Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo kovalarla aramda büyük çekim vardır. Bir arkadaşım kova, beni koçlar çok çekiyor demişti. Şimdi koç burcu biriyle evleniyor
Bizim aramizdada bir cekim yohh muu ciciiii seksüüü ciciii

Ya sarı bombam ne kötü bir histir o bildirim gelmemesi, çoğu msji kaçırmak falankendimi balkondan atsam daha iyiydi diyorum öyle durumda sorma
Bu arada bir yay kadınıyım
Aynen öyle bir his seksü kertenkelem ya, insan da bir dışlak kalmış hissi oluşuyor Herkes eğlenmiş de o eğlenememiş hissi
Vayy benim aney de yaydır. Çok özgür ruh, hep bana karışamazsınız kafası ama aşırı merhametli olurlar. Sende öyle misin

oglakkk

Aslanım

Ooo annen tam bendenmis ellerinden öperimbu saydıkların evet ama bide seksüyüzdürrrr ve pek bı cilveliyizdiirr bu durumlarda mevcut mu anneciğinde

Yok yok teraziler çok dengeli olur kuzucum, adalet timsali olurlar. Ama fazla süslü olur derler
Adalet zayıf noktam, haksızlığa tahammülüm yok, sadece bana karşı değil kim olursa olsun.
Evet aşırı süslüyüm temizlik yaparken bile

Akrep erkeğinden bir şey çıkar mı aşkısı?
Akrep erkeği birini görürsen yüzüne biber gazı sıkarak ayakların totona vura vura kaç. Adamın olduğu yerden en az 1500 km uzaklaş. Evine git kapını kitle, kapının önüne sandalya, masa ve bilimum ağır ne varsa diz. Koşup abdestini al, kurtulduğu için 2 rekat şükür namazı kıl, ertesi günde çikolata alıp en az 20 çocuk sevindir.
Daha ayrıntılı bilgi için seni akrep erkeği departmanı uzmanı sayın ByNkoaLa a aktarıyorum

Harikasın tatlım teşekkür ederim.
ByNkoaLa canım senin de fikir ve görüşlerine hazırım

Yaaaaaaaaaa işte bu beeee! Aslan burcu hayranlığım var benim, hep eşim aslan burcu olacak derdim öyle de oldu. Şimdi doğacak çocuğumu aslana denk getirmek için uğraşıcam. Çok seviyorum çook

Yaaaaaaaaaa işte bu beeee! Aslan burcu hayranlığım var benim, hep eşim aslan burcu olacak derdim öyle de oldu. Şimdi doğacak çocuğumu aslana denk getirmek için uğraşıcam. Çok seviyorum çook
Görümcemin biri aslan iyi düşün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…