- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.841
Çok pişmanım Reyyan, senin gibi ateşli bir gacının kıymetini bilemedim. Affet beni, Azad'nan evlenmemiranimm ilk gun beni koyup gettin simdide atesli hatununun pesinden kosuyorsun dmii
GeldüüümYavriiimmm gel bi öpem Seniii senin tursu kokunu severimm
İyi geceler cicim , bakıyorum da hercaiyi izlemişsin anlasilanÇok pişmanım Reyyan, senin gibi ateşli bir gacının kıymetini bilemedim. Affet beni, Azad'nan evlenmeEki Görüntüle 2292199
Bizde onu konuşuyorduk üstüne geldin vallahi, hissettin mi naptın yavİyi geceler cicim , bakıyorum da hercaiyi izlemişsin anlasilannasıl beğendin mi?
O babaanneyi eşekler kovalasınBizde onu konuşuyorduk üstüne geldin vallahi, hissettin mi naptın yav
Bana biraz Fazla ataerkil geldi. Kadına şiddet had safhada, erkekler şehir magandası. Ama izletiyor kendini, 10.bölümde falanım sırf babanne belasını ne zaman bulacak merakıma bırakamıyorum
İzlerken Miran'ın saçlarını geriye atma isteği duydun mu peki, bende tik gibi oldu saçlarını geri atamadığım için uyuz oluyorumO babaanneyi eşekler kovalasınmiranı sırf kendi intikamı için kullanıyor ..
Bende zaten ilk bölümlerde bakmıştım sonra seyredemedim pek ..
Sen demek ki öyle sevmiyorsun, eline bir jöle alıp sıvazlarsın bu gidişleİzlerken Miran'ın saçlarını geriye atma isteği duydun mu peki, bende tik gibi oldu saçlarını geri atamadığım için uyuz oluyorum
Yaa demeeYaa yerim seni yahşi cazibem
Benim adam geldi şimdi, şehir dışına tutuklamaya gitmişler 17 saat görevdeydi. Devrildiği gibi ben ne zaman baba olucam diye sayıklaya sayıklaya uyudu. Uyandırıp eve yorgun gelmediğin bir gün inşallah diyesim var da kıyamıyorum
Ben o saçları varya geriye yalaya yalata yüzünü gözünü açardım çocuğunSen demek ki öyle sevmiyorsun, eline bir jöle alıp sıvazlarsın bu gidişle
Benim şansıma şansa tutar be kelebeğim, istediğimde de tutmak bilmez öyle bir şansYaa demeevalla yazık adama onca derdinin,görevinin arasında hala çocuk sayikliyor yaa sende arada şansa birak bari tutarsa sizindir tutmazsa zaten hiç sizin olmamıştır be cicim nolcek,adamın gönlü olsun ajshdjs
İstediğiniz zaman da inşallah aratmadan versin rabbim canımBenim şansıma şansa tutar be kelebeğim, istediğimde de tutmak bilmez öyle bir şans
İkimize de verecek kuzum merak etmeİstediğiniz zaman da inşallah aratmadan versin rabbim canım
Yok ben seninkine heveslendim bı kereİkimize de verecek kuzum merak etmeAdını Nesrin Cevadzade koy nolur kızın olursa
Kızz bugün sana bir şarkıyla gelecektim şarkıyı unuttumŞuan o bir demlik çay için nelerimi vermezdim ah ulan ah
İnternetten forever i aç izle bebişim. Eski bölümler ama çok güzel diziydi beKal fıstığım nolur bu batağa saplanma, kıyamam sanaDünyanın en çirkin dizisidir yemin ederim. Konu tamamen bir hanzo adam ve onun karıları. Kadını bekaretten ibaret gören bir zihniyet, full kadına şiddet içeriği, en ufak şeyde patlayan silahlar, dizideki tüm adamlar beli silahlı yiğidolar yemin ederim öff çok saçma ve iğrenç şuan anlatırken bir kez daha soğudum
Şimdi diyeceksin sen neden izliyorsun, izleyecek başka şey bulamıyorum
Aman da aman nickini de değiştirmiş fıstığımızAhh bide beni doğru etiketlesen artık,hem yeni nickimi sen verip hem yanlış etiketi basmanşans eseri girmesem topige görmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?