Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemide nasiiii cicinellimm ya böyle iste konusmayah da napah bunlarla lee
Çok haklısın vallahi, düğününde altını çalmaya cesaret eden size neler yapmaya cesaret eder kuzum ya, ben korktum bu insanlardan. Görüşmeyin sakın.
Milletin ne güzel eş aileleri var, bir de bizimkilere bak yemin ederim Rönesans tablosu gibiler.
Benim eşim de çerkes. Beni çerkes değilim diye istemediler. Ayrılalım diye gösterdikleri çabayı bilime gösterselerdi ışınlanma icat edilmiş olurdu. 7 yıldır hep bir dışlama, hep bir küçümseme. Ama eşimden korktukları için o yokken yapıyorlar. Bende yetiştiriyorum tabi eşim veriyor coşkuyu sonra onlara

Okey oynuyoruz yaaaa kardeşim çok ciddiye alıyor taşları ozellikle
Taşların hepsini 13 13 dizdik sırayla bakalım nasıl tepki verecek çok merak ediyorum hahahahahahaha
Ahaha hınzır hatunum benim. Trolüne ekmek bandığımın ortamına bak. bende elektrikler gitmiş vaziyette son kalan şarjımı burada yiyorum resmen, yıkıkları etiketleme postu gibiyim

Hepsi ayni puk bacim hepsi al birini vur ötekine .. ayni benim kaynana gii esim yokken yapistirdi laflari ama ben durur muyum hemen yetistiriyorum sonra havaifisekler patliyordu evde ama kadin buna ragmen vazgecmiyordu

Hepsi ayni puk bacim hepsi al birini vur ötekine .. ayni benim kaynana gii esim yokken yapistirdi laflari ama ben durur muyum hemen yetistiriyorum sonra havaifisekler patliyordu evde ama kadin buna ragmen vazgecmiyordu
Vazgeçmezler huyuna kibrit suyu döktüklerim. Sen en iyisini yapıyorsun görüşmemekle. Bende yakında artık görüşmüyoruz diye gelebilirim aranıza her an

Vazgeçmezler huyuna kibrit suyu döktüklerim. Sen en iyisini yapıyorsun görüşmemekle. Bende yakında artık görüşmüyoruz diye gelebilirim aranıza her an
Valla napim bacim bu böyle gitmezdi yani biz sustukca tepemize tünediler karga gibi
Darisi sana kuzummm hadi ins

Ahaha hınzır hatunum benim. Trolüne ekmek bandığımın ortamına bak. bende elektrikler gitmiş vaziyette son kalan şarjımı burada yiyorum resmen, yıkıkları etiketleme postu gibiyim
Ohaaa kiyamam ben sana mum ışığında tek başına mi oturuyorsun sen eslik edeyim sana super ortam olur
Sen ben mumlar gullerm ahahahahvsah

O zaman izlemeyen bi ben kaldım
Kal fıstığım nolur bu batağa saplanma, kıyamam sana Dünyanın en çirkin dizisidir yemin ederim. Konu tamamen bir hanzo adam ve onun karıları. Kadını bekaretten ibaret gören bir zihniyet, full kadına şiddet içeriği, en ufak şeyde patlayan silahlar, dizideki tüm adamlar beli silahlı yiğidolar yemin ederim öff çok saçma ve iğrenç şuan anlatırken bir kez daha soğudum
Şimdi diyeceksin sen neden izliyorsun, izleyecek başka şey bulamıyorum

Bu hangi diziymis giii

Hercai
Bu kadar iğrenç konu nereye varacak onu da merak ediyorum o da bağlıyor diziye. Ay parodisi vardı dur atayım çok komik yapmışlar
ByNkoaLa Limonsuzzcay
dek
Hercai
Bu kadar iğrenç konu nereye varacak onu da merak ediyorum o da bağlıyor diziye. Ay parodisi vardı dur atayım çok komik yapmışlar
ByNkoaLa Limonsuzzcay
Uzun mu minik kuzum çünkü veri veriden gidiyor hahshssnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…