Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo süper olmuş. Pitilininki de sizin uyuyakalmanızda

D e f n e kız nerdesin, döndün mü dönmedin mi belli değil.. Hani arada gelecektin benim için topiğe.. Hani özlerdin. Yine bana hüsran
Oy kuzum benim yazcakrım inankı. Geldim birtane ifşa vardı ettim yolladım kadını rahatladım nasılsın bakalım kuzucum Bonus Nego sizide özledim canlar

günaydın tatlım
hahahha cumartesi neşesi misin sen yaaa
iyi yapmış zaten:) özlüyoruz seni biz çok
bu kadar erken niye gelmişler ki
Çünkü burdan sonra sitede başka daireleri de kapamaya gideceklermiş.
İnşallah birazdan komşular kapıya dayanmaz sesten
Sen napıyosun iki gözümün çiçeği
Ooo süper olmuş. Pitilininki de sizin uyuyakalmanızda
Hala tık yok
Nasılsın mirandam
Oy kuzum benim yazcakrım inankı. Geldim birtane ifşa vardı ettim yolladım kadını rahatladım nasılsın bakalım kuzucum Bonus Nego sizide özledim canlar
Aaa hoşgeldin defnecan
Nerelerdesin ya, ben sana geçen gün trip attım

İyiyim kuzum bildiğin gibi bebek iflahımı kesiyo zaman zaman. At trip önemli değil çok vefalı kadınsın hep hatırladın sağol ❤

aynen haftasonu sabah olunca kapıya dayanmalari an meselesi cici sen sakin ol kapiya gelirlerse ama
napam kocam akıllısı aksam gelirken sabah giderim diye ekmek almadi. simdide kahvaltı yapalım uyan ekmek yok dedim. simdi mi söylenir ekmek alınacağı diyo çay iki saattir ocakta kayniyo sofra bi saattir hazır bekliyo ama ben sucluyum

İyiyim kuzum bildiğin gibi bebek iflahımı kesiyo zaman zaman. At trip önemli değil çok vefalı kadınsın hep hatırladın sağol ❤
Sende gel ama arada yoksa küserim
Bebek kaç aylıktı kuzum?

Ne onlar bizi anlayabildi ne de biz onları...
Bir garip yaratık, şu erkekler Bir saat sonra hatirlamayacak olanları. Karnı doysun hele bir. Bu arada ellerine sağlık hayırlı sabahlar canım.

Yatak odasına kitlenmiş vaziyetteyim, kapıya gelen olursa kendisi ilgilenir vallahi
Ama öyle bir site ki sabah akşam çocuk ve bebek sesi...
Bahçe yavru insan kaynıyor. Çocuk parklarından takır tukur sesler geliyor.
Bence kimsenin kapıya gelmeye hakkı yok
Yarın öbür gün bende doğururum diye çekiyorum işte napayım
Eniştenin triplere gel hele uzak mı market

Ne onlar bizi anlayabildi ne de biz onları...
Bir garip yaratık, şu erkekler Bir saat sonra hatirlamayacak olanları. Karnı doysun hele bir. Bu arada ellerine sağlık hayırlı sabahlar canım.

günaydın ablacim sağolasın
valla öyle abla çayı koyduruyo kalkmiyo bu kez de
gece hiç kalkmadim saat birden sonra hep o baktı çocuğa ağır geldi heralde
ben iki senedir gecem gündüzüm yok kostururken iyiydi. ben de ona carladim uslu uslu kalktı gitti ekmeği almaya

on metreyi cap alsak en az on market var büyüklü küçüklü ve en az üç tane de fırın var onun kendi simarikligi

demek herkes çocuk buyutmelik site diye gelmis cici o zaman kapıya gelen falan olmaz sanırım

ben de ev bakarken cocuk büyütmeye müsait mi diye bakıyorum ama su faiz indirimleri sonrasi %25 zam gelmiş güzel yerlere

Bir gün arayla mı iki katına çıkması gerekiyordu, öyle bir durum vardı,
Bence biseycik olmaz içini serin tut,

Vallahi bizde ona baktık ne yalan söyleyeyim
Kiralar uçuk zaten ya. Asgari ücret veriyoruz şuraya oturmaya. Arada bir içime oturuyor. Ama oturduğum ev içime sinmezse de huzursuz hissediyorum.
Gerçi daha burası da sinmedi ama bakıcaz artık

Eki Görüntüle 2542413

yakında konu sahibinden çok yazan üye olcam cici coky az kalmış
bazen diyosun ya ceneniz kopsun diye. ilk benimki kopacak belli ki
Hahaha
Benim bu kadar girememeye rağmen hala 1 numarada olmam enteresan zaten En az yazan kim söyle de bir ayar vereyim

geçen sene 500 bin bandinda olan yerler sunan 900 bin ve üzeri fiyatta şaka gibi. kirada oturmak daha ucuz be cici

ben de 30 yıllık binaya 1750 veriyorum. ev sahibi zam da yapmıyor doğru düzgün ona rağmen yani

aksiklikler üst üste geldi bide aniden tasindin ya ondandir diye düşünüyorum ben:) yakında alışırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…