- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.361
Ben okumadım da yazmadım da kız zaten topicte lafı açılınca girip baktımBu kadar cılk fake olan konuda şaapmasaydınız bari yav.. Hakkaten mahmut abi açmış,
Ay Allah korumusBende annem ev sahibimize birakip pazara gitmjsti kibriti cakip atmistim koltuga yanacakti nerdeyse
Kız konu jinekoloji bölümünde oraya taşınmış gir bak,sayfa 4te o yorumda full begenmedim yemiş zaten fazla zorlanmazsin bulcam diye :)Yorum kmjn yorumu ozaman onu de bari sir kupune dondun yaaa
Yok daha kolayını buldu o, nicklerin değişmiş olması da ayrıca cayı raydan çıkardıBen okumadım da yazmadım da kız zaten topicte lafı açılınca girip baktım
Ay Allah korumus
Kız konu jinekoloji bölümünde oraya taşınmış gir bak,sayfa 4te o yorumda full begenmedim yemiş zaten fazla zorlanmazsin bulcam diye :)
Aman raydan çıkan çıkana zaten,daha kolayı neymişYok daha kolayını buldu o, nicklerin değişmiş olması da ayrıca cayı raydan çıkardı
Yoo sadece sizden bekledm buraya yazarken nelerle ilgilendgmi bilmeden konusma dostum usengec sifati beni tanimlamiyor suanBen şimdiye kadar dıdısının dıdısını bulmuştum, çok üşengeçsin
Yok daha kolayını buldu o, nicklerin değişmiş olması da ayrıca cayı raydan çıkardı
Beni alıntılayıp yazmazsanız yazmayın be dedi durduAman raydan çıkan çıkana zaten,daha kolayı neymiş
Hoşbuldumm defnemHoşgeldin B Brunello Cicinelli :) kısa sürmüş bu sefersen gelmişsin nego gitmiş.. ben günlerce üyeliğimi kapatın diye yırtınırım zorla kapatırlar bu sefer sayıp sövcem erkenden kapansın diye
Yoo sadece sizden bekledm buraya yazarken nelerle ilgilendgmi bilmeden konusma dostum usengec sifati beni tanimlamiyor suan
Tatlim defneeee hosgeldin neden kapattiriyosun ki yaaa ozel deglse merakktan yariliyorum bende bu gece heeeeHoşgeldin B Brunello Cicinelli :) kısa sürmüş bu sefersen gelmişsin nego gitmiş.. ben günlerce üyeliğimi kapatın diye yırtınırım zorla kapatırlar bu sefer sayıp sövcem erkenden kapansın diye
Hee okudum arada ki tripleriBeni alıntılayıp yazmazsanız yazmayın be dedi durdu
Hee okudum arada ki triplerişimdi girer okur rahatlar oda merakı gider
Ya meraktan ya .... tan mod on boşverTatlim defneeee hosgeldin neden kapattiriyosun ki yaaa ozel deglse merakktan yariliyorum bende bu gece heeee
Bak ateşler salıyor halaYine olmadı ki sen tarif ettin sadece, direk alıntılaman lazım
Yok samdan kizdj bana tatli yapma dedi yeme dedi habire habire yapiyon dediSütlü tatlı mı yapıyorsun yoksa, bize de var mı
Kertenkelelerim ben kaçtım. Reynmen'in geçenlerde bir şarkısını duydum. İsmi de aklımdaydı 2 kelimelik bir ismi vardı. Onu arayıp bulmaya çalışıyorum
Bulup rahatlayayım sonra da uyuyacağım. Hadi herkese iyi geceler
Valla bu tarifle de bulamazsa direk alıntıyı yapıştırırimYine olmadı ki sen tarif ettin sadece, direk alıntılaman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?