- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.821
Ahh bide beni doğru etiketlesen artık,hem yeni nickimi sen verip hem yanlış etiketi basmanEki Görüntüle 2292002
Selam pembe çukulatalarım
ByNkoaLa @Kendinisevenbiriii
@hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojik Deliiibalbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Chocolita @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @canli anne @minik kalp0753 @Krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii
1. 5 dakika gülom, verilerini bitirme sensiz koma benidek
Uzun mu minik kuzum çünkü veri veriden gidiyor hahshssnm
Ya seksi şempazem sen beni bilmiyor musun eskisine daha yeni alışmıştım düzgün etiket yapmaya, yenisine nasıl alışıcam şimdi yaAhh bide beni doğru etiketlesen artık,hem yeni nickimi sen verip hem yanlış etiketi basmanşans eseri girmesem topige görmicem
Benim cukubellammmmYa seksi şempazem sen beni bilmiyor musun eskisine daha yeni alışmıştım düzgün etiket yapmaya, yenisine nasıl alışıcam şimdi yaetiketsiz gelin yavrum ya bak aslında ben ChocolateCookie ye etiketsiz gidiyorum gidince.
Ahaha ya aslında etiketin doğru ama nick yanlışYa seksi şempazem sen beni bilmiyor musun eskisine daha yeni alışmıştım düzgün etiket yapmaya, yenisine nasıl alışıcam şimdi yaetiketsiz gelin yavrum ya bak aslında ben ChocolateCookie ye etiketsiz gidiyorum gidince.
Eski nickine geri dönsen de ne kadar seksi bir piliç olduğunu kimseden saklayamazsın uuu beybisiAhaha ya aslında etiketin doğru ama nick yanlışeski beni etiketliyosun doğru bı şekilde,etiket etmende sorun yokta olmadı eski nickime dönüyüm ya bide zati etiketsiz koştum geldiydim cicimm sizi ozledigimden
kız delimisin süper dizii o bayilyorum ona herkez hastası esim bile düsünHercai
Akdjsjd msji okuyunca içimden ne fenaliklar geçti sormaa ajshdjsEski nickine geri dönsen de ne kadar seksi bir piliç olduğunu kimseden saklayamazsın uuu beybisidemek bizi özledin. Geç kenara ver bakim bir üpçük neler yapıyorsun bakalım seni minik cazibeli şeytan
Fanları var evet birşey diyemiyorumkız delimisin süper dizii o bayilyorum ona herkez hastası esim bile düsün
Ohh kokulu kokuluAkdjsjd msji okuyunca içimden ne fenaliklar geçti sormaa ajshdjsnapim be bebişim iste,ev işleri,herif,yemek, bulaşık, çamaşır vs vs sıralamak istemiyom daha uğraşıp gidiyom işte bu arada istediğin öpücük olsun bebişş şlap şulap gönderdim sayy
Olabilir balım,bende net yok ya valla paket yenilenmesini bekliyorumOhh kokulu kokulubugün buralar pek bir sessiz sakindi yav. Herkes ev işi derdine mi düştü nedir
nerde o eski dizilerrr ama buda gzel kuzuFanları var evet birşey diyemiyorumben asmalı konak gibidir sanarak başlamıştım. Alakası yok
Deme yaOlabilir balım,bende net yok ya valla paket yenilenmesini bekliyorumson kalan damlıyor iste onuda burda harciyorum bakma,yoksa cikmayiz topiktende
Sen güzel diyorsan başka söze hacet mi var gönlümün böcüğünerde o eski dizilerrr ama buda gzel kuzu
Oyy balım kizim olsa adını veririm yaw o kadar bagliyon kendineDeme yaByNkoaLa umun da bitiyormuş aynı şekil paketlere dikkat edin beni sizsiz koymayın.
Eski nicke dönüş hayırlı olsun, sana hepsi gidiyor seksü şempazem
Kızın olursa bırak adımı vermeyi benimle görüşme bile evrenin olası bir frekansı sonucu bana çekmesin çocukOyy balım kizim olsa adını veririm yaw o kadar bagliyon kendineasıl sen bizi sensiz koma bdv den uzak dur,sen bize lazimsin
miranimm ilk gun beni koyup gettin simdide atesli hatununun pesinden kosuyorsun dmiiSen güzel diyorsan başka söze hacet mi var gönlümün böcüğüReyyanım benmm Sen Reyyan ol ben Miran
Yaa sana çeksin boşver minik cici olur oda teyzesi gibi bomba bı karakter olur fena mı?Kızın olursa bırak adımı vermeyi benimle görüşme bile evrenin olası bir frekansı sonucu bana çekmesin çocuk
Bu arada 20.000'inci beğenim senden gelmiş böyle şeylere dikkat etme huyum var
Yaa yerim seni yahşi cazibemYaa sana çeksin boşver minik cici olur oda teyzesi gibi bomba bı karakter olur fena mı?oyy beğeniler sana feda olsun balimm ❤
Yavriiimmm gel bi öpem Seniii senin tursu kokunu severimmKoklaşakkk Ohhh mis gibinnn kısır kokuyooosss turşu kokuyooossss
Hayatımın dip köşesisin sırıtma sebebümsüüün seksüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?