- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.481
Amecey
Sen istedin ben sordurdum hizmette sınır yok sana ciciden sorunla ilgili istediğin bilgileri aldım ve şuan sana atiyirm Eki Görüntüle 2541833 Eki Görüntüle 2541833
Neyseki en son 2009 da giriş yapmış@nesrin sipahi aramıza hoşgeldiniz buda bizimkk birinci noteri Size benziyor
Ana okulundaydı değil mi?ByNkoaLa elçiliğine minnetarım, tşk ederim cnm ❤
B Brunello Cicinelli brom parmaklarına sağlık,öğretmen bizimkini oturtamıyormuş. Hobi olarak sürekli ayaktaymış. 15 ekime randevu aldım. Akşam bir güzel konuşma metnimi de hazırladım. Aklıma geldi de dolmuşa binsek bile hiç ayakta gitmedik, nedir bu ayakta durma sevdası bilmiyorum hoş benim ufaklıkta ayakta sünnet oldu.
kk birinci noteri seni düşününce aklıma ' Senden önce ben' de ki haliyle, yani o roldeki karakter geliyor aklıma Emilia Clark .
Eki Görüntüle 2541848 Eki Görüntüle 2541849 Eki Görüntüle 2541850
Anaokulu evet. Bi tırtı yoktu, kaç yıldır okula gider şımarıklık mı anlıcam birazdanAna okulundaydı değil mi?
Bende büyük için yarına aldım randevu. Hiperaktivite dürtüsel bozukluk var.
Çok güzel bir film, ikinciyi de ben izlemedim henüz.yaaa çok teşekkür ederim negooommm
filmi araştırdım ama izlememistim bugün izleyim o zaman merak ettim karakteri :) :)
Bunca zamandır yoksa, geçici bir durumdur muhtemelen.Anaokulu evet. Bi tırtı yoktu, kaç yıldır okula gider şımarıklık mı anlıcam birazdan
ByNkoaLa elçiliğine minnetarım, tşk ederim cnm ❤
B Brunello Cicinelli brom parmaklarına sağlık,öğretmen bizimkini oturtamıyormuş. Hobi olarak sürekli ayaktaymış. 15 ekime randevu aldım. Akşam bir güzel konuşma metnimi de hazırladım. Aklıma geldi de dolmuşa binsek bile hiç ayakta gitmedik, nedir bu ayakta durma sevdası bilmiyorum hoş benim ufaklıkta ayakta sünnet oldu.
Profil foton o olmalı, nesrin hanım çok teyze oldu sanayaaa çok teşekkür ederim negooommm
filmi araştırdım ama izlememistim bugün izleyim o zaman merak ettim karakteri :) :)
Şımarıklığa hiç tahammülüm yok. Geçici bir durum olduğunu umuyorum. Evde bu şekilde davranamayıp, okul da davranmasını küçümsemiyorum.Bunca zamandır yoksa, geçici bir durumdur muhtemelen.
Benimki, evde, okulda, her yerde aynıŞımarıklığa hiç tahammülüm yok. Geçici bir durum olduğunu umuyorum. Evde bu şekilde davranamayıp, okul da davranmasını küçümsemiyorum.
Bakıcam şamdanm, ciddi uyuracam. Dikkat dağınıklığı hiç olmadı, daha çok oyuna mı konsantre olup söylenenleri duymamazlıktan geliyor anlamam lazımişte ayakta gitse otururdu
saka bi yana sıkılıyodur ilgisi çabuk dağılıyodur ameceyim
kolay gelsin çocuk büyütmek zor valla
Çok güzel bir film, ikinciyi de ben izlemedim henüz.
Profil foton o olmalı, nesrin hanım çok teyze oldu sana
Ne demek cAnmmmByNkoaLa elçiliğine minnetarım, tşk ederim cnm ❤
Bitanesin de ondanNe demek cAnmmm
Bir sorun varsa çözümü cicideyse her türlü ulastirirm
Sende oylesin canmmBitanesin de ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?