Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

oooo maşallah sekizde uyanmasi süper tosia :) benimki gene uzun süre agladi dün gece. ama eskisi kadar kalkmiyo. bizimki hala gazli gazdan karnı ağrıyo ondan uyaniyo. o da alerjiden sanırım. o yüzden bizim durum gibi sorunlu olmaz bence sizinki.
çok kalkmaz düzeni oturunca :)

İnşallah canım ya. Akşam pes etmedim her uyanmasında uyuttum tekrar, o yüzden uykusunu erkenden alıp uyandı. Geri de uyutmadım ben de kalktım babası da ise gitmeden oynadı sevdi biraz. Daha az önce uyuttum öğle uykusuna. İnşallah gireriz artık düzene
Bizim gaz problemimiz pek olmadı çok şükür şimdi de yok
Yumurta alerjisi var sadece yumurta içeren birşey olunca fena oluyor

Nasıl gidiyor kreş??

Sonraki günlerde işin daha da kolaylaşacak canım.
Ne gülüyosun, yoksun diye olmuş olamaz mı tüm bunlar? El kol pazı güç gösterileri sonra gittin

tam k geliyo sen ortadan kayboluyon ama kuzu.

muhabbetinize Güldüm ben çok tatliydiniz
inşallah ameceyim ya. şimdi uyutuyorum birazdan yazcam kresle ilgili de:)

tam k geliyo sen ortadan kayboluyon ama kuzu.

muhabbetinize Güldüm ben çok tatliydiniz
inşallah ameceyim ya. şimdi uyutuyorum birazdan yazcam kresle ilgili de:)
K Kendinisevenbirii ne kimse bişey demiyor, o da çok kaybolmaya başladı
Tatlı uykular miniğe

Enişte kimi kenara çekiyorsun hatun diyecek
Yok kollarindayim ama gizliden okuyup yazıyorum göstermeden ona çok meraklı ya bulur beni burda okur herşeyi didikler durur yoksa, hele nickimi öğrenirse daha fena aman yakalanmayim
Kıskanır sonra yataktan atar beni sen kimi kenara çekiyorsun diye,beni çekip sıkıştırdığın yetmedi mi der

kızlar geldim sonunda:)

kreste bi sorun olmadı çok şükür. biraz eksik gedikle gitmisiz inşallah onu da halledicem bugün.
sınıfta durmadi pek. hep etrafta gezdi dolasti park diye ağladı
öğretmeni kaygısal bi durumu yok meraktan geziyo merak etmeyin dedi. yarından itibaren bay bay yapabiliriz sizde. annemden ayrilcam kaygısı yok dedi

bez işini de ben bekleme yerinden kalkamadigim için öğretmeniyle konuştum. o psikolog hanima anlatip beni gorusturcek :)

gittik meyve saati basladi. elma yemis. sonra şarkı saatleriydi. sonra İngilizce saatleri vardi sonra yine şarkı söylediler. çocuklar bos durmuyo ama yorucu şeyler de yapmiyolar. bez degisimine ordek yavruları gibi siraya girip pes peşe gidiyolar çok tatlilardi
böyle yani beybiler :)

Amecey
Bonus
I inessa armand
ByNkoaLa
Limonsuzzcay
C Cay6
K Kendinisevenbirii
Nego

etiketini unuttuğum varsa kusura bakmasin daha bildirimlerin hepsine bakamadim. yine sayfalarda kayboldum

Yaaa dediğim gibi işte inşallah cabuk alışacak
Ne kadar güzel eğlenceli bir yer gibi geliyor :) bence inşallah çok mutlu olacak senin yakışıklı orada.

Kreşe gidesim geldi, ortama bak 10 numara
Gözün aydın olsun samdanım, inşallah sorun yaşamadan devam edersiniz.

Çoktan alışmış bile masallah

Yaa masallah samdanim inşallah sorunsuz devam eder valla çok heveslendim darısı bize olsunn
Ayy alt değişimine ördek yavrusu gibi dizilip pes peşe gidiyorlara çok güldüm

Yaaa dediğim gibi işte inşallah cabuk alışacak
Ne kadar güzel eğlenceli bir yer gibi geliyor :) bence inşallah çok mutlu olacak senin yakışıklı orada.

inşallah tosiam ya:)
çıkınca parka gittik kreş kötü diyodu eve geldik krese diyo
gerçekten güzel bı kreş ama :) çocuklar asla yalniz kalmiyo müdür de sürekli etraflarinda yardımcı bayanlar da öyle bi kac tane de genç öğretmen vardi ortada gezip duran.

hee yazmamisim bak gittigimizde drama dersi vardı drama öğretmeni gelmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…