- 12 Haziran 2019
- 19.763
- 121.902
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.221
Ooo süper olmuş. Pitilininki de sizin uyuyakalmanızdaGünaydın bebeler
Misafir geldiği gün enişte elinde çiçeklerle gitmiş. Sonra da güzel bir yerde kalmalı rezervasyon ayarlamış. Barışmışlar limonsuzum
Şamdanım günaydınBizim cam balkonu kapatmaya geleceklerdi. Geyşam ile uyuyakalmışız. Kapı çalınınca sıçrayup uyandık,
Ustalar geldi diye adam beni yatak odasına kitlediBende size kaçtım
Çünkü burdan sonra sitede başka daireleri de kapamaya gideceklermiş.günaydın tatlım
hahahha cumartesi neşesi misin sen yaaa
iyi yapmış zaten:) özlüyoruz seni biz çok
bu kadar erken niye gelmişler ki
Hala tık yokOoo süper olmuş. Pitilininki de sizin uyuyakalmanızda
Aaa hoşgeldin defnecan
İyiyim kuzum bildiğin gibi bebek iflahımı kesiyo zaman zaman. At trip önemli değil çok vefalı kadınsın hep hatırladın sağol ❤Çünkü burdan sonra sitede başka daireleri de kapamaya gideceklermiş.
İnşallah birazdan komşular kapıya dayanmaz sesten
Sen napıyosun iki gözümün çiçeği
Hala tık yok
Nasılsın mirandam ♥
Aaa hoşgeldin defnecan
Nerelerdesin ya, ben sana geçen gün trip attım
Çünkü burdan sonra sitede başka daireleri de kapamaya gideceklermiş.
İnşallah birazdan komşular kapıya dayanmaz sesten
Sen napıyosun iki gözümün çiçeği
Hala tık yok
Nasılsın mirandam
Aaa hoşgeldin defnecan
Nerelerdesin ya, ben sana geçen gün trip attım
Sende gel ama arada yoksa küserimİyiyim kuzum bildiğin gibi bebek iflahımı kesiyo zaman zaman. At trip önemli değil çok vefalı kadınsın hep hatırladın sağol ❤
Ne onlar bizi anlayabildi ne de biz onları...aynen haftasonu sabah olunca kapıya dayanmalari an meselesi cicisen sakin ol kapiya gelirlerse ama
napam kocam akıllısı aksam gelirken sabah giderim diye ekmek almadi. simdide kahvaltı yapalım uyan ekmek yok dedim. simdi mi söylenir ekmek alınacağı diyoçay iki saattir ocakta kayniyo sofra bi saattir hazır bekliyo ama ben sucluyum
Yatak odasına kitlenmiş vaziyetteyim, kapıya gelen olursa kendisi ilgilenir vallahiaynen haftasonu sabah olunca kapıya dayanmalari an meselesi cicisen sakin ol kapiya gelirlerse ama
napam kocam akıllısı aksam gelirken sabah giderim diye ekmek almadi. simdide kahvaltı yapalım uyan ekmek yok dedim. simdi mi söylenir ekmek alınacağı diyoçay iki saattir ocakta kayniyo sofra bi saattir hazır bekliyo ama ben sucluyum
Ne onlar bizi anlayabildi ne de biz onları...
Bir garip yaratık, şu erkeklerBir saat sonra hatirlamayacak olanları. Karnı doysun hele bir. Bu arada ellerine sağlık hayırlı sabahlar canım.
Nabersin malimGünaydınlar
Yatak odasına kitlenmiş vaziyetteyim, kapıya gelen olursa kendisi ilgilenir vallahi
Ama öyle bir site ki sabah akşam çocuk ve bebek sesi...
Bahçe yavru insan kaynıyor. Çocuk parklarından takır tukur sesler geliyor.
Bence kimsenin kapıya gelmeye hakkı yok
Yarın öbür gün bende doğururum diye çekiyorum işte napayım
Eniştenin triplere gel heleuzak mı market
Bir gün arayla mı iki katına çıkması gerekiyordu, öyle bir durum vardı,Kan verdim kuzum 90.54 cikmisti dunden onceki aksam 10 gibi ama gecen hafta faranjit yuzunden igne vuruldum ilaclar kullandim bilmiyodum hamile oldugumu dun saglik ocagindaki ebe ilaclarda sorun yok igne icerigini ogren kadin doguma git dedi bi kadin buldum doktor ignenin icerigini saydim kurtaj gerektiren ilac degil ama 1 ay icinde %50 dusebilir cocuk dedi 3 dakika odasinda durdum durmadim aglaya aglaya ciktim isyerine kadar nasil kullandim arabayi nasil parkettim hic bilmiyorum bugun oglen kan verdim 146.7 cikti baska bi hastanede yani 1.5 gunde 56 atmis bilmiyorum iyi mi kotu mu takip edicem artik moralim cok bozuk yeni yeni duzeliyorum
Vallahi bizde ona baktık ne yalan söyleyeyimon metreyi cap alsak en az on market var büyüklü küçüklü ve en az üç tane de fırın varonun kendi simarikligi
demek herkes çocuk buyutmelik site diye gelmis cicio zaman kapıya gelen falan olmaz sanırım
ben de ev bakarken cocuk büyütmeye müsait mi diye bakıyorumama su faiz indirimleri sonrasi %25 zam gelmiş güzel yerlere
İnşallah iyiyimdirNabersin malim
HahahaEki Görüntüle 2542413
yakında konu sahibinden çok yazan üye olcam cici coky az kalmış
bazen diyosun ya ceneniz kopsun diye. ilk benimki kopacak belli ki
Noldu yavİnşallah iyiyimdir
Senden naber çiçim
Vallahi bizde ona baktık ne yalan söyleyeyim
Kiralar uçuk zaten ya. Asgari ücret veriyoruz şuraya oturmaya. Arada bir içime oturuyor. Ama oturduğum ev içime sinmezse de huzursuz hissediyorum.
Gerçi daha burası da sinmedi ama bakıcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?