Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakalım artık umarım iyi bir kuaför bulurum
Canim bende balik etli oldgm icin omuzdan kisa sac asla gitmiyor kafayi buyutuyor bence gonderdigin resmdeki gbi boyda bide arkadan katli kesim osekil yada duz kesim bence gidecektir sana ... cok uzun sac gercekten cirkin oluyo ben.uzun sac severim ama bele kadar filan olani gercekten demode duruyor bence ... zaten kullanamiyorum da yazmissin .

Şimdi size bir soru ???

Bugün Liseden bir arkadaşımın düğünü var. Ben Liseyi bitireli 11 sene oldu.. Fakat o dönemden beri sık sık görüşürüz ayda 1-2 defa mutlaka. ( bunu söylememdeki sebep yakınlığı anlayın diye )

Arkadaşım aynı zaman da eski eşimin de arkadaşı.. yani bugünkü düğüne geleceği muhakkak.
Sizce o düğüne gitmeli miyim eşimle ? Yoksa gitmemeli miyim ? Pislik çıkaracak bir yapısı yok eski eş kişisinin.
Benim eşim zaten münakaşaya dahi girmez. Yani bilemedim. eşim biliyor arkadaşımız ortak olduğunu, 2-3 gündür böyle kara kara düşünüyorum; eşimde diyor neden bu kadar düşünüyorsun gidicez eğlenicez dönücez diye.

ama bilemiyorum ki ya emin olamadım.. karşı taraf saçmalar da bir şey der mi eder mi

Ohoooo dün dedim dimi sen kendine iyi bak diye çocuktan sana geçmiş demek geçmiş olsun.
Davuk çorbası getireydim açeydim ağzınızı yedireydim ikinizide

Ben içemem öyle şeyler
Off çok yorgunum ve hastayım
Sağol canım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…