Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sekeri asla kesemiyorum zaten tek zaafim o canim

burda topikler vardı sanırım sekersiz 14 gün 21 gün gibi

onlara katılsan olmaz mi. şeker cidden çok sağlıksız. ben zayiflamamak için cayima kahveme katiyorum mesela. bi hafta katmayim zayifliyorum direk.

yavrum böyle böyle ogrencez :) :) hepimiz hatalarla büyütüyoruz. sen bi yandan anlat ama. sürekli konus onla. ne olduğunu bilsin. bebek deyip gecme :) cidden çok faydasını görürsün. ben bişey anlattığım zaman ikna etmeye gerek kalmiyo kabul ediyo direk. biliyo nedeni var. nedeni olmasa istediği olurdu:)

burda topikler vardı sanırım sekersiz 14 gün 21 gün gibi

onlara katılsan olmaz mi. şeker cidden çok sağlıksız. ben zayiflamamak için cayima kahveme katiyorum mesela. bi hafta katmayim zayifliyorum direk.
Cayim kahvem.sekersiz fakat cikolata tatli ihtiyaci duyuyorm sigara kullananlr gbi gunde mutlaka ya bi dilim tatli ya cikolata yiyorm

Bir arkadaşta pudra demişti,pudra alırım muhtemelen, teşekkürler öneri için ♥

netten de bak bence :) gri neyle kombinlenir. buz mavisi kombinler gibi :) açık veya tesettürlü fikir oluşur kesin.
bide camel rengi de olabilir ama açık camel :)

Cayim kahvem.sekersiz fakat cikolata tatli ihtiyaci duyuyorm sigara kullananlr gbi gunde mutlaka ya bi dilim tatli ya cikolata yiyorm

ben tatlı sevmem kek yetiyo mesela tatlı olarak. bence sen dilimini önce yarıma sonra çeyreğe düşür. sonra da kahve yanina konan lokumlar gibi bi parca al. çikolata da ayni şekilde bi kare olsun.

canına yazık cay ya. daha coooooookkkkk yıllar var önümüzde:)

Canim emzirdikten sonra ayagna degilde yatagna koyup pispislayarak dalmasini saglasan ve asla konusma bence tek herkes uyuyor sende uyumalisin diyerek yavasca... ben bu sekilde yapiyordum gece uyanmalarinda bi zaman snra alisiyo zten

Öyle de yapıyorum kuzum ama hemen kalkıyor, az önce kuran dinlettim tam uyuyordu yine kalktı birden ayağımdan inmek istiyor

Ben de herşeyi anlatırım konuşurum ama uyku konusunda işe yaramıyor :)
Su an meme emip bakınıyor sağa sola kaldır beni der gibi

iyi ya benimki direk aglardi mesela

Bizimkinin en sevdiği şey yatakta oynamak. Bir de emzirme sutyeninin kopcasiyla :)
Şimdi emecek emecek sonra kalkip kaçacak
Canım oyun parkı dediklerinden mi yatağı? Benim oğlanı emzirip yatıyorum, hasta falan değilse biraz mızıldanıp uyuyor. Çünkü çıkacağı yer yok. Bende koltuğa uzanıyorum uyur gibi.

Bizimkinin en sevdiği şey yatakta oynamak. Bir de emzirme sutyeninin kopcasiyla :)
Şimdi emecek emecek sonra kalkip kaçacak

ooo desene birazdan harp başlayacak

Allah kolaylık versin canım. ama ise doneceksen ikinizin de bı düzeni olmasi en rahati :)

Canım oyun parkı dediklerinden mi yatağı? Benim oğlanı emzirip yatıyorum, hasta falan değilse biraz mızıldanıp uyuyor. Çünkü çıkacağı yer yok. Bende koltuğa uzanıyorum uyur gibi.

Yok canım büyüyen beşikler var ya ahşap, yatağımla birleşik. Bir yeri tamamen kapalı ama oradan bile atlayacak kıvama geldi artık :))

ooo desene birazdan harp başlayacak

Allah kolaylık versin canım. ama ise doneceksen ikinizin de bı düzeni olmasi en rahati :)

Şu ana kadar ter içinde kaldım piştim. 10 kere ayağımdan kalktı, ağladı tekrar yatırdım :)))
Hayırlısı artık kuzum

Yok canım büyüyen beşikler var ya ahşap, yatağımla birleşik. Bir yeri tamamen kapalı ama oradan bile atlayacak kıvama geldi artık :))

ben 8 9 aydan sonra yatiramadim besikte mesela dar geliyodu döndüğü için. rahatca donemeyip carpinca kalkip aglardi beşikten inmeye kalkardi.
besik de 70×140 di ona ragmen sigmadi bacak kadar boyuyla

No no nooo yapamiyorum yapamiyorum doymuyo gozum mu midem mi beynimmi keske yapabilsem

ben 8 9 aydan sonra yatiramadim besikte mesela dar geliyodu döndüğü için. rahatca donemeyip carpinca kalkip aglardi beşikten inmeye kalkardi.
besik de 70×140 di ona ragmen sigmadi bacak kadar boyuyla
Aynisini bende yasadim donerken rahat donemeyip uyanip ayaga kalkiyodu en guzeli yer yatagnda buldum careyi baya biii sure

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…