- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.201
Diyorum bebişim beyin fakiri bunlarBu denli heyecan aramak niye aceba dimi
Bu denli heyecan aramak niye aceba dimi
Yaa bende dünden beri kendi yazdığım msjlarda pp'ye bakınca dilos yazmış saniyom sonra dan dank ediyoAlışamadım resmine seni bi an D Dilos06 sanıyorum.
kk birinci noteri Yazdımı onuda başkası sanıyorum
Ek olarak çünkü o k yı ben Domestos kullanmiyorum dediğim mesajla aldım, onlarda kullanmıyor ama Domestos sayesinde şiiri kaptı dediler.arkadaşlar dev kamu hizmeti yapıyorum :)
muhabbetin çıkış kaynağı negocuma Domestos kokusu gibi bişey dendi. amecey dedi ki negom çamaşır suyu kullanmiyo topige gitmesem de ben biliyorum onlar bilmiyo.
daha sonra neden Domestos kullanmiyo onun yerine ne kullaniyo muhabbeti oldu.
şişe çamaşır suyundan bidona atladi rosla amecey
sonra bidonsuz asla, bidon kardeşliği, bidonlarin gücü adina, herşey bidon için derkene olay buraya geldi.
k ile bağlantısı da ameceyin alacağı k yi bidona itaf etmesinden mütevellit oldu :)
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
@Amecey
I inessa armand
@Kutsal_zebra
Limonsuzzcay
Katılıyorum M mehlika nurM mehlika nur canım bence o elbisenin üzerine pudra veya gül kurusu şal yakışır
Gri, gümüş gibi tonlar elbiseye yakın bı ton olacağından boğar sanki, yakışacağını sanmıyorum ama tabi sen bilirsin yine
Ek olarak çünkü o k yı ben Domestos kullanmiyorum dediğim mesajla aldım, onlarda kullanmıyor ama Domestos sayesinde şiiri kaptı dediler.
Şiir kapmada ki keramet bidon da o zaman diyerek bir daha ki k yı sadece bidon yazarak alıcaz diye ahd ettiler
Ne dertler var be
Değil bence balım ya. Tamam bu da güzel ama nesrin in farklı bi cazibesi vardıYaa bende dünden beri kendi yazdığım msjlarda pp'ye bakınca dilos yazmış saniyom sonra dan dank ediyodegisiyim mi?
Kuzum kocacığın kendini nasıl affettirdi? KaçırdımBende profil resmimi değiştim biraz da böyle takılayım
Misafir geldiği gün enişte elinde çiçeklerle gitmiş. Sonra da güzel bir yerde kalmalı rezervasyon ayarlamış. Barışmışlar limonsuzumGünaydın fıstıklar❤
Değil bence balım ya. Tamam bu da güzel ama nesrin in farklı bi cazibesi vardı
Kuzum kocacığın kendini nasıl affettirdi? Kaçırdım
Şamdanım günaydın
Günaydın bebeler
Misafir geldiği gün enişte elinde çiçeklerle gitmiş. Sonra da güzel bir yerde kalmalı rezervasyon ayarlamış. Barışmışlar limonsuzum
Şamdanım günaydınBizim cam balkonu kapatmaya geleceklerdi. Geyşam ile uyuyakalmışız. Kapı çalınınca sıçrayup uyandık,
Ustalar geldi diye adam beni yatak odasına kitlediBende size kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?