Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
miranimm ilk gun beni koyup gettin simdide atesli hatununun pesinden kosuyorsun dmii
Çok pişmanım Reyyan, senin gibi ateşli bir gacının kıymetini bilemedim. Affet beni, Azad'nan evlenme

İyi geceler cicim , bakıyorum da hercaiyi izlemişsin anlasilan nasıl beğendin mi?
Bizde onu konuşuyorduk üstüne geldin vallahi, hissettin mi naptın yav
Bana biraz Fazla ataerkil geldi. Kadına şiddet had safhada, erkekler şehir magandası. Ama izletiyor kendini, 10.bölümde falanım sırf babanne belasını ne zaman bulacak merakıma bırakamıyorum

O babaanneyi eşekler kovalasın miranı sırf kendi intikamı için kullanıyor ..

Bende zaten ilk bölümlerde bakmıştım sonra seyredemedim pek ..

O babaanneyi eşekler kovalasın miranı sırf kendi intikamı için kullanıyor ..

Bende zaten ilk bölümlerde bakmıştım sonra seyredemedim pek ..
İzlerken Miran'ın saçlarını geriye atma isteği duydun mu peki, bende tik gibi oldu saçlarını geri atamadığım için uyuz oluyorum

İzlerken Miran'ın saçlarını geriye atma isteği duydun mu peki, bende tik gibi oldu saçlarını geri atamadığım için uyuz oluyorum
Sen demek ki öyle sevmiyorsun, eline bir jöle alıp sıvazlarsın bu gidişle

Yaa demee valla yazık adama onca derdinin,görevinin arasında hala çocuk sayikliyor yaasende arada şansa birak baritutarsa sizindir tutmazsa zaten hiç sizin olmamıştır be cicim nolcek,adamın gönlü olsun ajshdjs

Yaa demee valla yazık adama onca derdinin,görevinin arasında hala çocuk sayikliyor yaasende arada şansa birak baritutarsa sizindir tutmazsa zaten hiç sizin olmamıştır be cicim nolcek,adamın gönlü olsun ajshdjs
Benim şansıma şansa tutar be kelebeğim, istediğimde de tutmak bilmez öyle bir şans

İnternetten forever i aç izle bebişim. Eski bölümler ama çok güzel diziydi bekız onu da sevmezsen aç galip derviş i izle daha da ne diyim. Gece gece aklıma bunlar geldi
Ahh bide beni doğru etiketlesen artık,hem yeni nickimi sen verip hem yanlış etiketi basman şans eseri girmesem topige görmicem
Aman da aman nickini de değiştirmiş fıstığımız olsun sen kalbimizin seksü hatunusun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…