- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.601
Sekeri asla kesemiyorum zaten tek zaafim o canim
Bir arkadaşta pudra demişti,pudra alırım muhtemelen, teşekkürler öneri içinAnladım en klasik pudra olur sanırım, onun dışında bilemiyorum hiç
Evet canım aslında kızım düzeni seven bir çocuk bunu şimdi şimdi anlıyorum. Ben düzenli ve istikrarli olsaydım daha kolay ve mutlu olurdu gibi sanki. Ben beceremedim bu işi
Az önce uyandı kalktı yine, emzirdim ayağıma koydum tekrar sallıyorum inşallah uyur güzel güzel yaa.
Cayim kahvem.sekersiz fakat cikolata tatli ihtiyaci duyuyorm sigara kullananlr gbi gunde mutlaka ya bi dilim tatli ya cikolata yiyormburda topikler vardı sanırım sekersiz 14 gün 21 gün gibi
onlara katılsan olmaz mi. şeker cidden çok sağlıksız. ben zayiflamamak için cayima kahveme katiyorum mesela. bi hafta katmayim zayifliyorum direk.
Bir arkadaşta pudra demişti,pudra alırım muhtemelen, teşekkürler öneri için ♥
Bakayim canım, teşekkürlernetten de bak bence :) gri neyle kombinlenir. buz mavisi kombinler gibi :) açık veya tesettürlü fikir oluşur kesin.
bide camel rengi de olabilir ama açık camel :)
Cayim kahvem.sekersiz fakat cikolata tatli ihtiyaci duyuyorm sigara kullananlr gbi gunde mutlaka ya bi dilim tatli ya cikolata yiyorm
Canim emzirdikten sonra ayagna degilde yatagna koyup pispislayarak dalmasini saglasan ve asla konusma bence tek herkes uyuyor sende uyumalisin diyerek yavasca... ben bu sekilde yapiyordum gece uyanmalarinda bi zaman snra alisiyo zten
yavrum böyle böyle ogrencez :) :) hepimiz hatalarla büyütüyoruz. sen bi yandan anlat ama. sürekli konus onla. ne olduğunu bilsin. bebek deyip gecme :) cidden çok faydasını görürsün. ben bişey anlattığım zaman ikna etmeye gerek kalmiyo kabul ediyo direk. biliyo nedeni var. nedeni olmasa istediği olurdu:)
Öyle de yapıyorum kuzum ama hemen kalkıyor, az önce kuran dinlettim tam uyuyordu yine kalktı birden ayağımdan inmek istiyor
Ben de herşeyi anlatırım konuşurum ama uyku konusunda işe yaramıyor :)
Su an meme emip bakınıyor sağa sola kaldır beni der gibi
iyi ya benimki direk aglardi mesela
Canım oyun parkı dediklerinden mi yatağı? Benim oğlanı emzirip yatıyorum, hasta falan değilse biraz mızıldanıp uyuyor. Çünkü çıkacağı yer yok. Bende koltuğa uzanıyorum uyur gibi.Bizimkinin en sevdiği şey yatakta oynamak. Bir de emzirme sutyeninin kopcasiyla :)
Şimdi emecek emecek sonra kalkip kaçacak
Bizimkinin en sevdiği şey yatakta oynamak. Bir de emzirme sutyeninin kopcasiyla :)
Şimdi emecek emecek sonra kalkip kaçacak
Canım oyun parkı dediklerinden mi yatağı? Benim oğlanı emzirip yatıyorum, hasta falan değilse biraz mızıldanıp uyuyor. Çünkü çıkacağı yer yok. Bende koltuğa uzanıyorum uyur gibi.
ooo desene birazdan harp başlayacak
Allah kolaylık versin canım. ama ise doneceksen ikinizin de bı düzeni olmasi en rahati :)
Yok canım büyüyen beşikler var ya ahşap, yatağımla birleşik. Bir yeri tamamen kapalı ama oradan bile atlayacak kıvama geldi artık :))
Şu ana kadar ter içinde kaldım piştim. 10 kere ayağımdan kalktı, ağladı tekrar yatırdım :)))
Hayırlısı artık kuzum
No no nooo yapamiyorum yapamiyorum doymuyo gozum mu midem mi beynimmi keske yapabilsemben tatlı sevmemkek yetiyo mesela tatlı olarak. bence sen dilimini önce yarıma sonra çeyreğe düşür. sonra da kahve yanina konan lokumlar gibi bi parca al. çikolata da ayni şekilde bi kare olsun.
canına yazık cay ya. daha coooooookkkkk yıllar var önümüzde:)
Aynisini bende yasadim donerken rahat donemeyip uyanip ayaga kalkiyodu en guzeli yer yatagnda buldum careyi baya biii sureben 8 9 aydan sonra yatiramadim besikte meseladar geliyodu döndüğü için. rahatca donemeyip carpinca kalkip aglardi beşikten inmeye kalkardi.
besik de 70×140 di ona ragmen sigmadi bacak kadar boyuyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?