- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.921
Aleyna tilki mikk birinci noteri K Kendinisevenbirii
Profil resimleriniz hayırlı olsun
kk birinci noteri emily clarke ı severim. Khalesii karakterini kendime benzetirdim Hatta kendime yakın bulduğum için gidip saçımı bir ara platin sarısı yaptırdım. Khalesiiye benziyim derken aleyna tilki oldum, acı bir tecrübedir
K Kendinisevenbirii tuvana Türkay neden? Bu seçimin sebebi neydi ki
En güzelini yapmışsın balım çıkma hiç yataktan,eşinde gelince atsın kendini senin yamacınaAmenos.
Okuldan gelince malak gibi yayılıyorum. Yemek bile yiyecek dermanım kalmıyor
Geldiğimde pijamaları giyip attım kendimi yatağa hala aynı pozisyonda duruyorum 4 saattir.
Seksü geyşam 11 de gelecek. Gelince pizza sipariş edelim açım diye msj attım.
kk birinci noteri K Kendinisevenbirii
Profil resimleriniz hayırlı olsun
kk birinci noteri emily clarke ı severim. Khalesii karakterini kendime benzetirdim Hatta kendime yakın bulduğum için gidip saçımı bir ara platin sarısı yaptırdım. Khalesiiye benziyim derken aleyna tilki oldum, acı bir tecrübedir
K Kendinisevenbirii tuvana Türkay neden? Bu seçimin sebebi neydi ki
Aman zehirlenme de diğerleri geçer be şamdanımyok kuzum ya ben kac zamandir leyla gibi ne hasta olduğum belli ne sağlam. benim zaten hersey aninda mideye vurur. üstüne yemeyecektim o çiğ köfteyi
bildiğimiz sürekli aldığımız bi yer ya bilindik bi markanin subesi. zehirlenme değildir sanırım :)
hafta sonu napcaksin bakayım fıstık
Tamamen kuaför hatasıAleyna tilki mi
Yaa Tuvana Türkay çok severimmmbir Nesrin Cevadzade iki Tuvana Türkay benim için
O taraklarda bezim mi kalmış be seksü şempazemEn güzelini yapmışsın balım çıkma hiç yataktan,eşinde gelince atsın kendini senin yamacınayemegi yemek için çıkın tabi sonra carpilmayin tövbe
Nesrinin bı dizi de ki karakterinden ötürü soğudum resmen sormaAman zehirlenme de diğerleri geçer be şamdanım
Yarın geyşam evde. Evde takılırız acık. 1 2 tadilat yapılacak evde sabahtan. Ondan sonra eve alışma çalışmaları yaparız. Eve alışma çalışması nedir bende bilmiyorum bu arada, keşfedicem inşallah
Pazar da annem gelecek.
Kendi çapımda geçiricem bakalım. Sen ne yapacaksın balım?
Tamamen kuaför hatası
Nesrin cevadzade sempatik bir hatun da, tuvana Türkay acık soğuk ve itici geliyor bana nedense
Kız eşine isyan bayrağını çektirtme sonraO taraklarda bezim mi kalmış be seksü şempazem
Emekli albay gibiyim
Ooo hikayeli mikayeli anısı varmış
Aman zehirlenme de diğerleri geçer be şamdanım
Yarın geyşam evde. Evde takılırız acık. 1 2 tadilat yapılacak evde sabahtan. Ondan sonra eve alışma çalışmaları yaparız. Eve alışma çalışması nedir bende bilmiyorum bu arada, keşfedicem inşallah
Pazar da annem gelecek.
Kendi çapımda geçiricem bakalım. Sen ne yapacaksın balım?
Tamamen kuaför hatası
Nesrin cevadzade sempatik bir hatun da, tuvana Türkay acık soğuk ve itici geliyor bana nedense
Yalnız benim dediğim film karakteri game of thorones da ki değilOoo hikayeli mikayeli anısı varmış
Bencede güzel olmuş şamdanım. Resimsiz güzel olmuyor.
Acuk seksü şeyler koyunda içimiz açılsın. Gözümüz gönlümüz şenlensin 
Bonus un önerisi ile benim önerimin farkına bakar mısın
Ayarlayamadım tosyam. Alışamadım halaMerhaba kızlarrrr
B Brunello Cicinelli nasılsın canım, yeni ev düzenini ayarladın mı? Okuyamadım geçmişi, kv deydim şimdi geldim, temizlik işlerim var
Ooo hikayeli mikayeli anısı varmış
Bencede güzel olmuş şamdanım. Resimsiz güzel olmuyor.
Acuk seksü şeyler koyunda içimiz açılsın. Gözümüz gönlümüz şenlensin 
Bonus un önerisi ile benim önerimin farkına bakar mısın
Ayarlayamadım tosyam. Alışamadım hala
Zaten yorgunluktan birşey ayarlayacak vaktim de olmuyor ki..
İnşallah yarın birşeyler daha iyi oturur.
Temizlik kv'ye mi?
Yalnız benim dediğim film karakteri game of thorones da ki değil
Senden önce ben filminde ki karakter gibi bıcır bıcır, pozitif samdan
Benim de kullandığım ilaçlar isteksizliğe yol aciyormuseşim de en son dün gece isyanlardaydi halbuki şunun şurasında daha 4 gündür ayrı takılıyoruz ne kadar alistiysa benim nefes aldirmamama 4 gün bı bosluga düştü sanki adam ahdjsdv
A ha ha inanmamoyyyu negom benim yaaaayok kız aslında dışardan görsen püüü nalet gitsin soğuk nevale dersin içim azicik akışkan ama evet
Yok cildirmiyor,isyan ederken istediğini de aliyoradam en son cildircak heeeeama iyi olmuş söyle şükür namazını günde dört rekata cikarsin
Yaaaaynen o yüzden çok sevdim bu avatarihep bonusumu negocumu hatırlıyorum gördükçe içim sıcak oliyyy bele
sen geldin ben iyilestim bu arada haaaademek ilacım senmissin benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?