- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.241
1 hafta sıcak susuz kaldım geçen hafta..Kimsenin evinde duş muş alamayacağımdan, 2 tane minik olduğundan gün aşırı kovalı taslı hamama çevirdik banyoyu. Su kaynatıp hallediyorum
Şu konuyu bir okuyup geleyim bakayım.Dine gelmesi salakça zaten yargı dağıtmak çok gereksiz.
ben yapmam ama yapanada dil uzatmam.
Konu dine geldi diye içindekileri dökmekte çok şahane dimi?
Negoda buna kızmıştır.
İnanç kendimize tabi ama onu yaşamak bize özgü değil.
Zaten amaç sinir bozmaktı belliki, başardı
İnsanlar ne zaman birbirine saygı duyacak bilemiyorum ama ben böyle kadın milletini komple yerin dibine sokan insanlardan tiksiniyorum
Dine gelmesi salakça zaten yargı dağıtmak çok gereksiz.
ben yapmam ama yapanada dil uzatmam.
Konu dine geldi diye içindekileri dökmekte çok şahane dimi?
Negoda buna kızmıştır.
İnanç kendimize tabi ama onu yaşamak bize özgü değil.
Hayır değil malesef, gelen sağlam olsun da artık hayırlısıyla inş.1 hafta sıcak susuz kaldım geçen hafta..
Bilirim zorluğunu.
Ne zaman gelecek belli mi..
Kız benim oyundan bile yeni haberim olduHoşbuldum mirandamSende bensiz oyun oynayanlardan mısın söyle..
Ben bunu bilmiyorum ya biri açıklasa yaBeğenmedim butonu yüzünden toplu hareket sebebiyle sanırım
Bazıları biraz fazla saldırgan evet, ama ben alınmıyorum.
Kimsenin kimseye fetva verme yetkisi de yok bence, kimseden fetva almam şahsen. Dinime yapılan olumlu olumsuz her eleştiri yapanı ilgilendirir. Şimdiye kadar dini açıdan yapılan hiçbir eleştiri zoruma gitmedi benim hiç ilgilenmem, ben kendime bakarım.
O yüzden takmıyorum
Boşver geyik topiği burası, ciddiye bağlamayalım :)
Allah sizin eksikliğinizi göstermesin be elhanım.. 2 günde özledim. Evlatsız kaldım, kertenkelelerimin nickleri, yazıları gözümün önünde canlandıCanım annem parmaklarından öperim ben senin. Moral kaynağım. Allah eksikliğini göstermesin. Yüreğinden geçen bütün güzellikler arkanı önünü aydınlatsın. Çok iyiyim her şey yolunda. Sen nasılsın...evine alıştın mi biraz. Okuldaki bebelerin iyiler mi...
Analar çeker yükü çünkü seksü şempaze kertenkelemHe valla ya,sen kanatlarinin altında topluyomussun bizi de haberimiz yokmus,sen bı gittin herkes banlik oldu
Bende çok özledim güzel mirandamKız benim oyundan bile yeni haberim oldubiliyorsun yeni bişey oldu mu etiketlerim seni☺benden nasıl şüphe edersin
Buarada çok özledim seni ya
Ben bunu bilmiyorum ya biri açıklasa yasende gitmişsin zaten. Ne oluyor bizim topiğe nazar mı değdi
Şey yapalım, ya da biz çıkalım. Siz rahatsız olmayınİstersen özele gel beklerim
Müdürüne sinir oldumAllah sizin eksikliğinizi göstermesin be elhanım.. 2 günde özledim. Evlatsız kaldım, kertenkelelerimin nickleri, yazıları gözümün önünde canlandı
Okuldaki bebelerim hiç iyi değil çok sinirliyimSuriyeli öğrenci geldi. Okuma yazma yok, Türkçe yok.
Mevcudum oldu 36 kişi..
Gittim müdüre hesap sormaya. 33 kişilik sınıflar varken neden bana veriyorsunuz çocuğu dedim. En az suriyeli benim sınıfımdaymışmış
Dilini bilmiyorum nasıl öğreticem okuma yazma dedim. Sen yaparsın hocam güvenim sana tam, sen yapamazsan kim yapar diye gazlamaya çalışıyor.
Adamda nedense herşeyi bana yıkma eğilimi var. Çıldırıcam ya
Analar çeker yükü çünkü seksü şempaze kertenkelem
Evde tek bırakılmış çocuk gibi kibritle yakmışsınız etrafı resmen
Bende çok özledim güzel mirandam
Topik muhabbetini çekemeyen dış mihraklar var, en ufak fırsatta kibi basıyorlar. Gelmeyin oyuna. Amariganın oyunları hep bunlar yav
Şey yapalım, ya da biz çıkalım. Siz rahatsız olmayın
Hayır canım siz rahatsız olmayın diye burada o konuyu konuşmak istemedim sonuçta eğlenmeye giriyoruz buraya gerginliğe gerek yok
Evet ya gençleri rahat bırakalımBende çok özledim güzel mirandam
Topik muhabbetini çekemeyen dış mihraklar var, en ufak fırsatta kibi basıyorlar. Gelmeyin oyuna. Amariganın oyunları hep bunlar yav
Var bi numaralar gülüm ama bakalım. Topiğimizde kertenkele kalmayacak yakında. Ben polemiğin kokusunu alınca uzaklaşıyorum
Şey yapalım, ya da biz çıkalım. Siz rahatsız olmayın
Aman da aman. Açıklama da yaparmışHayır canım siz rahatsız olmayın diye burada o konuyu konuşmak istemedim sonuçta eğlenmeye giriyoruz buraya gerginliğe gerek yok
Aman da aman. Açıklama da yaparmışçay verem mi kız
De get benden oyaniTaam taam aşığım sana ondan çağırıyorum
Kahve içsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?