- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.321
Etkile bizi cananSeni etkilemeye geldim
Burayı takip edince az çok tanıdım...
Konuşmalarınızı okuyorum...
Kısa karizma coolAyyyy ne kadan romantikkk nasıldı teo
Bu konuya asla prim vermedim. Fake olduğu belli zaten. Beğenmediğim bütün yorumları da kib kibGercekten sinir bozucu bir konu..
Kısa karizma cool
Ayy bu gözler bunu gördü yaaaa
Offf offff
Kurtardılar mı sanıyorsun
Yoo bebeğim yoo.
Karındeşen Cici'den uçanla kaçan bile kurtulamaz
Bende annem ev sahibimize birakip pazara gitmjsti kibriti cakip atmistim koltuga yanacakti nerdeyseAy sus öyle bı anım var zatenbı gün evde tek birakilmistim ve halıyı kibritle yakmistim
Yaaaaa resmen kendimden gecti o ses hiç mi değişmez hala aynı biz ağzımız açık dinledikHemen benim akrebi darlamayı planlıyorum, ilk teoman konserine gitmek için
Yorum kmjn yorumu ozaman onu de bari sir kupune dondun yaaaKız yazmıyorum özelden filan, zaten konuda yazıyor. Ben kendi hesabımda görünsün istemem öyle bir alıntı o yüzden alintilamiyorum. Sizce anlasilir mi galiba konu adı, oradan bakabilirsiniz :)
Felaketti.. psikalojimi bozdularBu konuya asla prim vermedim. Fake olduğu belli zaten. Beğenmediğim bütün yorumları da kib kib
gülüm o konu kapandı gitti, kıl payı bandan kurtuldum hatırlatma bana yaaaYorum kmjn yorumu ozaman onu de bari sir kupune dondun yaaa
O kişiyi anmak istemiyor benceYorum kmjn yorumu ozaman onu de bari sir kupune dondun yaaa
Yaaaaa resmen kendimden gecti o ses hiç mi değişmez hala aynı biz ağzımız açık dinledik
Valla dedm hayranı olduğum kadr varmış dimi dedm varmış varmış dio
OooSeni etkilemeye geldim
Burayı takip edince az çok tanıdım...
Konuşmalarınızı okuyorum...
DemaaaBen bugün gazozu içtim cici
Yakından daha da yakiskli gözümün prensi
Hoşbuldumm kedicik
O kişiyi anmak istemiyor bence
Yaa evet. Ama tanı diye altına eski nickimi yazdım cicimGeldim bensiz daha fazla şişe çevirmeyin diye yetiştim
Yine mi isim değiştirdin
Ben size vericem gazoz
Rüyalarım cikcak diye aklım çıktıOoo
Bir ara doğru kişiye oy kullanırım da pro üyelik kazanırım umudu ile yemek topiklerinde gezer idim
Kimi seçtiysem kazanamadıbelki de benim oylarımın uğursuzluğu
Ordan biliyorum bende seni girdikçe görüyordum.
Yemeklerle haşır neşir misin bakalım. Özelliklerin nedir
Demaaaatlasaydın sahneye
Hoşbuldumm kediciknasılsın
Kurtarmaya çalıştıkça seni, çay merakından kızarıyorAllah razı olsun valla, dedikodusunu mu yapayım şimdi oturup aşikar olan şeyin :))
Gerçekle aynı değilResmen şimdi teoman dinleyesim geldi
Kızım uyusun da dinleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?