- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.561
Gardolabin icinde corap sepeti wardi canim bende carsaf deistiryodum oda coraplarla oynuyodu sepete uzanmaya calisti galba o an elimi bosa geldi ayagimi kasinin ustunu gardolabin rafina wurdu ama o an nasil oldugumu feryadimi anlatamam cok berbattim dun her yerim kan oldu hastaneye nefessiz gittim
Kimbilir nasıl damarına basılmış
Sık dişini, neye sinirlendin bilmiyorum ama kavga edip kalkarsan haklıyken bile haksız olursun canım.
Hepsini mahvedicem
İyi bebişim ciciyi merak ettimsen nabion? İyi mısın biraz daha canım
+ ben . Sen hadlerini bildirisin de yine de merak ediyoruz tabii ☺
Veeee kalbimin her kapısını tek tek açan beni bir İstanbul gbi fetheden @Brunello Cicinelli okuluna da gzemene de taşınmana da oooffff diyirm :/
Çok geçmiş olsun aslananam. Allah beterinden saklasın..Gardolabin icinde corap sepeti wardi canim bende carsaf deistiryodum oda coraplarla oynuyodu sepete uzanmaya calisti galba o an elimi bosa geldi ayagimi kasinin ustunu gardolabin rafina wurdu ama o an nasil oldugumu feryadimi anlatamam cok berbattim dun her yerim kan oldu hastaneye nefessiz gittim
Seni cok iyi anlıyorum cici cok iyi yapmıssın lafını da sokmussun yüreğin rahat olsun.. bizim kedimiz öldü geçen hafta ailecek ağladık üzüldük sanki dedim bizim evden bi insan gibiydi... dün belgesel izledim fil yavrusu naledi... ona bile şefkat gösterdiklerinde verdiği tepkileri görseydin ben oturdum ağladım... Allah kalbi taşlaşmış insanlardan uzak etsin insallahGünaydın ballarımSinirden uyku tutmadığı için pazar pazar okul saatinde kalktım resmen Eşimi geçirdim, koşup geldim yamacınıza..
Kusura bakmayın dün bir sinir harbi ile yazıp sonra giremedim
Dün evdeki bazı yerleştirilecek şeyleri hallettik eşimle, akşam için de çerezimizi alıp televizyon falan izleyecektik. Akşam 8 de kuzen aradı hadi bize gelin diye. Kardeşimle eşi de aradı gelin diye. Ben gitmeyelim dedim eşim tutturdu gidelim de gidelim. Baş başa bir vakit geçirecektik 3 hafta sonra.., eşim tutturunca tamam gidelim dedim. Ama bir yere ne zaman gitmek istemesem illa birşey çıkıyor beni haklı çıkaracak. Seksü geyşanın da şu sosyal kelebek halleri beni benden alıyor
Neyse gittik..
Kuzen, kuzenin eşinin teyzesi, kardeşim, ben içeride oturuyoruz. Erkekler balkonda nargile içiyor, okey falan oynuyor.
İyi hoş sohbet devam ediyordu. Ama herkesin böyle bir bam teli vardır ya basınca çok kötü şeyler olur. Benim de o telim hayvanlar. Eşimin de öyledir.. İşte o telime fena bastılar.
Kuzenin eşinin teyzesi laf arasında kedim olduğunu öğrenince bir sürü laf söylemeye başladı. Ki bu kadınla ben ilk defa tanışıyorum. Kuzenim ve kardeşim de hayvanlardan hoşlanmaz. Kuzenimi hayvan sevmediği için 1 kez bile evime davet etmedim. Kardeşim de aslında seviyor, kedimi teyzecim diye sıka sıka sever ama hayvan sevmeyen insanların yanında sevmiyor gibi davranıyor nedense.
Kadın başladı hayvan bakılan ev çok pis olurmuş, kokarmış, şöyle böyle sürüyle laf söyledi. Üçü de birlik oldu hayvanlara nefretlerini kusuyorlar.
Kuzenin yaş 40a yakın, teyze dediğim şahıs 60 yaşlarında. Normal şartlarda benim o ortamda kafalarına sandalye falan fırlatmam lazımdı ama yaşlara hürmeten laf sokmakla yetinmek zorunda kaldım. Kadın hayvansever bir tanıdığını anlatıp hayvanlar için yaptığı fedakarlıkların ne kadar berbat olduğunu anlatıyor falan.
Bende 'siz hayatınızda hayvan bakmamış birisiniz ne anlatsam anlamazsınız zaten bende size laf anlatmaya uğraşmam. İyi ki o tanıdığınız gibi insanlar var Allah onlardan razı olsun herkes sizler gibi olsa o canların hali haraptı. Ben öğrencilerime bile hayvan sevgisini temelden aşılamaya çalışıyorum ki büyüyünce sizin gibi insanlar olmasınlar.' deyip sustum. Hepsi bozuldu.
Onun dışında hayvan meselesinin dışında da hep bozacak şekilde konuştum. Açık açık ne kadar isteksiz geldiğimi, gelirken eşimi bak erken kalkalım diye tembihlediğimi, sabırsızlıkla kalkmak için eşimin oyununu bitirmesini beklediğimi falan söyledim. Ortamı ölüm sessizliği aldı. Eşime msj atıp duruyorum kalkalım bak kan çıkacak diye. O da tamam diye diye 1 saati etti, oyunu nasıl bırakayım ayıp olur diyorDedim birazdan benim çığlıklarımla oyunu bırakmak zorunda kalırsan daha iyi hissetmeyeceksin.. Neyse kalkalım diye geldi. Şükür dedim. Kalktık.
Eve giderken eşime de anlattım durumu. O da çok sinirlendi. Okey oynuyorlarmış ondan hemen kalkamamış. Bir daha gitmeyiz dedi.
Arkadaş ortamı olsa ya da yaşı hürmet gerektiren insanlar olmasa evlerini başlarına geçirirdim ama yapamadım ya sinirimden kudurdum tüm gece. Kardeşimin de özellikle o konuşmalara ortak olmasından dolayı ayarını 9 şiddetinde deprem etkisinde vericem.
Sevmeyebilirsin, Allah kalbine böyle bir ayrıcalık vermemiş olabilir, kalbin son derece fakir olabilir ama seven insanların yanında bunları konuşmak resmen saygısızlıktır. Ben konuşmaları şahsıma saygısızlık olarak aldım.
Ağzı yok, dili yok, verirsen yiyen vermezsen aç duran, sokakta hep felaketlerle sınanan, evine alsan onun bunun diline düştüğün bu hayvanlar kime ne ediyor ya. Bu aptal nefret neden. Gerçi nedeni çok belli, leş insan egosu kendisine benzemeyeni sevmiyor. Yoksa afedersiniz insan dışkısı da gül kokmuyor, bakımlı olmayan insan karanfil kokmuyor, erkekler de az tüy dökmüyor. Bakımlı olan her canlı güzel kokar. Bakımsız olan her canlı çevreye rahatsızlık verir. İnsan hayvan farkeden şeyler değil bunlar..
Keşke reenkarnasyon olsa da şu insanlar bir dahaki hayatlarında hayvan olarak gelse şu hayata..
Vallahi hala çok sinirliyim
Çok geçmiş olsun aslananam. Allah beterinden saklasın..
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@Kajmery34
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
@Amecey
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
I inessa armand
Yaaaaa öldü mü, iyiye gidiyordu haniSeni cok iyi anlıyorum cici cok iyi yapmıssın lafını da sokmussun yüreğin rahat olsun.. bizim kedimiz öldü geçen hafta ailecek ağladık üzüldük sanki dedim bizim evden bi insan gibiydi... dün belgesel izledim fil yavrusu naledi... ona bile şefkat gösterdiklerinde verdiği tepkileri görseydin ben oturdum ağladım... Allah kalbi taşlaşmış insanlardan uzak etsin insallah
Vallahi iyi sabretmişsiiiiiiin bian orda ben olsaydım dedimByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
E Efruzi
Kajmery34
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
Amecey
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
hicmet16
Kukrim
efuulimm
Pembe Bal10cuk
K KurkmantoluS
B baby0101
I inessa armand
Etiket tekrarı. (mesaj daha doğrusu roman yukarıda, 2 üst mesajda)
Öldü cici... beli cok agırıyodu yürüyemiyodu devlet veterinerine yolladık geri almak şartıyla sonra gittik geri aldık böyle ilk gün iyi gibiydi sonra kötüleşmeye basladı meğer vurdukları iğne karaciğer ve dalağına zarar vermiş hiçbişey yemiyodu keyfi yoktu serum verildi kan alındı falan ama kurtaramadık işte.. cok acı çekerek öldü..Yaaaaa öldü mü, iyiye gidiyordu hani
Sosyal hayatımda hayvan sevmeyen insanlarla görüşmüyorum ben kutsişim.
Dini, dili, ırkı, siyasi görüşü, dini görüşü farketmez. Herkesle görüşürüm asla insan ayırmam. Tek ayırdığım hayvan sevmeyen insanlardır. Evime de sokmam görüşmem de.
Bundan sonra kuzene de hiçbir güç beni götüremez. Çok pis adam silerim,daha önce de söylemiştim.
Üzülme canım o insanlardan maalesef ki çok var... Ben de tavşan besledim 10 yıl onun tadı bambaşka. Tabi ölünce tövbe etmiştim çok üzüldüm çok yıkıldımByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
E Efruzi
Kajmery34
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
Amecey
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
hicmet16
Kukrim
efuulimm
Pembe Bal10cuk
K KurkmantoluS
B baby0101
I inessa armand
Etiket tekrarı. (mesaj daha doğrusu roman yukarıda, 2 üst mesajda)
Ağzına sağlık cicim iyi yapmışsın. Bende küçükken çok seviyorum verdim ama bi kazadan sonra korkuyorum artık. Ama onların ne haddine sana laf söylemek. Hayvan sevmemekte de değil baya bildiğin kötü kalpliler.Günaydın ballarımSinirden uyku tutmadığı için pazar pazar okul saatinde kalktım resmen Eşimi geçirdim, koşup geldim yamacınıza..
Kusura bakmayın dün bir sinir harbi ile yazıp sonra giremedim
Dün evdeki bazı yerleştirilecek şeyleri hallettik eşimle, akşam için de çerezimizi alıp televizyon falan izleyecektik. Akşam 8 de kuzen aradı hadi bize gelin diye. Kardeşimle eşi de aradı gelin diye. Ben gitmeyelim dedim eşim tutturdu gidelim de gidelim. Baş başa bir vakit geçirecektik 3 hafta sonra.., eşim tutturunca tamam gidelim dedim. Ama bir yere ne zaman gitmek istemesem illa birşey çıkıyor beni haklı çıkaracak. Seksü geyşanın da şu sosyal kelebek halleri beni benden alıyor
Neyse gittik..
Kuzen, kuzenin eşinin teyzesi, kardeşim, ben içeride oturuyoruz. Erkekler balkonda nargile içiyor, okey falan oynuyor.
İyi hoş sohbet devam ediyordu. Ama herkesin böyle bir bam teli vardır ya basınca çok kötü şeyler olur. Benim de o telim hayvanlar. Eşimin de öyledir.. İşte o telime fena bastılar.
Kuzenin eşinin teyzesi laf arasında kedim olduğunu öğrenince bir sürü laf söylemeye başladı. Ki bu kadınla ben ilk defa tanışıyorum. Kuzenim ve kardeşim de hayvanlardan hoşlanmaz. Kuzenimi hayvan sevmediği için 1 kez bile evime davet etmedim. Kardeşim de aslında seviyor, kedimi teyzecim diye sıka sıka sever ama hayvan sevmeyen insanların yanında sevmiyor gibi davranıyor nedense.
Kadın başladı hayvan bakılan ev çok pis olurmuş, kokarmış, şöyle böyle sürüyle laf söyledi. Üçü de birlik oldu hayvanlara nefretlerini kusuyorlar.
Kuzenin yaş 40a yakın, teyze dediğim şahıs 60 yaşlarında. Normal şartlarda benim o ortamda kafalarına sandalye falan fırlatmam lazımdı ama yaşlara hürmeten laf sokmakla yetinmek zorunda kaldım. Kadın hayvansever bir tanıdığını anlatıp hayvanlar için yaptığı fedakarlıkların ne kadar berbat olduğunu anlatıyor falan.
Bende 'siz hayatınızda hayvan bakmamış birisiniz ne anlatsam anlamazsınız zaten bende size laf anlatmaya uğraşmam. İyi ki o tanıdığınız gibi insanlar var Allah onlardan razı olsun herkes sizler gibi olsa o canların hali haraptı. Ben öğrencilerime bile hayvan sevgisini temelden aşılamaya çalışıyorum ki büyüyünce sizin gibi insanlar olmasınlar.' deyip sustum. Hepsi bozuldu.
Onun dışında hayvan meselesinin dışında da hep bozacak şekilde konuştum. Açık açık ne kadar isteksiz geldiğimi, gelirken eşimi bak erken kalkalım diye tembihlediğimi, sabırsızlıkla kalkmak için eşimin oyununu bitirmesini beklediğimi falan söyledim. Ortamı ölüm sessizliği aldı. Eşime msj atıp duruyorum kalkalım bak kan çıkacak diye. O da tamam diye diye 1 saati etti, oyunu nasıl bırakayım ayıp olur diyorDedim birazdan benim çığlıklarımla oyunu bırakmak zorunda kalırsan daha iyi hissetmeyeceksin.. Neyse kalkalım diye geldi. Şükür dedim. Kalktık.
Eve giderken eşime de anlattım durumu. O da çok sinirlendi. Okey oynuyorlarmış ondan hemen kalkamamış. Bir daha gitmeyiz dedi.
Arkadaş ortamı olsa ya da yaşı hürmet gerektiren insanlar olmasa evlerini başlarına geçirirdim ama yapamadım ya sinirimden kudurdum tüm gece. Kardeşimin de özellikle o konuşmalara ortak olmasından dolayı ayarını 9 şiddetinde deprem etkisinde vericem.
Sevmeyebilirsin, Allah kalbine böyle bir ayrıcalık vermemiş olabilir, kalbin son derece fakir olabilir ama seven insanların yanında bunları konuşmak resmen saygısızlıktır. Ben konuşmaları şahsıma saygısızlık olarak aldım.
Ağzı yok, dili yok, verirsen yiyen vermezsen aç duran, sokakta hep felaketlerle sınanan, evine alsan onun bunun diline düştüğün bu hayvanlar kime ne ediyor ya. Bu aptal nefret neden. Gerçi nedeni çok belli, leş insan egosu kendisine benzemeyeni sevmiyor. Yoksa afedersiniz insan dışkısı da gül kokmuyor, bakımlı olmayan insan karanfil kokmuyor, erkekler de az tüy dökmüyor. Bakımlı olan her canlı güzel kokar. Bakımsız olan her canlı çevreye rahatsızlık verir. İnsan hayvan farkeden şeyler değil bunlar..
Keşke reenkarnasyon olsa da şu insanlar bir dahaki hayatlarında hayvan olarak gelse şu hayata..
Vallahi hala çok sinirliyim
Çok geçmiş olsun aslananam. Allah beterinden saklasın..
Yaşa hürmeten sabrettim perim. Annemden büyük kadın. Yoksa benim sabırlı olduğum çok görülmemiştir. Hele böyle bir konuda..Vallahi iyi sabretmişsiiiiiiin bian orda ben olsaydım dedim
Çok geçmiş olsun bu minik yaramazlar sürekli düşmeye ve yaramazliga programlilar. Üzülmeyin geçecek.. biz de geçer gece çok acillik olduk. Anne yüreği dayanmıyor ama geçiyorSewimdim senjn icin baljm ben iyi deilim
Malesef aslan dun kasini yardı.Cok berbat bi gun gecirdim suan da uyumamak icin cirpiniyo cok yorgunum suclu hissediyorum karmasigim
Çok geçmiş olsun canım. Kendini suçlu hissetme. Elinde olsa öyle olmazdı ki zaten.Sewimdim senjn icin baljm ben iyi deilim
Malesef aslan dun kasini yardı.Cok berbat bi gun gecirdim suan da uyumamak icin cirpiniyo cok yorgunum suclu hissediyorum karmasigim
Çok üzüldüm ya.. Hayvan kaybetmenin acısını iyi bilirim. Bak benim seneler geçti hala kaybettiğim kedime üzülüyorum. Geçmiyor o üzüntü o eksiklik.Öldü cici... beli cok agırıyodu yürüyemiyodu devlet veterinerine yolladık geri almak şartıyla sonra gittik geri aldık böyle ilk gün iyi gibiydi sonra kötüleşmeye basladı meğer vurdukları iğne karaciğer ve dalağına zarar vermiş hiçbişey yemiyodu keyfi yoktu serum verildi kan alındı falan ama kurtaramadık işte.. cok acı çekerek öldü..
Ben sana insan sil veya silme diyemem ama iyi olmamış yaptıkları merhamet insani insan yapan en büyük duygudur yani.. boşver bu yüzlerini göstermeleri iyi olmus
Bizde cok üzüldük ailecek hemde... o yüzden annem bi daha asla istemiyo cok ağladılar bayağı ya hemde... evet KuZum bak ne güzel konu açılmış sende görmüşsün yüzlerini kalplerini o yüzden gayet iyi olmus boşver sende hiç üzülmeÇok üzüldüm ya.. Hayvan kaybetmenin acısını iyi bilirim. Bak benim seneler geçti hala kaybettiğim kedime üzülüyorum. Geçmiyor o üzüntü o eksiklik.
Hayvanlarla ilgili bir mevzu açıldığında herkes kalbini sergiliyor. Beyin devre dışı kalıyor. Sadece kalpler konuşuyor. Kalbi pis olan insan da hemen ortaya çıkıveriyor bu sayede.
Ev hijyenini dert ederken biraz da kalplerinin hijyenini dert etseler keşke.
Kirli kalp sevmediğim için görüşmüyorum böyle insanlarla kuzum. Ev temizlenir de kalp temizliği çok zor.
Aman zaten bidaha bir araya gelmezsiniz Kuzum sıkma canınıYaşa hürmeten sabrettim perim. Annemden büyük kadın. Yoksa benim sabırlı olduğum çok görülmemiştir. Hele böyle bir konuda..
Ev hijyenlerini dert ederken farkında değiller taşıdıkları kalplerinin pisliğinin ve kokuşmuşluğunun, yazık.Üzülme canım o insanlardan maalesef ki çok var... Ben de tavşan besledim 10 yıl onun tadı bambaşka. Tabi ölünce tövbe etmiştim çok üzüldüm çok yıkıldım
kalbi taş kesmiş insanlar bilmezler tabi. Evde kedi beslemek ne güzelama iyi konuşmuşsun. Tam ayar ☺☺
Ben erken uyutmaya çalıştıkça daha çok uzuyor saatler :)))
Yarın sabah 8 de kaldırmazsam bana da tosia demesinler
Benim de köpeğim olmadı çok severim ama korkuyorum değişik bir şey işteEv hijyenlerini dert ederken farkında değiller taşıdıkları kalplerinin pisliğinin ve kokuşmuşluğunun, yazık.
Allah muhafaza öyle biri olsaydık ve dışarıdan öyle görünseydik diyorum bazen..
Söylenecek Çok daha fazla şey vardı ama yaşa hürmeten sustum kuzum.
Bende tavşan besledim
Kuş, tavuk, horoz, kaplumbağa, balık, kedi herşeyi baktım. Sadece köpeğim olmadı.
Öyle demeyin kutsişim. Bak siz ne kadar büyük bir hayır yaptınız. 1 cana yuva oldunuz. Öldü ama sıcak yuvasında, karnı tok, kötü insanlardan uzakta öldü. Gözümüzle görmediğimiz için bilmiyoruz ama asıl acı içinde ölenler sokaklardakiler...Bizde cok üzüldük ailecek hemde... o yüzden annem bi daha asla istemiyo cok ağladılar bayağı ya hemde... evet KuZum bak ne güzel konu açılmış sende görmüşsün yüzlerini kalplerini o yüzden gayet iyi olmus boşver sende hiç üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?