Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimsenin evinde duş muş alamayacağımdan, 2 tane minik olduğundan gün aşırı kovalı taslı hamama çevirdik banyoyu. Su kaynatıp hallediyorum
1 hafta sıcak susuz kaldım geçen hafta..
Bilirim zorluğunu.
Ne zaman gelecek belli mi..

Şu konuyu bir okuyup geleyim bakayım.

Bazıları biraz fazla saldırgan evet, ama ben alınmıyorum.
Kimsenin kimseye fetva verme yetkisi de yok bence, kimseden fetva almam şahsen. Dinime yapılan olumlu olumsuz her eleştiri yapanı ilgilendirir. Şimdiye kadar dini açıdan yapılan hiçbir eleştiri zoruma gitmedi benim hiç ilgilenmem, ben kendime bakarım.
O yüzden takmıyorum
Boşver geyik topiği burası, ciddiye bağlamayalım :)

Hoşbuldum mirandam Sende bensiz oyun oynayanlardan mısın söyle..
Kız benim oyundan bile yeni haberim oldu biliyorsun yeni bişey oldu mu etiketlerim senibenden nasıl şüphe edersin
Buarada çok özledim seni ya
Beğenmedim butonu yüzünden toplu hareket sebebiyle sanırım
Ben bunu bilmiyorum ya biri açıklasa ya sende gitmişsin zaten. Ne oluyor bizim topiğe nazar mı değdi

Taa maaamm susuyorum.

Allah sizin eksikliğinizi göstermesin be elhanım.. 2 günde özledim. Evlatsız kaldım, kertenkelelerimin nickleri, yazıları gözümün önünde canlandı
Okuldaki bebelerim hiç iyi değil çok sinirliyim Suriyeli öğrenci geldi. Okuma yazma yok, Türkçe yok.
Mevcudum oldu 36 kişi..
Gittim müdüre hesap sormaya. 33 kişilik sınıflar varken neden bana veriyorsunuz çocuğu dedim. En az suriyeli benim sınıfımdaymışmış
Dilini bilmiyorum nasıl öğreticem okuma yazma dedim. Sen yaparsın hocam güvenim sana tam, sen yapamazsan kim yapar diye gazlamaya çalışıyor.
Adamda nedense herşeyi bana yıkma eğilimi var. Çıldırıcam ya
He valla ya,sen kanatlarinin altında topluyomussun bizi de haberimiz yokmus,sen bı gittin herkes banlik oldu
Analar çeker yükü çünkü seksü şempaze kertenkelem
Evde tek bırakılmış çocuk gibi kibritle yakmışsınız etrafı resmen

Bende çok özledim güzel mirandam
Topik muhabbetini çekemeyen dış mihraklar var, en ufak fırsatta kibi basıyorlar. Gelmeyin oyuna. Amariganın oyunları hep bunlar yav
İstersen özele gel beklerim
Şey yapalım, ya da biz çıkalım. Siz rahatsız olmayın

Müdürüne sinir oldum hatta seni kzdırdığı için de nefret ettim

Hayır canım siz rahatsız olmayın diye burada o konuyu konuşmak istemedim sonuçta eğlenmeye giriyoruz buraya gerginliğe gerek yok

Evet ya gençleri rahat bırakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…