- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.801
Bı kaç bölüm izledm
Ah felaket frlaket
Ahahahahah hırslı kadın Ferhunde
Yaprak dökümü aman ya rabbi beş sezon mu ne surmustuBen ilk bölümleri hatırlamıyorum son bölümlerde sevmiştim ama yanlış yapmışım
Resmen kocasını aldattı
Kızım 2 gündür kusuyo diye okula gitmedi bugünde. Sağlık ocağına götürdüm.
Motilum verdi dr içirdim nane limon yaptım.
Tekrar kustu.
Şimdi ona yaptığım nane limonu ben içiyorum
Ne analar var. Çok ta iyi geldi demek ihtiyacım varmış.
Kızım 2 gündür kusuyo diye okula gitmedi bugünde. Sağlık ocağına götürdüm.
Tekrar kustu.
Geçmiş olsun canım, zencefil daha iyi geliyor, Nane limon beni kötü yapıyorKızım 2 gündür kusuyo diye okula gitmedi bugünde. Sağlık ocağına götürdüm.
Tekrar kustu.
Canım geçmiş olsun Allah şifa versinKızım 2 gündür kusuyo diye okula gitmedi bugünde. Sağlık ocağına götürdüm.
Tekrar kustu.
Kendi mesajımı alıntılamıştım ya diloş ona tıklıycan.Dev hizmette nerden geliyürrr bu hizmett
Çok teşekkür ederim <3
aynen ya benim de aklıma gelmişti vallaHahahahah hakikaten senin oğlusunla kızın evde sizi rahatsız etmiyor mu patili
Gündüz uykusuna yatmışım resmen ya zor uyandım.
Ana sınıfı toplantısına gidicem.
Sınıf annesi adayıyım bakalım nolucak
Adayım derken öğretmenin tanıdığı güvendiği velilerden biriyim diğer kızımda ondaydı muhtemelen önerecek beni.
Hayatımda renk istiyorum anlıyomusunuz
Evin dışında bir sorumluluk yüklenmek istiyorum sanırım. Ev depresyonu işte.
Sosyal yokluktan nelere heves ediyoruz hele bonusun dramınaGeçen bdv de sınıf annelerini iyi gömdüler, çok şaapma buralarda
Hayırlı olsun kuzum
Sosyal yokluktan nelere heves ediyoruz hele bonusun dramına
Ne güzel romantikmiş vala bu tüm kadınlara uyar benceKızlarrr koçişkomm aradıı,
Büyükadaya gidelim akşam rezervasyon yaptırdım hem yemek yeriz hemde bu akşamı orada geçirir sabah kahvaltı yapar döneriz dedi uyar mı dedi.. Bende uyar dedim
Canım benim bu test ile ilgili maalesef hiç bilgim yok.. Fakat burada görüp okuduğum hareketsiz ve yavaş hareketli durumu fazla , hareketli'ye göre.. Rabbim yardımcınız olsun. Tez zaman da kucağın dolsun inşallahAnlayan bir baksın sonuçlara
Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür yazamıyorum cocuk için uğraşıyorum ve eşimde sorun cktı bu yüzden biraz üzgün ve durgunum hayrlısı diyorum bende hiçbir şey yok son çare tüp bebek SEMEN (sperm testi) ANALİZİ yaptrdık beklemiyordu sonuçlar pek iyi ckmayınca benı tersledı bagrdı en ufak şeyde snrlendı hatta makinaya çamaşır atıyordum bir kıyafet unutmuşum atmayı onu görünce bana demediği kalmadı bende sadece sustum gerçekten çok agır tepki verdi başka şeye snrlenıp benden aldı snrını snrlendıgı şeyde doktor ultrason istedi onun içinde randevu almak lazım mış o da işleri hemen bitsin istiyor olmayınca bana patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?