- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.521
biz esimle aile apartmanında oturuyoduk ilk evlendigimizde. iki amcasi üç tane de kuzeni ayni binadaydik. kuzenlerden birinin oğlu vardi 5 yaşında
eşim işteyken gelirdi hepeğer eşim evdeyse kapıdan dönerdi gelmezdi ben x amcam varsa gelmeyim. ama o gidince gelirim gece beraber yatariz falan derdi
bı gün esim evdeyken bi ara kalkti bişey için. bizim ufaklık tutturdu samdan ablaaa yanima yatsana. beraber yatalim diyeo lafin üstüne eşim gelip duyunca yalandan bi sıkıştırdi kızdı bi daha gelemedi çocuk bize.
esim de hep kızar arkasindan bacak kadar çocuğunuyaniga bak sen arkami dönüyom karima asiliyo diye.
aman cahille münakaşaya girilir mi kuzum
bişey dese cevap da veremem boluldugumla kalırım tam arsız oldukları yaş
Yok canım yaa şaka tabii ki, ne diyecekleri belli mi olur :))
Ben de cevap vermem hayatta öyle laf filan atana.
300 500Ne partisi gııı
düşünsene yanlarına gitsem yüzlerini anaaaa yasliiii kaciiiiinnnnn derlerdi
Anam ortaokulluya kadar düşmüş mü laf atma yaşı aboooaz önce çöp atıp markete gittim
yolda ortaokul bebeleri laf attilar
hayir karanlıktı epey tamam da su bebelere artık bilgisayar yasağı getirsinler yahu
iyice gözleri bozulmuş bunların
akşam akşam kiziyim mi gülüym mü bilemedim
Hahahahah yok kız onlar anlarlar eminim küçük gösteriyorsundur sen kesin :)))
Bana da hamileyken laf atıyorlardı, 6 aylık hamileydim göbeğim pek belli değildi çünkü kiloluyum biraz balık etli derler ya öyle,elimde alyans karnımda bebek hala laf atıyorlar diyordum
öyle diyolar da bence yaşımı gösteriyorumgençler yaşlı duruyo
yuh beeeseninki daha vahimmis
Anam ortaokulluya kadar düşmüş mü laf atma yaşı abooo
Oooo hemi de pastaaa300 500
300 500
Kopkopkop partisi
Diğer kız kardeşin (gelin lafını sevmiyirm) doğum günü ona supriz yapmaya gidiyoruz
Yok ben genelde ellerini havaya adaya indiren modda göz devirerek eşlik edicem hahahashhshajOooo hemi de pastaaa
İyi eğlenceler kuzum çok hoplayıp zıplama sen
Bunun Vine karı öldürüyor beni hahahahahshsshahsbsbHahahahaahahahahahah
Evet yaa bir de öyle hani frapan filan da giyinmem hiç, normal diz boyunda memur elbiseleri filan :))
Bunun Vine karı öldürüyor beni hahahahahshsshahsbsb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?