Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Farkettim merak etme, kızgın emojisi koyacaktım da adım kiskanca çıkar şimdi neme lazım
Siz sevip durun birbirinizi aman allah bozmasın
Benim akrep de yine maça gidecekmiş, fenalık geldi bana
Ama bn seni de seviyirm herkesi seviyirm
Seninle de otuselim gel

Bizimki de işe gitti

Ben de seni seviyorum canımmm benim
İşe gitse yine neyse de o salak topun peşinde koşturup durmaya gitmesine sinir oluyorum
Boşver canm gitsin iki strest atar gelir hem yorgun düşer uyur kalır olaylara bu açıdan bak

Hem arada onların da ihtiyacı öyle şeyler bize saçma geliyor ama onlar seviyor

Boşver canm gitsin iki strest atar gelir hem yorgun düşer uyur kalır olaylara bu açıdan bak

Hem arada onların da ihtiyacı öyle şeyler bize saçma geliyor ama onlar seviyor

Yok canım uyuyup kalsa keşke daha çok açılıyor uykusu onun :)
Ay ne bileyim gitse arkadaşlarıyla bir çay içse bu kadar dert etmem valla. Bir maçtır tutturmuş gidiyor sanki büyüyünce futbolcu olacak

Yok canım uyuyup kalsa keşke daha çok açılıyor uykusu onun :)
Ay ne bileyim gitse arkadaşlarıyla bir çay içse bu kadar dert etmem valla. Bir maçtır tutturmuş gidiyor sanki büyüyünce futbolcu olacak
Erkeklerin ihtiyacı bizimki gbi konuşmak değil ki yavrm
Ben her seferinde git diyodum artık kendisi bıktı gitmiyor

Napıyonuz karılar

az önce çöp atıp markete gittim
yolda ortaokul bebeleri laf attilar
hayir karanlıktı epey tamam da su bebelere artık bilgisayar yasağı getirsinler yahu
iyice gözleri bozulmuş bunların

akşam akşam kiziyim mi gülüym mü bilemedim

Yaa samdaann ahaha çok güldüm sen fazla güzel bı kadınsın iyi de bebelerin de dikkatini çekmiş baksana

Ama esine söylesene bunu tepkisini de bize yaz çok merak ederim

Yaa samdaann ahaha çok güldüm sen fazla güzel bı kadınsın iyi de bebelerin de dikkatini çekmiş baksana

Ama esine söylesene bunu tepkisini de bize yaz çok merak ederim

vallahi sokak çok karanlıktı küçük sandilar heralde boy kısa olunca yüzümü gormemislerdir kuzum o zaman anne denecek yasta olduğumu anlarlardi
baktılar yoldan üç adam geciyo hemen sustular

birazdan derim belki ama kesin küfür eder çocuk da olsa gelemiyo öyle şeylere

yavrum nereye
yavrum kaybolursun nereye

böyle saçma tam çocuk lafları
Allah'ım ya ergen veletler ama çok dadlu değil mi lütfen esine söyle ya,azda onun tepkilerine gülek

Allah'ım ya ergen veletler ama çok dadlu değil mi lütfen esine söyle ya,azda onun tepkilerine gülek

biz esimle aile apartmanında oturuyoduk ilk evlendigimizde. iki amcasi üç tane de kuzeni ayni binadaydik. kuzenlerden birinin oğlu vardi 5 yaşında
eşim işteyken gelirdi hep eğer eşim evdeyse kapıdan dönerdi gelmezdi ben x amcam varsa gelmeyim. ama o gidince gelirim gece beraber yatariz falan derdi

bı gün esim evdeyken bi ara kalkti bişey için. bizim ufaklık tutturdu samdan ablaaa yanima yatsana. beraber yatalim diye o lafin üstüne eşim gelip duyunca yalandan bi sıkıştırdi kızdı bi daha gelemedi çocuk bize.

esim de hep kızar arkasindan bacak kadar çocuğun uyaniga bak sen arkami dönüyom karima asiliyo diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…