- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.181
Aaa lütfen efenim,artık Tuvana TürkayEledim seni sayın cavadzade
Seni hala cavadzade olarak görüyorumAaa lütfen efenim,artık Tuvana Türkay
M mehlika nur canım bence o elbisenin üzerine pudra veya gül kurusu şal yakışır
Gri, gümüş gibi tonlar elbiseye yakın bı ton olacağından boğar sanki, yakışacağını sanmıyorum ama tabi sen bilirsin yine
İlk başta bende öyle sanmıştım,ama bebe mavisi olduğuna karar verip kafamda konuyu kapattımBence o elbise gri
Abi şu elbise nasıl gri olabilir sorarım yaaaaaİlk başta bende öyle sanmıştım,ama bebe mavisi olduğuna karar verip kafamda konuyu kapattımyoksa kendi kendime tribe girip sabaha kadar düşünebilirim
Eskiden cok tartisilmisti bi elbise resmi vardi kimileri farkli kimilerk farkli goruyordu rengini bu elbise de ona dogru gidiyor korkuyorm haberlere dusecekİlk başta bende öyle sanmıştım,ama bebe mavisi olduğuna karar verip kafamda konuyu kapattımyoksa kendi kendime tribe girip sabaha kadar düşünebilirim
Ekşi de cikarmisiz bı elbise kadınlar kulübü üyelerini ikiye böldüEskiden cok tartisilmisti bi elbise resmi vardi kimileri farkli kimilerk farkli goruyordu rengini bu elbise de ona dogru gidiyor korkuyorm haberlere dusecek
Oyle biseydir valla nerden aksan 3 4 yil olmstur olay olali... ben mehlikaninkni bebe mavisi goruyorumEkşi de cikarmisiz bı elbise kadınlar kulübü üyelerini ikiye böldü
O elbiseyi de hatırlıyorum,kimisi mavi dedi kimisi griyada kırmızı da olabilir
Ekşi de cikarmisiz bı elbise kadınlar kulübü üyelerini ikiye böldü
O elbiseyi de hatırlıyorum,kimisi mavi dedi kimisi griyada kırmızı da olabilir
Evet maviOyle biseydir valla nerden aksan 3 4 yil olmstur olay olali... ben mehlikaninkni bebe mavisi goruyorum
AynenSonra küfür yasak.....kk yı konuşcaklarına kk da ekşi nasıl biliniyo ona baksınlar.
Bu denli heyecan aramak niye aceba dimiBak hele az mala bakkkbeyin fakiri yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?