- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.181
Sen nicki zor...Ben üzgün ben ağlak...
Benim nick cüzeellllSen nicki zor...
Vallahi enteresan.Tek sebebi eşimin canını sıkmaktı kavga gürültü için yapmadı buna Eminim ama kendi canı sıkıldı, canım ya
Kafa atsa bence bu kadar döt olmazdıVallahi enteresan.
Misal ben o kadar da medeni bir insan değilim kafa göz dalarmışım eşinin yerinde olsam. Okurken burdan kafa attım mesela eski eşine
Allah beni bilip erkek yaratmamış.
Bugun günümüz vardıcok yoruldum Sen nbyosun meleğim ❤
Vallahi enteresan.
Misal ben o kadar da medeni bir insan değilim kafa göz dalarmışım eşinin yerinde olsam. Okurken burdan kafa attım mesela eski eşine
Allah beni bilip erkek yaratmamış.
Senin nickin yanlış.Benim nick cüzeellll
Yani ya şiddetle ya sözle karizmayı çizdirecekti gelirken masaya. Bile bile de lades yapılır mı yavKafa atsa bence bu kadar döt olmazdı
İyiyim canm sen nasılsın
Eşimden önce ben dalardım Allah biliyor yaAynen yaa benim eşim öyle bir durumla karşı karşıya kalsa düşünemiyorum o ortamı
Medeniyetin m si kalmaz ortamda
Eşim arkasından diyor tüh ya keşke göndermeseydim halay çekerdikYani ya şiddetle ya sözle karizmayı çizdirecekti gelirken masaya. Bile bile de lades yapılır mı yav
Pedagojinin babalarına sorarsak doğru değil ama kaldı ki zaten ödül koysam ödülü hakedecek öğrenci yokki sınıfta şamdanım kimse alamaz, sınıf sınıf değil jungle bildiğin
Örnek davranış kartlarım var, elimde patladı verecek öğrenci bulamıyorum
Durumun vehametini anlayamazsınz
Bağırılmaya alışmışlar bağırdığın zaman herşey yapıp bağırmadan asla takmıyorlar.
Sınıf a dan z ye pedagojik hatalar ile yetiştirilmiş. Şimdi gel bozuk olanı düzelt bakalım.. Zor işim zor
Birkaç tasarladığım proje var bakalım. Empati çalışmaları vesaire başladım..
İnşallah az aZ bile olsa yol alırız..
İşte benim eşim öyle biri olmadığı için rahatça geldim düğüneAynen yaa benim eşim öyle bir durumla karşı karşıya kalsa düşünemiyorum o ortamı
Medeniyetin m si kalmaz ortamda
İyiyim canm sen nasılsın
T.o
T.s ne kız
Eşimden önce ben dalardım Allah biliyor ya
Yine şuan topluma örnekliğimi konuşturuyorum
Evde denemeyiniz
İşte benim eşim öyle biri olmadığı için rahatça geldim düğünesenin sabah o söylediğin medeni 40 yaşlardan bile değil bak görüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?