Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

oğlum evde kaldı desenize

ya o kadar tatlı o kadar enerjiksin ki girip çıkıp topigini okuyorum modum yukseliyo :)

Ooo annen tam bendenmis ellerinden öperimbu saydıkların evet ama bide seksüyüzdürrrr ve pek bı cilveliyizdiirr bu durumlarda mevcut mu anneciğinde
Hemde nasıl, annemdeki cilveliliğin yarısı bende olsa dünyayı fethederdim. Bende cilveyimdir ama yay burcu birinin eline su dökülmez, kadın gibi kadınım benim. Yine yükseldim sana

Yaaaaaaaaaa işte bu beeee! Aslan burcu hayranlığım var benim, hep eşim aslan burcu olacak derdim öyle de oldu. Şimdi doğacak çocuğumu aslana denk getirmek için uğraşıcam. Çok seviyorum çook
Biz zaten kendimize hayran ederiz

Adalet zayıf noktam, haksızlığa tahammülüm yok, sadece bana karşı değil kim olursa olsun.
Evet aşırı süslüyüm temizlik yaparken bile
Yükselenim de başak. Düzen takıntılı biriyim
Oyy yerim senin süsünü Benim eniştem de terazidir. Aynı anlattığın gibi. Spora giderken bile süslenerek gider ve asla haksızlığa gelemez. Gerçi şu haksızlığa gelememe huyu bende de fazla var malesef

Başak erkeğindende kaçın, amaaan sabit fikirli, dediğim dedik ömür törpüsü, kendisi kocam olur
Hıyyyyyyy bilmem mi benim de kp başak. İfrit oluyorum adama. Ablam başak, çok severim. Başak burcunun kadını vr erkeği çok farklı. Ama takıntılı olma huyu ikisinde de mevcut.

Görümcemin biri aslan iyi düşün
Görümce dediğin olay aslanı bırak melek burcu olsa, burçsuz biri olsa, gökten zembille inse ne olacak. Görümce olduğun anda içine başka birşey giriyor olmalı, tüm insani vasıflardan sıyrılıyorsun (iyi görümceler için söz meclisten dışarı ihihi)

Haksızlığa susan dilsiz şeytandır bebeğim
Lohusayken bile süslüydüm valla
Hıyyyyyyy bilmem mi benim de kp başak. İfrit oluyorum adama. Ablam başak, çok severim. Başak burcunun kadını vr erkeği çok farklı. Ama takıntılı olma huyu ikisinde de mevcut.
Oyy oyy sorma, ben aynı evde yaşıyorum düşün halimi

oğlum evde kaldı desenize

ya o kadar tatlı o kadar enerjiksin ki girip çıkıp topigini okuyorum modum yukseliyo :)
Fıstığım oğluşunun doğum ayını nüfus müdürlüğüne başvurup değiştirtebilirsek belki kurtuluşu olur, çok geç kalmış sayılmayız bence
Ayyy çok teşekkür ederiz, okumakla yetinme, gelsene sık sık aramıza

Aynen mevzu o zaten, kv min burcu da balık ama burca değil ona gıcığım
Bende görümceyim biz gelinden korkan cinsiz

Biz zaten kendimize hayran ederiz
Beni ediyorsunuz gerçekten. Sadece burç olarak değil kediler ve tüm vahşi kedigillere de hayranım. Evde youtube dan açıp aslan, çıta belgeselleri izleyen bir psikopatım. Zaten şaşırmazsın ki evde de kedim var. Sokakta da kedilerim var. Vizyona aslan kral girince koşa koşa gittim düşün

Haksızlığa susan dilsiz şeytandır bebeğim
Lohusayken bile süslüydüm valla

Oyy oyy sorma, ben aynı evde yaşıyorum düşün halimi
Ne diyosun Kız efom haberimiz yok sen nelere katlanıyorsun bakayım? Aynı daire mi aynı bina mı?

Aynen mevzu o zaten, kv min burcu da balık ama burca değil ona gıcığım
Bende görümceyim biz gelinden korkan cinsiz
Allah vere eşim tek kardeş, benim de bir tek kız kardeşim var. Görümce de olmayacağım görümcem de yok ama eşimin akrabaları öyle bir çeşit ki, hepsi dönüşümlü görümce. Bir sülale düşün yarısı kaynanam yarısı görümcem. Halim daha mı iyi, daha mı kötü bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…