Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geçmiş olsun kuzuya canım
Senin de ihtiyacın var tabii, sen ANAsın ana :)

geçmiş olsun bonusum ya. ama rahatlamadan durmaz ki kusma. mide tam olarak boşalıp rahatlamadi demekki bide ben de nane limon içemem. midemi bulandirir
zencefilli çay mi versen azcik

Geçmiş olsun canım, zencefil daha iyi geliyor, Nane limon beni kötü yapıyor

Canım geçmiş olsun Allah şifa versin sana da afiyet bal şeker olsun

Gündüz uykusuna yatmışım resmen ya zor uyandım.
Ana sınıfı toplantısına gidicem.
Sınıf annesi adayıyım bakalım nolucak
Adayım derken öğretmenin tanıdığı güvendiği velilerden biriyim diğer kızımda ondaydı muhtemelen önerecek beni.

Hayatımda renk istiyorum anlıyomusunuz

Evin dışında bir sorumluluk yüklenmek istiyorum sanırım. Ev depresyonu işte.

Geçen bdv de sınıf annelerini iyi gömdüler, çok şaapma buralarda
Hayırlı olsun kuzum

Anlayan bir baksın sonuçlara
Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür yazamıyorum cocuk için uğraşıyorum ve eşimde sorun cktı bu yüzden biraz üzgün ve durgunum hayrlısı diyorum bende hiçbir şey yok son çare tüp bebek SEMEN (sperm testi) ANALİZİ yaptrdık beklemiyordu sonuçlar pek iyi ckmayınca benı tersledı bagrdı en ufak şeyde snrlendı hatta makinaya çamaşır atıyordum bir kıyafet unutmuşum atmayı onu görünce bana demediği kalmadı bende sadece sustum gerçekten çok agır tepki verdi başka şeye snrlenıp benden aldı snrını snrlendıgı şeyde doktor ultrason istedi onun içinde randevu almak lazım mış o da işleri hemen bitsin istiyor olmayınca bana patladı

Eklentiler

• image.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 30
Canım benim bu test ile ilgili maalesef hiç bilgim yok.. Fakat burada görüp okuduğum hareketsiz ve yavaş hareketli durumu fazla , hareketli'ye göre.. Rabbim yardımcınız olsun. Tez zaman da kucağın dolsun inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…