- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #28.261
Ahaha çekerim kenara elimden kurtulmaya çalışırsın bakIsıtırız desemneyse neyse kocişin ısıtsın seni
Enişte kimi kenara çekiyorsun hatun diyecekAhaha çekerim kenara elimden kurtulmaya çalışırsın bakbeni gaza getirme
Kocişimin kollarından yazayrum bide ahdjsdv
Yaaa güzel öpsene kızOyy oyyy gel bir öpiciiiim tükürüklüüüüce
kk birinci noteri dün akşam 8 buçuk 9 arası yatırdım, tahminen sabah 8 e kadar 14 kere filan uyandı, benim saydıklarım :))
Bu uyanmalar düşer dimi zamanla yoksa ben kendimi kesicem
Sabah 8 de uyandık kahvalti filan yaptı oynuyor. Birazdan öğle uykusuna yatıracağım
oooo maşallah sekizde uyanmasi süper tosia :) benimki gene uzun süre agladi dün gece. ama eskisi kadar kalkmiyo. bizimki hala gazli gazdan karnı ağrıyo ondan uyaniyo. o da alerjiden sanırım. o yüzden bizim durum gibi sorunlu olmaz bence sizinki.
çok kalkmaz düzeni oturunca :)
Sonraki günlerde işin daha da kolaylaşacak canım.
Ne gülüyosun, yoksun diye olmuş olamaz mı tüm bunlar? El kol pazı güç gösterileri sonra gittin
Tamam tamam taptatlı öpeyrum gozlerundeeenEnişte kimi kenara çekiyorsun hatun diyecek
Yaaa güzel öpsene kız
K Kendinisevenbirii ne kimse bişey demiyor, o da çok kaybolmaya başladıtam k geliyo sen ortadan kayboluyon ama kuzu.
muhabbetinize Güldüm ben çok tatliydiniz
inşallah ameceyim ya. şimdi uyutuyorum birazdan yazcam kresle ilgili de:)
Yok kollarindayim ama gizliden okuyup yazıyorum göstermeden onaEnişte kimi kenara çekiyorsun hatun diyecek
Ben de özledim ayozledim seni
Benim esim izinli de şu sıralar ondan kayboluyorum bu aralar yoksa aklim iste gözüm sizde
İyi gbiyim değil gbiyim cnm sn nasılsın
kızlar geldim sonunda:)
kreste bi sorun olmadı çok şükür. biraz eksik gedikle gitmisiz inşallah onu da halledicem bugün.
sınıfta durmadi pek. hep etrafta gezdi dolasti park diye ağladı
öğretmeni kaygısal bi durumu yok meraktan geziyo merak etmeyin dedi. yarından itibaren bay bay yapabiliriz sizde. annemden ayrilcam kaygısı yok dedi
bez işini de ben bekleme yerinden kalkamadigim için öğretmeniyle konuştum. o psikolog hanima anlatip beni gorusturcek :)
gittik meyve saati basladi. elma yemis. sonra şarkı saatleriydi. sonra İngilizce saatleri vardi sonra yine şarkı söylediler. çocuklar bos durmuyo ama yorucu şeyler de yapmiyolar. bez degisimine ordek yavruları gibi siraya girip pes peşe gidiyolarçok tatlilardi
böyle yani beybiler :)
Amecey
Bonus
I inessa armand
ByNkoaLa
Limonsuzzcay
C Cay6
K Kendinisevenbirii
Nego
etiketini unuttuğum varsa kusura bakmasindaha bildirimlerin hepsine bakamadim. yine sayfalarda kayboldum
Yaa beni kimle karıştırdınBen de özledim ay
Kaç gün daha böyle sürer bilemiyorum
O değil de üye karıştırmaya başladım
Kreşe gidesim geldi, ortama bak 10 numarakızlar geldim sonunda:)
kreste bi sorun olmadı çok şükür. biraz eksik gedikle gitmisiz inşallah onu da halledicem bugün.
öğretmeni kaygısal bi durumu yok meraktan geziyo merak etmeyin dedi. yarından itibaren bay bay yapabiliriz sizde. annemden ayrilcam kaygısı yok dedi
bez işini de ben bekleme yerinden kalkamadigim için öğretmeniyle konuştum. o psikolog hanima anlatip beni gorusturcek :)
gittik meyve saati basladi. elma yemis. sonra şarkı saatleriydi. sonra İngilizce saatleri vardi sonra yine şarkı söylediler. çocuklar bos durmuyo ama yorucu şeyler de yapmiyolar. bez degisimine ordek yavruları gibi siraya girip pes peşe gidiyolarçok tatlilardi
Amecey
Bonus
I inessa armand
ByNkoaLa
Limonsuzzcay
C Cay6
K Kendinisevenbirii
Nego
etiketini unuttuğum varsa kusura bakmasindaha bildirimlerin hepsine bakamadim. yine sayfalarda kayboldum
Çoktan alışmış bile masallahkızlar geldim sonunda:)
Amecey
Bonus
I inessa armand
ByNkoaLa
Limonsuzzcay
C Cay6
K Kendinisevenbirii
Nego
Seni kimseyle karıştırmadım ama bi pp ne bir de nickini değiştirmene bakar karıştırmamYaa beni kimle karıştırdın
Arada bende de oluyor,hele samdanim Pp ye hiç alışamadım :)
Yaa masallah samdanim inşallah sorunsuz devam eder valla çok heveslendim darısı bize olsunnkızlar geldim sonunda:)
Amecey
Bonus
I inessa armand
ByNkoaLa
Limonsuzzcay
C Cay6
K Kendinisevenbirii
Nego
Yaaa dediğim gibi işte inşallah cabuk alışacak
Ne kadar güzel eğlenceli bir yer gibi geliyor :) bence inşallah çok mutlu olacak senin yakışıklı orada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?