resmen o evde acılarına yanamadan nelerle uğraştılar biz ablamla evliyiz yine çıkıp eslerimizle evlerimize dönüyoduk ama işte onlar çok acılar çektilersen sen ol kardeşine destek ol sahip çık canım mükâfatını rabbim nede olsa verir.
Heeee gaytan bıyıklı hemideeeYuh bee daha sbh süründürcektin adami iyi kiay bide bıyıklı mi ahdjsdv
Off off tosia canım seni öyle iyi anlıyorum ki benim de annemin vefatında benzer şeyler yaşadık,dayı eşi değil de amca eşi bizimkilerde,insanlarin iki yüzlülüğünu kötü gününde açığa cikiyo isteAllah hepsinin tepesinden baksın inşallah,neler yaşadık iki yılda inan özel hayat sıkıntı olmazsa ve eşin de kabul ediyorsa gelsin kalsın kış çıkana kdr canım sizde
Eh eh anladık biraz daha tarif edersen siması belirecek gözümde fazla ifşa olmaHeeee gaytan bıyıklı hemideee
gaytan bıyıklımm kirli sakallımmmm 1.85 boylumm üçgen vücutlu erkekimmm
Neyse az sonra eve gideceğimm, aşık modumdan çıkıp; ketum rolüne girmem gerekEh eh anladık biraz daha tarif edersen siması belirecek gözümde fazla ifşa olmabu kadar aşka geldigine göre barisman şart oldu artık özlemişsin belli
İkinize de yazikNeyse az sonra eve gideceğimm, aşık modumdan çıkıp; ketum rolüne girmem gerek
Ne var la bu misafirlikte her akşam her akşam
Eşim de 1.85 ama üçgen değil malesef, hiç olmadı,yeni evliyken çok zayıftı şuan 100kg mi zorluyorHeeee gaytan bıyıklı hemideee
gaytan bıyıklımm kirli sakallımmmm 1.85 boylumm üçgen vücutlu erkekimmm
doğal gazda geldi halbuki demi
Kendi gazımın üstüne tanımam hacı
Oha etiket olduallahım şakayı kaka yapmasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?