Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh bide beni doğru etiketlesen artık,hem yeni nickimi sen verip hem yanlış etiketi basman şans eseri girmesem topige görmicem

Ahh bide beni doğru etiketlesen artık,hem yeni nickimi sen verip hem yanlış etiketi basman şans eseri girmesem topige görmicem
Ya seksi şempazem sen beni bilmiyor musun eskisine daha yeni alışmıştım düzgün etiket yapmaya, yenisine nasıl alışıcam şimdi ya etiketsiz gelin yavrum ya bak aslında ben ChocolateCookie ye etiketsiz gidiyorum gidince.

Ahaha ya aslında etiketin doğru ama nick yanlış eski beni etiketliyosun doğru bı şekilde,etiket etmende sorun yokta olmadı eski nickime dönüyüm ya bide zati etiketsiz koştum geldiydim cicimm sizi ozledigimden

Ahaha ya aslında etiketin doğru ama nick yanlış eski beni etiketliyosun doğru bı şekilde,etiket etmende sorun yokta olmadı eski nickime dönüyüm ya bide zati etiketsiz koştum geldiydim cicimm sizi ozledigimden
Eski nickine geri dönsen de ne kadar seksi bir piliç olduğunu kimseden saklayamazsın uuu beybisi demek bizi özledin. Geç kenara ver bakim bir üpçük neler yapıyorsun bakalım seni minik cazibeli şeytan

Eski nickine geri dönsen de ne kadar seksi bir piliç olduğunu kimseden saklayamazsın uuu beybisi demek bizi özledin. Geç kenara ver bakim bir üpçük neler yapıyorsun bakalım seni minik cazibeli şeytan
Akdjsjd msji okuyunca içimden ne fenaliklar geçti sormaa ajshdjs napim be bebişim iste,ev işleri,herif,yemek, bulaşık, çamaşır vs vs sıralamak istemiyom dahauğraşıp gidiyom iştebu arada istediğin öpücük olsun bebişş şlap şulap gönderdim sayy

Ohh kokulu kokulu bugün buralar pek bir sessiz sakindi yav. Herkes ev işi derdine mi düştü nedir

Ohh kokulu kokulu bugün buralar pek bir sessiz sakindi yav. Herkes ev işi derdine mi düştü nedir
Olabilir balım,bende net yok ya valla paket yenilenmesini bekliyorumson kalan damlıyor iste onuda burda harciyorum bakma,yoksa cikmayiz topiktende

Olabilir balım,bende net yok ya valla paket yenilenmesini bekliyorumson kalan damlıyor iste onuda burda harciyorum bakma,yoksa cikmayiz topiktende
Deme ya ByNkoaLa umun da bitiyormuş aynı şekil paketlere dikkat edin beni sizsiz koymayın.
Eski nicke dönüş hayırlı olsun, sana hepsi gidiyor seksü şempazem

Deme ya ByNkoaLa umun da bitiyormuş aynı şekil paketlere dikkat edin beni sizsiz koymayın.
Eski nicke dönüş hayırlı olsun, sana hepsi gidiyor seksü şempazem
Oyy balım kizim olsa adını veririm yaw o kadar bagliyon kendineasıl sen bizi sensiz koma bdv den uzak dur,sen bize lazimsin

Ben eski nickimi baya benimsemişim bu arada saol bidenem

Oyy balım kizim olsa adını veririm yaw o kadar bagliyon kendineasıl sen bizi sensiz koma bdv den uzak dur,sen bize lazimsin
Kızın olursa bırak adımı vermeyi benimle görüşme bile evrenin olası bir frekansı sonucu bana çekmesin çocuk
Bu arada 20.000'inci beğenim senden gelmiş böyle şeylere dikkat etme huyum var

Kızın olursa bırak adımı vermeyi benimle görüşme bile evrenin olası bir frekansı sonucu bana çekmesin çocuk
Bu arada 20.000'inci beğenim senden gelmiş böyle şeylere dikkat etme huyum var
Yaa sana çeksin boşver minik cici olur oda teyzesi gibi bomba bı karakter olur fena mı? oyy beğeniler sana feda olsun balimm

Yaa sana çeksin boşver minik cici olur oda teyzesi gibi bomba bı karakter olur fena mı? oyy beğeniler sana feda olsun balimm
Yaa yerim seni yahşi cazibem
Benim adam geldi şimdi, şehir dışına tutuklamaya gitmişler 17 saat görevdeydi. Devrildiği gibi ben ne zaman baba olucam diye sayıklaya sayıklaya uyudu. Uyandırıp eve yorgun gelmediğin bir gün inşallah diyesim var da kıyamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…