Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tamam canım istikrarlı olacağım bu kez
Hep kıyamadım aldım oynadım ama bu onun iyiligi icin artık uyuyana kadar indirmeyecegim yataktan.

Hayırlı olsun inşallah
Ben hiç bilemiyorum pek yetenekli değilimdir bu konularda :)
Teşekkürler, ayakkabı ,çanta ve şal lazım,3-4 elbisem var bir nikah bir düğün ikisini seçecem,hamile kalmadan önce almıştım oluyor ama karnım çıkıyor yan portreden

Teşekkürler, ayakkabı ,çanta ve şal lazım,3-4 elbisem var bir nikah bir düğün ikisini seçecem,hamile kalmadan önce almıştım oluyor ama karnım çıkıyor yan portreden

Gri gibi görünüyor ama açık mavi gibi de gorunuyor sanki ışıktan mı öyle çıkmış?

Kardeşimin haftaya nikahı ve düğünü var ve benim doğru düzgün bir seyim hazır değil

kuzum ben hiç anlamam ondan yazmadim en acayip rengi bulup takabilirim. tesettürlü arkadaşlar daha iyi bilir :) ama bence küllü mor güzel olabilir.

Tamam canım istikrarlı olacağım bu kez
Hep kıyamadım aldım oynadım ama bu onun iyiligi icin artık uyuyana kadar indirmeyecegim yataktan.

aynen kuzu aslında oynadığına bakma uykusu olduğu için mutsuz gergin de olur gece. sürekli uyanır da yorgunluktan dalamaz uykuya

Aynen hayırlısı inşallah bakalım ne olacak bu gece uzun olacak gibi

dediğim gibi benim surda iki ay öncesine kadar ayağımda sallayodum bütün gece ama kaldirmiyodum. ışık kapalı olunca korkar benimkisi bebeklikten beri o yüzden koridor ışığı hep açıktır. yüzümü etrafi görür :)

Benimki de ışık kapalı olunca daha çok heyecanlanıyor incelemeye başlıyor etrafı. O yüzden ışık açıkken uyuttuysam iyice derin uyumadan ışığı kapatamıyorum :)

Benimki de ışık kapalı olunca daha çok heyecanlanıyor incelemeye başlıyor etrafı. O yüzden ışık açıkken uyuttuysam iyice derin uyumadan ışığı kapatamıyorum :)

onu da anlatcaksin. artık gece oldu burdaki ışığı acamayiz. ama koridorda ki açık kalabilir. ya da gece lambası alırsın. bunu senin için aldim geceleri bu açık kalicak artık diye. inan ki anliyolar herşeyi. zamanla ona da alışır :)

Evet canım aslında kızım düzeni seven bir çocuk bunu şimdi şimdi anlıyorum. Ben düzenli ve istikrarli olsaydım daha kolay ve mutlu olurdu gibi sanki. Ben beceremedim bu işi
Az önce uyandı kalktı yine, emzirdim ayağıma koydum tekrar sallıyorum inşallah uyur güzel güzel yaa.

Canim emzirdikten sonra ayagna degilde yatagna koyup pispislayarak dalmasini saglasan ve asla konusma bence tek herkes uyuyor sende uyumalisin diyerek yavasca... ben bu sekilde yapiyordum gece uyanmalarinda bi zaman snra alisiyo zten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…