Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah'ımmm sayfalarca muhabbet dönmüş bana kendi topiğimin bildirimleri gelmedi iyi mi, nasıl kaçırdım o günaydınları, o espirikleri, o Miran'ın yüzü gözü açılmış halini, yeni gelenleri.. Olsun yettim kertenkelelerim
Hadi bugün değişik birşey yapalım. Herkes burcunu yazsın. Ben başlatıyorum; Koç gibi koçum
Elhan seni beğeniler prensesi ilan ediyorum her mesajı beğenmişsin vallahi gel öpçem
fenomen sende aramıza hoş geldin balım
ByNkoaLa K Kendinisevenbirii
hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu Psikolojik Deliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri C Chivas Regal Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus C canli anne minik kalp0753 Mcz09 Nego Reyyan__ Marskedisi Rojjin @malii ChocolateCookie fenomen

Akrebim

Geldim geldim teraziymişim yeni öğrendim

Yettimmm gariiii Ben Leğenin kardesi Kovayimm

Kocum kocsun kocuz bebegimmm

Ya sarı bombam ne kötü bir histir o bildirim gelmemesi, çoğu msji kaçırmak falankendimi balkondan atsam daha iyiydi diyorum öyle durumda sorma
Bu arada bir yay kadınıyım

başak

Yettimmm gariiii Ben Leğenin kardesi Kovayimm
Ooo kovalarla aramda büyük çekim vardır. Bir arkadaşım kova, beni koçlar çok çekiyor demişti. Şimdi koç burcu biriyle evleniyor

Dengesiz bir Terazi yim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…