- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.341
Aboooovvv tosiaaa bin dereden su getirdin hee birak nalet olsun bakmiyorumgülüm o konu kapandı gitti, kıl payı bandan kurtuldum hatırlatma bana yaaa
Eski mesajlarımdan girip okuyabilirsin :)
Ama goturmeseydi varyaaaAnladık anladık taamam
Kurtarmaya çalıştıkça seni, çay merakından kızarıyor
Napayım ben he
Kıızz çok güldüm yaa. Sen bu merakla konuyu bulup çoktan yorumları bulmalıydın ama anca bize tafraAboooovvv tosiaaa bin dereden su getirdin hee birak nalet olsun bakmiyorum
Dedigin gbi bulurdum ama fekat lakin burda dostlarim var iken onlar yardmci olur beni ugrastirmaz sandim... yanilmjsimmm yikilmjsim bennnn .... konuya baktm biraz sade kk nin en igrenc yorumu dedgniz neydi orayi idrak edemedim tabi tuj sayfalarida okumadimKıızz çok güldüm yaa. Sen bu merakla konuyu bulup çoktan yorumları bulmalıydın ama anca bize tafra
Ama goturmeseydi varyaaa
Çok pis olacaktı ahahhshshshsjs
Ben cevirirdim.onu kesnYanii bence deartık kuzu mu çevirirdi, dana mı bilemiyorum
Kirgn derken gripmi yoksa biriyemi kirginsin loooKızlar hepinize iyi geceler. Evime döndüm biraz kırgın gibiyim. Benden bu akşamlık bu kadar. Hepinizi öpüyorum ❤❤
Kız ben konu nerdee daha onu bilmiyoommmDedigin gbi bulurdum ama fekat lakin burda dostlarim var iken onlar yardmci olur beni ugrastirmaz sandim... yanilmjsimmm yikilmjsim bennnn .... konuya baktm biraz sade kk nin en igrenc yorumu dedgniz neydi orayi idrak edemedim tabi tuj sayfalarida okumadim
Biri üf dese +18e geliyor konuEtkile bizi canan
Deminden biri link atmsti orddan baktiydim birak dibi ciksin bakmicam hihhhKız ben konu nerdee daha onu bilmiyoommm
Hah ordan, daha önce burada olan üyelerin msjlarını bul gidiş yolu buDeminden biri link atmsti orddan baktiydim birak dibi ciksin bakmicam hihhh
Deminden biri link atmsti orddan baktiydim birak dibi ciksin bakmicam hihhh
Grip canım yaa. İnşallah ufaklığa geçirmemKirgn derken gripmi yoksa biriyemi kirginsin looo
Mantığına kurbanYaanevet. Ama tanı diye alrına eski nickimi yazdım cicim
Vay be,Rüyalarım cikcak diye aklım çıktıahahshhshshs
En sonunda yakınlarına gittik coşturdu baya o sıra göz göze geldik sanki hep gozgozeydik kuzumm anlatamam yaaaa
Ben daha 5 sayfa önce pes ettimAboooovvv tosiaaa bin dereden su getirdin hee birak nalet olsun bakmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?