Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müteahitin insaflısını görmedim ama umarım sizin ki öyle olur. Mt2 olarak gözünüzü 4 açın

Valla şu an ne olacak hiç bilemiyorum
Nasıl oluyor onunla ilgili de bilgim yok
Şimdi ev sahipleri kendi evlerini baştan yapsın diye muteahite para verecekler değil mi?
Kira yardımı ne oluyor anlamadım hiç
Neyse artık hayırlısı

Aynen öyle canım, kendi evine para vereceksin. Tek +n yeni bina olacak olması

Aynen öyle canım, kendi evine para vereceksin. Tek +n yeni bina olacak olması

Anladım canım bakalım ne oalcak nasıl olacak.
Bakan başkan yardımcısı incelemiş, kendisi inşaat mühendisiymiş. Ben gözlemlerime dayanarak çok yüksek ihtimal yıkılacak diyorum demiş.

B Brunello Cicinelli canım Yaşadığın duruma üzüldüm, üzülmekten ziyade çok sinirlendim.. bende bu durumları o kadar yaşadım ki nasıl sinir olduğunu ne derece sinirlendiğini anlayabiliyorum. Ben eşimle evlendiğimde Gece vardı 1 tane idi yani .. eşimin babası hiç istemedi Geceyi o Köpek o evde olduğu sürece ben evinize gelmem, ya da benim evime gelmeyin dedi. 5-6 ay görüşmedik kayınpederimle sonra tıpış tıpış geldi. Akrabalarım eşim dostum hep köpekle ilgili sorun çıkardı ya sana gelmek istiyorum ama köpek var diye. Verdiğim tek cevap her zaman gelme o zaman oldu. Ben evime birileri gelecek diye köpeğimi bir odaya tuvalete kapatmadım hiç bir zaman 2 ayaklılardansa 4 ayaklıyı tercih ettim hep sonra iki tane oldular bu sefer kimse gelmemeye başladı ay evinizde Kıl tüy var ay yemekten Kıl çıkar yeme abi :) sana yemek veren yok zaten dimi ama bu insanlar vicdanını merhametini kaybetmiş yaratıklar . Benim iki çocuğumda benim diyen insandan kat be kat daha temiz eve her girişte elleri ayakları yıkanır, haftada 2 defa dişler fırçalanır ayda 1 kere spa ya bile götürüyorum ben onları ve gram kokuları yok evime gelen yardımcı abla snn evde Köpek olduğu belli bile değil derdi bana evim o kadar temiz ve kılsız tüysüz Allah herkesin kalbine merhamet versin azıcık vicdan versin bunların verdiği sevgiyi sadakati veremeyen insanlar var. Maalesef böyle bir gerçek var ne yazık ki dediğin gibi evinde hayvan beslemeyen bu duyguyu anlayamaz. Ben gece hasta olduğunda da 1 hafta boyunca hüngür hüngür ağladığımı biliyorum millet bana deli diyordu :) ama anlamıyorlar işte algılayamıyorlar:) hamile kaldım. Ailem dahil herkes hemen gönder köpekleri hemen demeye başladı. Pardon da nereye göndereyim.. onlar bensiz nefes nefes bile alamaz doktoruma ilk sorduğum soru buydu ama bana verdiği cevap hiçbir şey olmaz sadece aşılarını ihmal etme dedi. Herkeste bir algı oluşmuş hayvan olan ev pis hayvan olan ev kokuyor evinde kedi Köpek olan herkese deli muamelesi aklını kaybetmiş gibi davranıyorlar Allah akıl fikir versin boşver biz onlarla mutluyuz

ay kuzum ya inşallah hakkınizda en hayırlısı olur. zaten insani korkutan evladina bisey olmasi. en ufak bi risk varsa cikmak en mantıklı olan. herşeyde vardir bi hayir. belki kentsel dönüşüme de girmez hemen.

peki analiz sonucu ne zaman çıkarmış bisey denmis mi. bir haftaya kadar çıkar mi ki.

Evet canım bize çocuğumuza birşey olduktan sonra evin filan ne önemi var
Ben İnternetten bakıyorum da baya uzun sürüyor gibi ya analizin sonuçlanması.
İnsallah cabuk çıkar

Ulan ya pilav yapıyorum ben şaşırmış olabilirim bence.
kat çıkarlarsa bazen bedel almıyolar diyodum toşiya

Kuzum bizim daireler çok büyük. Yani tam m2 sini bilmiyorum ama istanbuldaki evler artık küçücük biliyorsun.
Belki daireleri küçültüp çoğaltırsa müteahhit almaz bedel. Bizim daire 3+1 ebeveyn banyolu artı bir normal tuvalet artı bir de normal banyo var mesela.
Odalar da çok çok geniş ben nasıl eşya dolduracagimi sasirmistim, bir odam da bos duruyor düşün yani.
O yüzden belki bedel almazlar dediğin gibi artık öyle büyük daireler pek yapmıyorlar

I inessa armand beybi arsa payına toplam alana göre ve imar planinda yazan kat sayisina bakarak belirliyolar.
mesela siteymis ya alani büyükse herkese bir daire düşebilir. üste para vermezsiniz. ama beş katsa mesela 8 9 kata cikarmaya çalışırlar.

ya da parasını alır hiç evle ugrasmazsin. öyle bisey de yapılıyo diye biliyorum ben.

inşallah hayırlısı olsun

Kız wc ler fazla zaten

Bizim öyle oldu 4 bina birleşti 1 i bitişikti.

Kolay değil bu işler huzursuz etmek gibi olmasın ama imzalar atılırken insanların aç gözlülüğü ortaya çıkıyor.
Alt kattaki üstten istiyor zorluk çıkarıyor.

Biz çok kişiydik çok uğraştık sorun çıkaran çok oldu biri mahkemeye verdi onun yüzünden biz çıktıktan sonra hemen başlayamadılar 3 sene kirada durduk. 18 ay kira yardımı veriyor devlet maksimum 2 seneye bitmeliydi.
Tapumuz yoktu kp in üstüne hepsi kira yardımıda almadık tabi zorlandık baya tek maaşla.
Şimdi o mahkemeye verenler hiç sıkılmadan dairelerinde oturuyorlar.
Eşim hala diyor hakkım helal değil diye.

Selam beybiler ne yapıyorsunuz bakalım? B Brunello Cicinelli banlanmis ben yoğunum anlayacağınız bir türlü durulmuyorum bu aralar annem yeşil zeytin göndermiş kardeşimle. Onları kırıp şişelere doldurdum. Rutin işler vs. Bu arada ilk defa zeytini kendim yaptım hep annem yollardi. Öyle öyle büyüyoruz işte. Sırada turşu yapımı var. Doğru tarifi bulmaya çalışıyorum. Bütün okulu seferber ettim. Herkesin aklını çeldim düşünmeyen bile turşu peşie düştü hehehe

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…