- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.561
Benm intrnet belki çekmemiştir canmmm
Wi fi nin oldugu yerde tekrr bakayım
Haaaa vay hain kostak bana engel koydu demek haaayok kuzu yaziyo koyan kişi izin vermemis sadece Youtube da oynatıyomus :) :)
Banane küstüm kiiii...birazdan yapcaktim ki
Haaaa vay hain kostak bana engel koydu demek haaa
Kizzz adamin isj yorucu oldgndan benim iki kat yemek yer tatli yer gobusu cikmaz gayet fitt benim gobus ciktibilmem mi sen bir seyyah olsan çok mutlu bir hayat yasardin bence
adamın gobusunu cikar iyice cay
Banane küstüm kiiii...
Kizzz adamin isj yorucu oldgndan benim iki kat yemek yer tatli yer gobusu cikmaz gayet fitt benim gobus cikti
Çenem koptu konuşmaktan, üstüne bir de patetes cipsi hazırlattılar. Rüşvet olsa gerek, umarım işe yaramıştır
Unutulmuş işte etiketlenmemiş daha nolsunduuuuyooo zepram bana kusmez ki
ben onu çok severim kinasıl unuturum ki zeprami olabilir mi
Unutulmuş işte etiketlenmemiş daha nolsunduuuu
Biraz da bu nanaktan öp...özür dilerim ki
zepram affeder ki
Yaaa eşin yere bakan yürek yakanmis resmenbiz esimle aile apartmanında oturuyoduk ilk evlendigimizde. iki amcasi üç tane de kuzeni ayni binadaydik. kuzenlerden birinin oğlu vardi 5 yaşında
eşim işteyken gelirdi hepeğer eşim evdeyse kapıdan dönerdi gelmezdi ben x amcam varsa gelmeyim. ama o gidince gelirim gece beraber yatariz falan derdi
bı gün esim evdeyken bi ara kalkti bişey için. bizim ufaklık tutturdu samdan ablaaa yanima yatsana. beraber yatalim diyeo lafin üstüne eşim gelip duyunca yalandan bi sıkıştırdi kızdı bi daha gelemedi çocuk bize.
esim de hep kızar arkasindan bacak kadar çocuğunuyaniga bak sen arkami dönüyom karima asiliyo diye.
Yaaa eşin yere bakan yürek yakanmis resmenne kıskançlık ahdjsdv
kk birinci noteri 1 saattir kızımı uyutmaya çalışıyorum hala uyumadı. Muhtemelen yarım saate filan uyur, 15 20 dakika sonra tekrar uyanır. O zaman ne yapayım hiç uykusunu dağıtmadan tekrar mı uyutayım sence? Erken uyusun uyansın istiyorum artık
Biraz da bu nanaktan öp...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?