Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Anladım canım belki daha yüksek olabilir evet bina 4 katlı ama çevredeki binalardan baya alçak. Hayırlısı olsun artık parasını da alsan sıkıntı çıkartırlar belki tam hakkını alir misin bilmiyorum
Ona Kayınbabam kendisi karar verir artık

Kuzum ben eminim zaten kim bilir ne sorunlar çıkacak
Daha şimdiden pislik yapmaya çalışan var baksana.
Yan bina mühürlenmiş orası yıkılırsa bizimki de yıkılmak zorunda. İnsanlar evlerine giremiyor hala rapor çıkarttırmayalım diyen var. Büyük bir aç gözlü güruh var binada allah sonumuzu hayır etsin.

pazarlık usulü olur kuzum o. senin evin ara kat güzel bi cepheyse senin payına düşen daire ve para diğerlerinden yüksek olur.
mesela 500 bin tl verirler geçerler. onlara direk satacak güzel daire kalmış olur. siz de kafaniza göre bi yere bakarsiniz.

kayınpederin biraz arastirsin bakalım. sende donanımhabere bak istersen. orda her konuyla ilgili çok güzel bilgiler veren üyeler oluyo.

Evet ya iyi araştırmak lazım
Bizim evin cephesi güzel evet, en üst katın da bir alt katı. İnşallah bina yeniden yapılınca kimse kimsenin hakkına girmez.
Ben de müsait bir zamanda iyice araştırayım

Evet ya iyi araştırmak lazım
Bizim evin cephesi güzel evet, en üst katın da bir alt katı. İnşallah bina yeniden yapılınca kimse kimsenin hakkına girmez.
Ben de müsait bir zamanda iyice araştırayım

bide tek müteahhitle görüşülmez zaten. teklif alınır iki üç kişiden.
ama sizin ev cephesi iyiymiş ara kattaymis da. size söylenenle giriş kata söylenen aynı olmaz kuzu. ona göre anlasirsiniz

oglana kresten eldiven istemişlerdi alt degsitirmek için. ben de bugun aldim. gidip kutuyu bulup yirtmis bütün eldivenleri etrafa sacmis
ve iki üç gündür gene tuvalete gidesi tuttu napcam ben bu çocukla ya. bezi kabul etmiyo. ama kakasini tuvalete yapmaya da korkuyo ağlıyo. onerisi olan el yardim hatunlar

bide tek müteahhitle görüşülmez zaten. teklif alınır iki üç kişiden.
ama sizin ev cephesi iyiymiş ara kattaymis da. size söylenenle giriş kata söylenen aynı olmaz kuzu. ona göre anlasirsiniz

Anladım kuzum evet inşallah kimsenin hakkı kimseye geçmez, biz de inşallah kimsenin hakkını yemeyiz. Kayinbabamin da benim de en çok korktuğum şey kul hakkı.

Ay ciciye üzüldüm çok ama yaaa
Birsey de yok mesajlarında

Canım daha erken değil miydi kaç aylıktı kuzu? Tam kreşe başlama arefesinde de iyi olmamış

Ordaki mesajını burda paylaştı diyemi bilmiyorum ki

Canım daha erken değil miydi kaç aylıktı kuzu? Tam kreşe başlama arefesinde de iyi olmamış

18 aylıkken bı tutturdu çiş diye bezi reddeti. üstelik ankaradaydik.her misafirlige gittiğimiz evin tuvaletine girdi kaynanamlarda tuvaletten bir korktu kakaya ikna edemedik bi daha.
uzun bı sure cisini söyleyip temiz gezdi ama kaka konusunu asamadik. sonra ikimiz de saldik. ne güzel bezle idare ediyoduk. şimdi yine tutturdu

bence de erken mevsim de değişiyo krese de başlıyo. napcam bilmiyorum. ama poposuni silmeyi yikamayi falan da biliyo

Oluyordur o da öpücüklerini alıyordur

Ben zoraki bir skeilde köye gelmiş bulunmaktayım yemek yemeyi bekliyirm hala bekliyirm ins eve döneceğim

senin köyde ne isin var ki ya hani havasi iyi gelir desem oralar çok da pis değildir zaten demi yemek niye bu kadar uzun sürdü ki

senin köyde ne isin var ki ya hani havasi iyi gelir desem oralar çok da pis değildir zaten demi yemek niye bu kadar uzun sürdü ki
Bahçeye falan gittik sürüne sürüne dedm gelmiim herkes gel hava alırsın dedi aldm havayı

Valla domates sosu yapacakti annem burda da hazır ekilmiş organik domates olunca gelip toplayıp yapmayı tercih ettiler o yüzden geç kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…