Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız anam ben bişey istemiyommm yaaa bir kaç gün geçsin zate barışırımmm. Küs kalamam ben ona erkekim benim bıyıklarını sevdiğimmm yarimmm
Yuh bee daha sbh süründürcektin adami iyi ki ay bide bıyıklı mi ahdjsdv
Off off tosia canım seni öyle iyi anlıyorum ki benim de annemin vefatında benzer şeyler yaşadık,dayı eşi değil de amca eşi bizimkilerde,insanlarin iki yüzlülüğünu kötü gününde açığa cikiyo iste Allah hepsinin tepesinden baksın inşallah,neler yaşadık iki yılda inan özel hayat sıkıntı olmazsa ve eşin de kabul ediyorsa gelsin kalsın kış çıkana kdr canım sizde

Evet canım haklısın, kış geçene kadar en azından gelip kalacak eğer isterse. Kimse kimseye bakmak sahip çıkmak zorunda değil de köstek olmasalar bari

Evet canım haklısın, kış geçene kadar en azından gelip kalacak eğer isterse. Kimse kimseye bakmak sahip çıkmak zorunda değil de köstek olmasalar bari
Kesinlikle canım,zaten zorunda değil kimse hiç bişey için ama aile içi meselelere çok karıştılar bizde,annem vefat edeli daha 1 hafta olmuştu yengemiz dediğimiz yanında büyüdüğümüz kadın babama kadın buldu evlensin diye halalar da aynı şekilde hemen evlendirmeye kalktılar babamı,kardeşlerimin psikolojisi bozuldu resmen o evde acılarına yanamadan nelerle uğraştılar biz ablamla evliyiz yine çıkıp eslerimizle evlerimize dönüyoduk ama işte onlar çok acılar çektiler sen sen ol kardeşine destek ol sahip çık canım mükâfatını rabbim nede olsa verir.

Ne biçim insanlarmış gerçekten.

Heeee gaytan bıyıklı hemideee
gaytan bıyıklımm kirli sakallımmmm 1.85 boylumm üçgen vücutlu erkekimmm

Eh eh anladık biraz daha tarif edersen siması belirecek gözümde fazla ifşa olma bu kadar aşka geldigine göre barisman şart oldu artık özlemişsin belli

Eh eh anladık biraz daha tarif edersen siması belirecek gözümde fazla ifşa olma bu kadar aşka geldigine göre barisman şart oldu artık özlemişsin belli
Neyse az sonra eve gideceğimm, aşık modumdan çıkıp; ketum rolüne girmem gerek

Eşim de 1.85 ama üçgen değil malesef, hiç olmadı,yeni evliyken çok zayıftı şuan 100kg mi zorluyor

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…