- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.881
güzel güzel buna alısmisdık zaten o resminide degissen tanimam seniÖyle oldu yaen güzeli bu olsun ben hep kendime deger verip,hep kendimi seveyim en iyisi dedim bı anda değiştirdim günaydın
Ama ben açık içerim sende açık iç daha sağlıklıııı daha lezzetliiiiiYa limonsuz ama demli çayım benimöyle oldu alışamadım bı türlü,ben en iyisi kendim oluyum,seksilik her zmn var nede olsa dedim gunaydin bu arada balım
He bacim ya aklimda yemek fikrimde yemek bana yemek getirinnnGünaydın canlarım @ChokolateCookie senin aklın yemekte demi
Bende öyle düşünüyorum kuzum ya. Bide yürüyüşleri falan yavaşlatıyorlar karizma oluyor
Böcüğüm hastanede yatıyor. Ciğerinde su birikmişti hortum gibi bişey taktılar. Hortumun yeri çok ağrı yapıyormuş güçlü ağrı kesiciler başlamışlar. Şuan iyi ama tamamen bitmesi gerekiyormuş.Limonsuzzcay canısı baban nası oldu
Bocugummmm canmmmmByNkoaLa bebekimmmm
insallah dahada iy olur cnm benim Rabbim şifasını versinBöcüğüm hastanede yatıyor. Ciğerinde su birikmişti hortum gibi bişey taktılar. Hortumun yeri çok ağrı yapıyormuş güçlü ağrı kesiciler başlamışlar. Şuan iyi ama tamamen bitmesi gerekiyormuş.
nasılsın bebeimBocugummmm canmmmm
Amin inşAllah Allah razı olsun canım benim senin babacığın nasıl oldu?insallah dahada iy olur cnm benim Rabbim şifasını versin
İyiyim tatlimmmm sen nasılsınnasılsın bebeim
GünaydınBuraya da bi günaydın kondurayım
GünaydınGünaydın
yaaaa serenatda yaptinmi cünkü ben bi aheste ses duydum beni benden aldı senmiydin yoksa ooİyiyim tatlimmmm sen nasılsın
Gecen gekiirken caminin önünde saatlerce seni bekledim cikmadon da
Kızlar ikinci üyelik nasıl alınıyordu bikaç günlüğüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?