Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek sebebi eşimin canını sıkmaktı kavga gürültü için yapmadı buna Eminim ama kendi canı sıkıldı, canım ya
Vallahi enteresan.
Misal ben o kadar da medeni bir insan değilim kafa göz dalarmışım eşinin yerinde olsam. Okurken burdan kafa attım mesela eski eşine
Allah beni bilip erkek yaratmamış.

Vallahi enteresan.
Misal ben o kadar da medeni bir insan değilim kafa göz dalarmışım eşinin yerinde olsam. Okurken burdan kafa attım mesela eski eşine
Kafa atsa bence bu kadar döt olmazdı

Vallahi enteresan.

Aynen yaa benim eşim öyle bir durumla karşı karşıya kalsa düşünemiyorum o ortamı
Medeniyetin m si kalmaz ortamda

Aynen yaa benim eşim öyle bir durumla karşı karşıya kalsa düşünemiyorum o ortamı
Eşimden önce ben dalardım Allah biliyor ya
Yine şuan topluma örnekliğimi konuşturuyorum
Evde denemeyiniz

Allah kolaylık versin sadece okulluk bişey değil ki evde doğru yetisse okulda bu kadar zorlanmazsin mesela

benim iki yaşına girmemis oglum kuslar korkup ucuyo diye sakince yem atarken parktaki diğer koca veletler gelip zevkine hayvanciklari kovaliyosa ben aileye bulurum kabahati

bir ders sessiz durunca çikolata ismarlamak gibi biseyle baslasan diye düşünmüştüm de senim sınıf 10 dk sessiz dursa sen açıp roman havası oynayacan gibi görünüyo

peki velilere de yazı vs yollicak mısın:) bence mevsimiyken sınıfa salyangoz da alsan güzel olurdu hergun günün öğrencisi alir evine götürürdü. ama anneleri sonra seni süpürge ve Domestosla kovalayabilir
biz bizim oğlana parktan alalım bi tane fanusta ortam olusturup bakalim diyoruz:)

İşte benim eşim öyle biri olmadığı için rahatça geldim düğüne senin sabah o söylediğin medeni 40 yaşlardan bile değil bak görüyorsun

Eşimden önce ben dalardım Allah biliyor ya
Yine şuan topluma örnekliğimi konuşturuyorum
Evde denemeyiniz

Benim Eşimden önce bir sevgilim vardı, sevgilim de demeyeyim de görüştüğüm biri, baya sevmiştik birbirimizi ve eşim de tanıyordu o şahsı. Bir de annemin de çok sevdiği biri, görüştüğümüzü birbirimizi sevdiğimizi filan bilmiyordu hiç bitince de konusunu acmamistim.
Demesin mi bana o kisi icin x i de çağırdım araba lazım olur o gün, yardımı dokunur diye
Nasıl haber gonderecegimi şaşırmıştım sakın gelmesin rezil oluruz diye.
Çünkü eşimi biliyorum yani ortam çok fena olurdu

İşte benim eşim öyle biri olmadığı için rahatça geldim düğüne senin sabah o söylediğin medeni 40 yaşlardan bile değil bak görüyorsun

Evet canım eşini tebrik ediyorum gerçekten
Başkası olsa o adamın ağzıyla burnu yer değiştirirdi çünkü. Ne demek yani ben eski eşiyim filan. Çok sorunlu bir adammış cidden allah kurtarmış seni sanırım. Allah bozmasın eşinle aranı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…