Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aman cahille münakaşaya girilir mi kuzum
bişey dese cevap da veremem boluldugumla kalırım tam arsız oldukları yaş

Yok canım yaa şaka tabii ki, ne diyecekleri belli mi olur :))
Ben de cevap vermem hayatta öyle laf filan atana.

düşünsene yanlarına gitsem yüzlerini anaaaa yasliiii kaciiiiinnnnn derlerdi

Hahahahah yok kız onlar anlarlar eminim küçük gösteriyorsundur sen kesin :)))
Bana da hamileyken laf atıyorlardı, 6 aylık hamileydim göbeğim pek belli değildi çünkü kiloluyum biraz balık etli derler ya öyle,elimde alyans karnımda bebek hala laf atıyorlar diyordum

Anam ortaokulluya kadar düşmüş mü laf atma yaşı abooo

öyle diyolar da bence yaşımı gösteriyorum gençler yaşlı duruyo

yuh beee seninki daha vahimmis

Evet yaa bir de öyle hani frapan filan da giyinmem hiç, normal diz boyunda memur elbiseleri filan :))

ne giyersen giy bisey diyolar ya. biz normal pantolon bluz giyiyoduk. çalıştığımız yer pek rahat değildi çünkü. elbise etek sadece kışın üstüne uzun kaban giydiğim için giyiyodum:) belli olmuyodu :)

Bunun Vine karı öldürüyor beni hahahahahshsshahsbsb

Yaaa öldüm gülmekten çok güzeldi

kk birinci noteri ben de servisle gitmesem hayatta giyemezdim elbise etek filan yollarda perişan olurum çünkü
Ama seviyorum etek elbise giymeyi de yaaa

Iyi aksamlar dostlarrrr naptiniz ben gene gezdim tum gun kk birinci noteri cigimmm gezmeynce depresyona giriyorm biliyosn hava cok guzeldi dayanamadik
Ama gitmeden esim icin kakaolu muzlu saray sarmssi yaptim degisik tarif olsn dedm ama gene bunda karar kildim simdi ona yemek hazirliyorm cay demleniyor bi yandan Limonsuzzcay gezmek esittir yorgnlk oldgndan artk cayla yorgnlgmu ataym sixler naptiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…