- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #28.281
inşallah tosiam ya:)
çıkınca parka gittik kreş kötü diyodueve geldik krese diyo
gerçekten güzel bı kreş ama :) çocuklar asla yalniz kalmiyomüdür de sürekli etraflarinda yardımcı bayanlar da öyle bi kac tane de genç öğretmen vardi ortada gezip duran.
hee yazmamisim bak gittigimizde drama dersi vardı drama öğretmeni gelmiş
Kreşe gidesim geldi, ortama bak 10 numara
Gözün aydın olsun samdanım, inşallah sorun yaşamadan devam edersiniz.
Yok yok Pp ve nick artık sabitSeni kimseyle karıştırmadım ama bi pp ne bir de nickini değiştirmene bakar karıştırmam
Kolay gelsin canım iki canlisin çokta yorma kendini,ev işi nankördür hergun yapsan hergun ister.slm kızlar, hafta sonu full temizlikle uğraştım foruma bakamadım hiç,
gece annemler gelecek memleketten,
yarın izne ayrılacam, işlerimi toparlıyorum,yoğunum bugün
Çoktan alışmış bile masallah
Yaa masallah samdanim inşallah sorunsuz devam eder valla çok heveslendim darısı bize olsunn
Ayy alt değişimine ördek yavrusu gibi dizilip pes peşe gidiyorlara çok güldüm
Ay çok güzel yaa benim bile kızımı gönderesim geldi
Az daha büyüsün de götüreyim yanımda eğleniyorlar yani desene.
bakalım şimdilik iki saat ya sorun cikarmiyo
ama bi görsen nasil tatlilardi bidik bidik yuruyolar bes alti tanesi arka arkaya
hepsinin yürüyüş başka stil. kimi yana yana cekiyo yururken. kimi popo attirarak yürüyo. kimi adımları merdiven cikar gibi atiyo
insan orda yaslanmaz yainsallah kuzum sizin çok daha güzel olsun herşey inşallah
sen de maddiyati toparlayinca oyun grubu ya da yarim gün verirsin olmazsa kuzum:) hem babaanne çok yorulmaz hem küçüğe değişiklik olur. bizim evde ogretemedigimiz seyleri ogreniyolar orda aninda :)
slm kızlar, hafta sonu full temizlikle uğraştım foruma bakamadım hiç,
gece annemler gelecek memleketten,
yarın izne ayrılacam, işlerimi toparlıyorum,yoğunum bugün
Ay evet çok mantıklı bu fikir. Şimdi bile kemerleri biraz sıkar götürürüz aslında ben biraz araştırayım oyun gruplarını :)
Yok yok Pp ve nick artık sabit
Yaa o değil de ben senle limonsuzcayi çok merak ediyorum yaa azcuk tarif etseniz kendinizi de merakım gitse catlamadan ben
yok kuzum sen bekle bahara yaza kadar bence:) tam hastalık mevsimi. hiç sokma o ortamlara. hem az daha büyüsün hem kış gecsin:) ama araştır tabi baksana biz kaç ay önceden araştırdık
Gece uykuları bölük pörçük. Daha nadir anıyor, yanıma gelip öykk yapıyor ara ara.Soğuklar iyice bastırmadan, kesintisiz uyusun istiyorum ama galiba çok şey annecimAllah razı olsun ameceyim yaaaacidden yazın öğrenci azdi şimdi daha duzen oturmuş herkes aktif çok hoslar cidden:)
bundan sonra da güzel geçer umarim
sen naptın memeden kesme de sorun kaldi mine zamandir onu da konuşmadık
Evet zaten biraz daha büyümesi lazım canım
Ama evde çok yalnız benim kizim yaşıt kimse yok, o yüzden biraz kalabalık ortamlara sokmak istiyorum
Kış geçsin dediğin gibi en iyisi
Gece uykuları bölük pörçük. Daha nadir anıyor, yanıma gelip öykk yapıyor ara ara.Soğuklar iyice bastırmadan, kesintisiz uyusun istiyorum ama galiba çok şey annecim
Haftasonu bir yere çıkamadım izinde hallederim inşaallah, nikah istanbulda olacak, düğün memlekette olacak,nikaha geliyor annem kardeşlerim falanAllah kolaylık versin canım benim. naptın alışveriş işi bitti mi izne çıkınca mi alcaksin:)
sağol canım, amiinn,kendimi bayağı yordum hafta sonu, şal ayakkabı çanta lazım, yarın izne ayrılıyorum izinde halledecem inşaallahKolay gelsin canım iki canlisin çokta yorma kendini,ev işi nankördür hergun yapsan hergun ister.
Sizin düğün vardı dimi kardeşinin elbise üzerine şal işini halletin mi? Sorunsuz güzel bı şekilde atlatirsiniz inşallah
Yaa tahmin edebiliyorum o bıdık halleri yegenimde var öyle bıdıkama bi görsen nasil tatlilardi bidik bidik yuruyolar bes alti tanesi arka arkaya
hepsinin yürüyüş başka stil. kimi yana yana cekiyo yururken. kimi popo attirarak yürüyo. kimi adımları merdiven cikar gibi atiyo
insan orda yaslanmaz yainsallah kuzum sizin çok daha güzel olsun herşey inşallah
Yaa resim atın desem kalpten gidecek mişsin anasını satiyim
Evet canım gittik sbh görüştük,muayene oldum doktor çok çok beğendi masallah çok sevdi gidişatı veeee pazartesi transfer dedi Allah'a bin şükürK Kendinisevenbirii sen bugün doktora mı gidecektin? Görüştün mü canım doktorla
Canım yorgunluk iyi olmaz ya ise git çalış çalış ve gel çalış bebeğine de sana da yazık valla ama işte el mecbursa da napcansağol canım, amiinn,kendimi bayağı yordum hafta sonu, şal ayakkabı çanta lazım, yarın izne ayrılıyorum izinde halledecem inşaallah
Yaa tahmin edebiliyorum o bıdık halleri yegenimde var öyle bıdık
Samdanim insan orda yaşlanmaz mi yada o kadar bebenin içinde erkenden çöker mi bilemiycem artıkama bı tanecik de bizim olsa çok iyi olur inşallah
Yaa resim atın desem kalpten gidecek mişsin anasını satiyimtamam vazgeçtim hayallerimde ki gibi kalın madem ne diyim
Evet canım gittik sbh görüştük,muayene oldum doktor çok çok beğendi masallah çok sevdi gidişatı veeee pazartesi transfer dedi Allah'a bin şükür
Doktorumuz Cumartesi de olabilir farketmez dedi,yok pazartesi olsun dedim,niye diye sordu tabi ben oturmam var gezmelerden mahrum kalmayim iki güncük daha diye patlattim lafı o sıra eşimle doktorda hatta hemşire de kahkahayı patlattı abxbajkahkahalar eşliğinde takvimde pazartesiyi işaretlemiş olduk transfer günü olarak yani canım hayırlısıyla artık dua edin lütfen artık hayallerime kavuşmak istiyorum nasipsee
Mecbur yapıyorum ya, eşim de kızıyor yapma diyor, yapmazsam kim yapacak diyorum,Yaa tahmin edebiliyorum o bıdık halleri yegenimde var öyle bıdık
Samdanim insan orda yaşlanmaz mi yada o kadar bebenin içinde erkenden çöker mi bilemiycem artıkama bı tanecik de bizim olsa çok iyi olur inşallah
Yaa resim atın desem kalpten gidecek mişsin anasını satiyimtamam vazgeçtim hayallerimde ki gibi kalın madem ne diyim
Evet canım gittik sbh görüştük,muayene oldum doktor çok çok beğendi masallah çok sevdi gidişatı veeee pazartesi transfer dedi Allah'a bin şükür
Doktorumuz Cumartesi de olabilir farketmez dedi,yok pazartesi olsun dedim,niye diye sordu tabi ben oturmam var gezmelerden mahrum kalmayim iki güncük daha diye patlattim lafı o sıra eşimle doktorda hatta hemşire de kahkahayı patlattı abxbajkahkahalar eşliğinde takvimde pazartesiyi işaretlemiş olduk transfer günü olarak yani canım hayırlısıyla artık dua edin lütfen artık hayallerime kavuşmak istiyorum nasipsee
Canım yorgunluk iyi olmaz ya ise git çalış çalış ve gel çalış bebeğine de sana da yazık valla ama işte el mecbursa da napcanellerine sağlık kuzum :) inşallah gönlüne göre de çanta şal ayakkabı bulursun ya, bize de cek at alınca da az daha yorum yapalım bari
Ayy amiinn ağzın bal yesin inşallah canım çok sağolOh maşallah çok sevindim bir aksilik olmamasına. İnşallah hiçbir aksilik olmaz allah gönlüne göre versin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?