- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.761
Müteahitin insaflısını görmedim ama umarım sizin ki öyle olur. Mt2 olarak gözünüzü 4 açın
Aynen öyle canım, kendi evine para vereceksin. Tek +n yeni bina olacak olmasıValla şu an ne olacak hiç bilemiyorum
Nasıl oluyor onunla ilgili de bilgim yok
Şimdi ev sahipleri kendi evlerini baştan yapsın diye muteahite para verecekler değil mi?
Kira yardımı ne oluyor anlamadım hiç
Neyse artık hayırlısı
Aynen öyle canım, kendi evine para vereceksin. Tek +n yeni bina olacak olması
Aynen canım güzel olmus tadı zaten yiyecektik yiyoruz yemeklerin yanında güzel oluyo :)Tutanlar tutmayanları tutmamış, olsun ellerine sağlık. Afiyet olsun cnm
Canım dediğin gibi risk analizi yapılacakmış. Çok şükür kentsel dönüşüm olayı değil. Bizim bina 2 bloktan oluşan 40 daireli ufak bir site. Bitisik binalarimiz riskli ve mühürlü. Bizim bina da şu an hasar olmasa bile çok müsait zarar görmeye. Anlatılan bu yani.
O yüzden sıkıntım geçti açıkçası olması gereken yapılıyor, riskli eski binada oturmayı çocuğumu oturtmayı asla istemem.
Şu an kolonlardan parça alıp risk durumuna bakilacakmis, riskli görülürse 90 gün içinde yıkılacak.
Ve yine su an tek dileğim inşallah ne bu süreçte ne önümüzdeki yıllarda asla büyük istanbul depremi olmaz. Biz bu evde yakalanirsak isimiz zor gibi görünüyor
Kat çıkarlarsa bazen be
Elhamdırıllaha çok güldüm
ay kuzum ya inşallah hakkınizda en hayırlısı olur. zaten insani korkutan evladina bisey olmasi. en ufak bi risk varsa cikmak en mantıklı olan. herşeyde vardir bi hayir. belki kentsel dönüşüme de girmez hemen.
peki analiz sonucu ne zaman çıkarmış bisey denmis mi. bir haftaya kadar çıkar mi ki.
Ulanya pilav yapıyorum ben şaşırmış olabilirim bence.
kat çıkarlarsa bazen bedel almıyolar diyodum toşiya
Kuzum bizim daireler çok büyük. Yani tam m2 sini bilmiyorum ama istanbuldaki evler artık küçücük biliyorsun.
Belki daireleri küçültüp çoğaltırsa müteahhit almaz bedel. Bizim daire 3+1 ebeveyn banyolu artı bir normal tuvalet artı bir de normal banyo var mesela.
Odalar da çok çok geniş ben nasıl eşya dolduracagimi sasirmistim, bir odam da bos duruyor düşün yani.
O yüzden belki bedel almazlar dediğin gibi artık öyle büyük daireler pek yapmıyorlar
Cici banlanmııışşşş niyeeee
Ufff yaaaaŞu kedili konu yüzündendir pöf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?