Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aleyna tilki mi

Yaa Tuvana Türkay çok severimmm bir Nesrin Cevadzade iki Tuvana Türkay benim için

En güzelini yapmışsın balım çıkma hiç yataktan,eşinde gelince atsın kendini senin yamacınayemegi yemek için çıkın tabi sonra carpilmayin tövbe

teşekkür ederim canım:)
Bonus cum dediki neden avatarin yok bı sürü de seçenek sundu sağolsun:)
sonra Nego cum dedi ki filmdeki karakteri sana benzetiyorum ben de hemencik koydum

Aman zehirlenme de diğerleri geçer be şamdanım
Yarın geyşam evde. Evde takılırız acık. 1 2 tadilat yapılacak evde sabahtan. Ondan sonra eve alışma çalışmaları yaparız. Eve alışma çalışması nedir bende bilmiyorum bu arada, keşfedicem inşallah
Pazar da annem gelecek.
Kendi çapımda geçiricem bakalım. Sen ne yapacaksın balım?
Aleyna tilki mi

Yaa Tuvana Türkay çok severimmm bir Nesrin Cevadzade iki Tuvana Türkay benim için
Tamamen kuaför hatası
Nesrin cevadzade sempatik bir hatun da, tuvana Türkay acık soğuk ve itici geliyor bana nedense

En güzelini yapmışsın balım çıkma hiç yataktan,eşinde gelince atsın kendini senin yamacınayemegi yemek için çıkın tabi sonra carpilmayin tövbe
O taraklarda bezim mi kalmış be seksü şempazem
Emekli albay gibiyim

Nesrinin bı dizi de ki karakterinden ötürü soğudum resmen sorma ama alisamazsam yeniden dönerim o avatarima

sonra Nego cum dedi ki filmdeki karakteri sana benzetiyorum ben de hemencik koydum
Ooo hikayeli mikayeli anısı varmış
Bencede güzel olmuş şamdanım. Resimsiz güzel olmuyor.
Acuk seksü şeyler koyunda içimiz açılsın. Gözümüz gönlümüz şenlensin 
Bonus un önerisi ile benim önerimin farkına bakar mısın

pazartesi veletim krese başlıyo
eksik bı kaç seyi kaldi onlari alayim hazir edeyim diyorum canim :) onun dışında kocişim yine yok
adam zaten bir haftadır bir sürü para harcadı dışarda yemek yemeye benim yemek yemeyi unuttuğumu anladı çaktırmadan yemek yediriyo ben işe başladığımda 15 bini geçecek sanırım açık ama inşallah kapanmayacak bisey değil :)

eve alışmak için ben pencere kenarına tunerim hep cicim bide mutfak masasına dene istersen:)

Yalnız benim dediğim film karakteri game of thorones da ki değil
Senden önce ben filminde ki karakter gibi bıcır bıcır, pozitif samdan

Merhaba kızlarrrr
B Brunello Cicinelli nasılsın canım, yeni ev düzenini ayarladın mı? Okuyamadım geçmişi, kv deydim şimdi geldim, temizlik işlerim var
Ayarlayamadım tosyam. Alışamadım hala
Zaten yorgunluktan birşey ayarlayacak vaktim de olmuyor ki..
İnşallah yarın birşeyler daha iyi oturur.
Temizlik kv'ye mi?

aynen o yüzden çok sevdim bu avatari hep bonusumu negocumu hatırlıyorum gördükçe içim sıcak oliyyy bele

sen geldin ben iyilestim bu arada haaaa demek ilacım senmissin benim

Ayarlayamadım tosyam. Alışamadım hala
Zaten yorgunluktan birşey ayarlayacak vaktim de olmuyor ki..
İnşallah yarın birşeyler daha iyi oturur.
Temizlik kv'ye mi?

Tabii ki evde duramıyorsun ki, normal henüz alışamaman.
Bir iki haftaya kadar tamamen oturmuş olur herşey bence.
Yok canım torununu ona bıraktım kendi evimi toparlamaya geldim. Erkek kardeşimin bir arkadaşı gelecekmiş, kahve içmeye. Kız arkadaşı
Sanırım görümce damarım kabardı. Evim temiz olsun dedim

Yalnız benim dediğim film karakteri game of thorones da ki değil
Senden önce ben filminde ki karakter gibi bıcır bıcır, pozitif samdan

oyyyu negom benim yaaaa yok kız aslında dışardan görsen püüü nalet gitsin soğuk nevale dersin içim azicik akışkan ama evet

adam en son cildircak heeee ama iyi olmuş söyle şükür namazını günde dört rekata cikarsin

adam en son cildircak heeee ama iyi olmuş söyle şükür namazını günde dört rekata cikarsin
Yok cildirmiyor,isyan ederken istediğini de aliyor ama şükür namazıni dört rekata çıkarması bence de ben gibi hatunu varken iyi olur "kendime övgü içerir"

aynen o yüzden çok sevdim bu avatari hep bonusumu negocumu hatırlıyorum gördükçe içim sıcak oliyyy bele

sen geldin ben iyilestim bu arada haaaa demek ilacım senmissin benim
Yaaa Başka neler oluyor ben gelince, neden ben, anlatsana biraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…