Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyyy bizim çerkes çok tanıdığımız var onlarda öyle bir kafa var bilirim. Kendilerini bi üstün görme huyları vardır özellikleri kadınları evlerden ırak üstün ırk edasindalar çerkesler öyle çerkesler böyle buldukları yerde övünmeyi ihmal etmezler

Öyle kv ye can kurban be hizuşum düşmüşsün yine dört bacağının üstüne
Ben görümcemle arkadaştim. Eşimle bizi o tanıştırdı. Önce görümceyi kv yi seçtim sonra eşi anlayacağın,l kv yi tanımıyordum ama görümcem çok bahsederdi öyle işte

Ressssssssssssssmen eşimin ailesini anlattın şuan ağzım açık kaldı, helal olsun kız sana 10 numara gözlem yapmışsın.
Kendilerini övdükleri yetmezmiş gibi benim soyumu da yerin dibine sokar hadsizler. Eşim gibi biri bu insanların arasından nasıl çıkmış bilmiyorum. Evlatlık falan olmalı.
İşimiz çok zor bunlarla kuzum. Sen görüşüyor musun eşinin ailesi ile?

Ben görümcemle arkadaştim. Eşimle bizi o tanıştırdı. Önce görümceyi kv yi seçtim sonra eşi anlayacağın,l kv yi tanımıyordum ama görümcem çok bahsederdi öyle işte
Kızz hizuşum sen yok musun sen, bilirsin işini helal olsun bende kv tanımıyordum keşke de tanımasaydım kendisini ahhaa

Ah yavrum o soruyu bende çok soruyorum eşim bunların arasından nasıl çıkmış malesef görüşüyorum yakında torunda geliyo artık yakayı kurtaramam çocuğuma bakmaya pek hevesli ama küçük bir cinnet bu işi çözer diye düşünüyorum şimdilik kendi kendine gelin güvey olsun

ChocolateCookie zorkadin53 @Lilaseverr
Çukulatalarım anlatın bakim şu kaynanalarınızı bana. Hadi hepimiz dökülelim
Simdi söyle sari papatyam
Kaynana zaten hep annemede bana laf sokup duruyordu alttan alttan hepde esimin olmadigi zamanlar yapiyordu bunu sanki duymayacak .. neyse biz hep sustuk annemle kötülük olmasin diye
Dügün zamani herkesi kendi tarafini tembihlemisler kaynana kayinpeder kutu koyacaz altinlari paralari oraya atin demisler ama bizim biseyden haberimiz yok tabi bizde dügünde bekliyoruz taki töreni yapilacak diye megerse herkes o kutuya atmis ve o kutuyuda onlar alip götürmüsler evlerine yani calmislar .. biz tabi şok bana sadece kendi tarafimdan takilanlar kalmis oldu yani ve esimin bana tsktiklari kaynana kayinpeder ne evimize ne altin olarak hic bisey alip satmadilar evimize gelip bakmadilar bile yardim lazim mi diye hepsini biz yaptik esimle ve annemle evimizin mobilyasini gelinlik vs herseyi esimin kendi yapti ailesinin 5 kurusluk bi faydasi dokunmadi ogluna yani ve utanmadan altinlarimizi caldilar kutu koyarak ..
Daha neler neler anneme hakaret etmeler bana iftira esime iftira .. beni kendi aileme kötülemeye calismalar vs ..sonunda resti cektik ve konusmuyoruz

Kız bunlar cidden ruh hastası. Ettiklerini ne çabuk unutup torun sevdalısı olabiliyorlar.. Benim kv beni istemez, bana torun diye baskı yapar. Sen hayırdır gardaş diyesim geliyor bazen
Yavrum cinnet minnet ne buluyorsan Allah ne verdiyse geçir, ne iyiliklerini görmüşsün de şimdi iyiliklerini göreceksin

Şuan ben büyük çaplı bir şok geçiriyorum. İnanmıyorum ya, nasıl böyle birşeye cüret ederler. Yuhhhh çüşşş, brüffss.. Eşin ne yaptı bu durum karşısında kuzu?

Şuan ben büyük çaplı bir şok geçiriyorum. İnanmıyorum ya, nasıl böyle birşeye cüret ederler. Yuhhhh çüşşş, brüffss.. Eşin ne yaptı bu durum karşısında kuzu?
Yaa sormaa Kuzumm benim daha neler ..
Asla ezdirmedi ne beni ne ailemi sildi atti hepsini hic biriyle konusmuyoruz suan benim yuvam esim herseyden daha önemli dedi ve resti cekti ki zaten ortada ne dogru düzgün baba vardi ne bisey bi baba bunu yapar mi ogluna Bacim ..

Altınları geri alamadınız mı peki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…