- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.941
Sahi mi kız, bak tenhaya çekerim doğru mu söylüyorsun?Ölüyomm len bitiyomm len Sana
Essahhhh gii Essahhh sahi olmami hiiic gel seni öpem accük
Akrep erkeği birini görürsen yüzüne biber gazı sıkarak ayakların totona vura vura kaç. Adamın olduğu yerden en az 1500 km uzaklaş. Evine git kapını kitle, kapının önüne sandalya, masa ve bilimum ağır ne varsa diz. Koşup abdestini al, kurtulduğu için 2 rekat şükür namazı kıl, ertesi günde çikolata alıp en az 20 çocuk sevindir.
Daha ayrıntılı bilgi için seni akrep erkeği departmanı uzmanı sayın @RosSsS a aktarıyorum
Hemde nasıl, annemdeki cilveliliğin yarısı bende olsa dünyayı fethederdim. Bende cilveyimdir ama yay burcu birinin eline su dökülmez, kadın gibi kadınım benim. Yine yükseldim sanaOoo annen tam bendenmis ellerinden öperimbu saydıkların evet ama bide seksüyüzdürrrr ve pek bı cilveliyizdiirr bu durumlarda mevcut mu anneciğinde
Biz zaten kendimize hayran ederizYaaaaaaaaaa işte bu beeee! Aslan burcu hayranlığım var benim, hep eşim aslan burcu olacak derdim öyle de oldu. Şimdi doğacak çocuğumu aslana denk getirmek için uğraşıcam. Çok seviyorum çook
Adalet zayıf noktam, haksızlığa tahammülüm yok, sadece bana karşı değil kim olursa olsun.
Evet aşırı süslüyümtemizlik yaparken bile
Oyy yerim senin süsünüYükselenim de başak. Düzen takıntılı biriyim
Hıyyyyyyy bilmem mi benim de kp başak. İfrit oluyorum adama. Ablam başak, çok severim. Başak burcunun kadını vr erkeği çok farklı. Ama takıntılı olma huyu ikisinde de mevcut.Başak erkeğindende kaçın, amaaan sabit fikirli, dediğim dedik ömür törpüsü, kendisi kocam olur
Aynen Psikoo drama öyle vallaKova burcu olmak ayrıcalıktır
Görümce dediğin olay aslanı bırak melek burcu olsa, burçsuz biri olsa, gökten zembille inse ne olacak. Görümce olduğun anda içine başka birşey giriyor olmalı, tüm insani vasıflardan sıyrılıyorsunGörümcemin biri aslan iyi düşün
Haksızlığa susan dilsiz şeytandır bebeğimOyy yerim senin süsünüBenim eniştem de terazidir. Aynı anlattığın gibi. Spora giderken bile süslenerek gider ve asla haksızlığa gelemez. Gerçi şu haksızlığa gelememe huyu bende de fazla var malesef
Oyy oyy sorma, ben aynı evde yaşıyorum düşün halimiHıyyyyyyy bilmem mi benim de kp başak. İfrit oluyorum adama. Ablam başak, çok severim. Başak burcunun kadını vr erkeği çok farklı. Ama takıntılı olma huyu ikisinde de mevcut.
Fıstığım oğluşunun doğum ayını nüfus müdürlüğüne başvurup değiştirtebilirsek belki kurtuluşu olur, çok geç kalmış sayılmayız benceoğlum evde kaldı desenize
ya o kadar tatlı o kadar enerjiksin ki girip çıkıp topigini okuyorum modum yukseliyo :)
Aynen mevzu o zaten, kv min burcu da balık ama burca değil ona gıcığımGörümce dediğin olay aslanı bırak melek burcu olsa, burçsuz biri olsa, gökten zembille inse ne olacak. Görümce olduğun anda içine başka birşey giriyor olmalı, tüm insani vasıflardan sıyrılıyorsun(iyi görümceler için söz meclisten dışarı ihihi )
Beni ediyorsunuz gerçekten.Biz zaten kendimize hayran ederiz
Ne diyosunHaksızlığa susan dilsiz şeytandır bebeğim
Lohusayken bile süslüydüm valla
Oyy oyy sorma, ben aynı evde yaşıyorum düşün halimi
Allah vere eşim tek kardeş, benim de bir tek kız kardeşim var. Görümce de olmayacağım görümcem de yok ama eşimin akrabaları öyle bir çeşit ki, hepsi dönüşümlü görümce. Bir sülale düşün yarısı kaynanam yarısı görümcem. Halim daha mı iyi, daha mı kötü bilemedimAynen mevzu o zaten, kv min burcu da balık ama burca değil ona gıcığım
Bende görümceyim biz gelinden korkan cinsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?