- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.781
I inessa armand beybi arsa payına toplam alana göre ve imar planinda yazan kat sayisina bakarak belirliyolar.
mesela siteymis ya alani büyükse herkese bir daire düşebilir. üste para vermezsiniz. ama beş katsa mesela 8 9 kata cikarmaya çalışırlar.
ya da parasını alır hiç evle ugrasmazsin. öyle bisey de yapılıyo diye biliyorum ben.
inşallah hayırlısı olsun
Kız wc ler fazla zaten
Bizim öyle oldu 4 bina birleşti 1 i bitişikti.
Kolay değil bu işler huzursuz etmek gibi olmasın ama imzalar atılırken insanların aç gözlülüğü ortaya çıkıyor.
Alt kattaki üstten istiyor zorluk çıkarıyor.
Biz çok kişiydik çok uğraştık sorun çıkaran çok oldu biri mahkemeye verdi onun yüzünden biz çıktıktan sonra hemen başlayamadılar 3 sene kirada durduk. 18 ay kira yardımı veriyor devlet maksimum 2 seneye bitmeliydi.
Tapumuz yoktu kp in üstüne hepsi kira yardımıda almadık tabi zorlandık baya tek maaşla.
Şimdi o mahkemeye verenler hiç sıkılmadan dairelerinde oturuyorlar.
Eşim hala diyor hakkım helal değil diye.
Anladım canım belki daha yüksek olabilir evet bina 4 katlı ama çevredeki binalardan baya alçak. Hayırlısı olsun artık parasını da alsan sıkıntı çıkartırlar belki tam hakkını alir misin bilmiyorum
Ona Kayınbabam kendisi karar verir artık
pazarlık usulü olur kuzum o. senin evin ara kat güzel bi cepheyse senin payına düşen daire ve para diğerlerinden yüksek olur.
mesela 500 bin tl verirler geçerler. onlara direk satacak güzel daire kalmış olur. siz de kafaniza göre bi yere bakarsiniz.
kayınpederin biraz arastirsin bakalım. sende donanımhabere bak istersen. orda her konuyla ilgili çok güzel bilgiler veren üyeler oluyo.
Evet ya iyi araştırmak lazım
Bizim evin cephesi güzel evet, en üst katın da bir alt katı. İnşallah bina yeniden yapılınca kimse kimsenin hakkına girmez.
Ben de müsait bir zamanda iyice araştırayım
Geldim smdi anca gelebildimByNkoaLa nerdesin ula ciciye sor bakalım hangi gün açılıyomuş
bide tek müteahhitle görüşülmez zaten. teklif alınır iki üç kişiden.
ama sizin ev cephesi iyiymiş ara kattaymis da. size söylenenle giriş kata söylenen aynı olmaz kuzu. ona göre anlasirsiniz
oglana kresten eldiven istemişlerdi alt degsitirmek için. ben de bugun aldim. gidip kutuyu bulup yirtmis bütün eldivenleri etrafa sacmis
ve iki üç gündür gene tuvalete gidesi tuttunapcam ben bu çocukla ya. bezi kabul etmiyo. ama kakasini tuvalete yapmaya da korkuyo ağlıyo. onerisi olan el yardim hatunlar
C.disi okuyor sizi gözü burda haberniz olsun
Bruno bizi gözetliyor
Oluyordur o da öpücüklerini alıyorduro zaman burdan ona öpücükler
hoşgeldin rosum sen napiyosun bakalım
Anladım kuzum evet inşallah kimsenin hakkı kimseye geçmez, biz de inşallah kimsenin hakkını yemeyiz. Kayinbabamin da benim de en çok korktuğum şey kul hakkı.
Ay ciciye üzüldüm çok ama yaaa
Birsey de yok mesajlarında
Canım daha erken değil miydi kaç aylıktı kuzu? Tam kreşe başlama arefesinde de iyi olmamış
Oluyordur o da öpücüklerini alıyordur
Ben zoraki bir skeilde köye gelmiş bulunmaktayım yemek yemeyi bekliyirm hala bekliyirm ins eve döneceğim
Bahçeye falan gittik sürüne sürüne dedm gelmiim herkes gel hava alırsın dedi aldm havayısenin köyde ne isin var ki yahani havasi iyi gelir desem oralar çok da pis değildir zaten demi yemek niye bu kadar uzun sürdü ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?