- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.161
Aa gunduz pek girmedim gormedim hasta mi oldu kuzu gecmis olsn cok okula baslaynca cok hasta olunuyor diyorlar demek dogruay masallah yaaabizimki babaanenin sesini telefonda duysa kapat diyo görüntülü arasalar babaanneyi görünce kaçıyor resmen sevmiyo evinde falan ben yokken tövbe durmaz
ateş düşürücü verdim bakalım inşallah yarını da atlatinca iki gün dinlenir evde.
bu kış benim için çok zor olacak
ay masallah yaaabizimki babaanenin sesini telefonda duysa kapat diyo görüntülü arasalar babaanneyi görünce kaçıyor resmen sevmiyo evinde falan ben yokken tövbe durmaz
ateş düşürücü verdim bakalım inşallah yarını da atlatinca iki gün dinlenir evde.
bu kış benim için çok zor olacak
Aa gunduz pek girmedim gormedim hasta mi oldu kuzu gecmis olsn cok okula baslaynca cok hasta olunuyor diyorlar demek dogru
Ay güldüm yaaa oğluna
Ben görüntülü aramaya başlıyorum ya başlıyor hemen bebenne bebenne demeye, telefonda görünce de bir çığlık atıyor sevinç çığlığı
Bazen babaannesinin kucağından bana bile gelmiyor, babasına zaten hiç gitmiyor :)))
Masallah şükürler olsun öyle olmasa zor bırakırdım
yaaaa ne kadar şanslı bi bebek
bizimki de ne zaman babaanne diyecek diyo sadece. bide otobüs biletine zam gelmis gelmek istemiyo
millet soruyomus torunun babaanne diyo mu diye. onu dert etmis niye demiyo diyoonuk dışında seviyomus gibi yapar ama ben ve oğlum anlıyoruz işte gerçekten sevmediğini ki eşim de diyo
inşallah hepinizin uzun sağlıklı güzel ömrü olur tosiammasallah size
Yaaa canım benim
Senin sevgin babasının sevgisi ona her türlü yeter merak etme
Fazlasi da iyi değil, tamamen ilgisizlik de iyi degil iste.
Niye böyleler bilmiyorum ama masallah kızıma düşkünler, eşim sülalenin ilk torunu herkes gözünün içine bakar, kızım da ilk torunun ilk çocuğu o yuzden sanırım herkes deliriyor. Ama çok simartilir diye de korkuyorum açıkçası.
Benim kizim da çok güzel baba diyor, bebenne diyor, inni diyor(anne demek sanirim)dede, gel, ver filan diyor şu an
Wuu eşin ne güzel konuşmuş öyleEvet canım
Teşekkür ederimmm
Karşılaştık, geldiğini gördüm eşime söyledim geliyo başka tarafa geçelim diye, gerek yok otur dedi. Oturmaya devam ettik. Yanımıza geldi iyi akşamlar patili görüşemiyoruz bayadır dediyaa evet dedim bende. Eşime de dönüp sana bahsettiğim kişi dedim halbuki o olduğunu biliyor sonra x kişisi eşime dönüp he siz beni tanıyorsunuzdur zaten doğru patilinin eski eşiyim ben dedi, senden önceydim yani dedi. Eşimde tebessüm etti ve dedi ki ben seni tanımıyorum tanıyacak bir adam pardon insan göremiyorum evet siz benden önceydiniz önce sonra farketmiyor asLında sen kıymetini bilememişsin ama ben yanımda ki elmasın farkındayım her insan hayatında 1 kez olsun hata yapmıştır, patilinin de hatası siz olmuşsunuz. Şimdi takını tak ve git ya da uzak bir yerlerde otur güzel manzaramızı bozuyorsunuz Serkan bey dedi, sadece baktı ve gitti
I inessa armand canım tam yazamıyorum seni de etiketledim
Yavru kelebeğim ya öyle yorgunum ki duştan çıktım 2 saattir bornoz ve havluyla yatağa preslenmiş gibi yatıyorum
Ayrıca bu yorumundan dolayı kutlarım, mükemmel tespit yapmışsın her zamanki gibicicimkendini üzme yıpratma dicem ama bu aralar herşey üst üste geldi senin ve bu kadar gerginken evi benimseyememen çok normal. sanki herşeyin suçu yeni evmis gibi geliyo bile olabilir :)
umarim sınıfla ilgili tüm sorunlar çözülür. esinle ilgili olarak da zaten gerekeni yapar o sen merak etme
Allah kolaylık versin canım benim ne zamandır kostur kostur bitap düştün
oy maşallah boncuguma yaaa
benim kaynanam sevgi pıtırcıgi fedakar cefakar cömert falan görünür kendini sürekli öyle anlatır ama hep anlattığının tam tersidir
biz artık bişey demiyoruz. zaten benden uzak olsun da lazım değil onun sevgisi:) çok şükür ailem çok güzel ilgileniyo aynı uzaklıkta olmalarına rağmen:)
şimdi baktım da terlemis uyuyunca ateşi düşmüş canım:) C Cay6
Yavru kelebeğim ya öyle yorgunum ki duştan çıktım 2 saattir bornoz ve havluyla yatağa preslenmiş gibi yatıyorum
Kurulanmak, saç taramak ve giyinmek şuan dünyanın en zor işi benim için
Ayrıca bu yorumundan dolayı kutlarım, mükemmel tespit yapmışsın her zamanki gibiçok doğru..
Hani benim etiketHeyyheyyy
Kuzularım, kertenkelelerim, sevginin, dayanışmanın ve kardeşliğin bir numaraları, geyiğin markalaşmışları, mizah yollarının master'lıları... Cici'niz sizle gurur duyuyor ulan. İyi ki doğurdum siziAmecey'in kazanmasına gösterdiğiniz fedakarlıktan ben duygulandım yemin ederim. Gözlerim bele dolu dolu oldu. @Amecey bazen insan bu insanlar keşke yanımda olsaydı diyor di mi. Ben diyorum mesela
Neyse bu kadar aşk yeter. Şimdi dönelim hayatın acı gerçeklerine.
Sınıf beni bugün yine kudurttu. 40'a yaklaşmış mevcudum ile delirmemek için zor duruyorum. Sınıfa ayrı, velilere ayrı, seksü geyşaya ayrı yargı dağıttım bugün. Herkes benden nasiplendi 
Ama bir yandan da velilerimden çok güzel şeyler duydum bugün. Ondan acık da mutlu oldum
Sizlerde ne var ne yok
poncikvegece
Kuzum fikrimi özellikle merak etmene çok mutlu oldumeşin gitmek konusunda rahatsız değilse kesinlikle gidin. Burada önemli olan eşinin takınacağı tavırdır. Ama o da gayet medeni bir adam olduğu her halinden belli ki gitmek istediğini söylemiş. E size de gönlünüzce eğlenmek düşer
Roman oynarken benim yerime de at göbecikleri
Olmamış
--------------------
Evet şimdi birsürü çıkmayacak etiket yapma vaktidir
Bu arada şiirleri biriktiriyorum toplu ödeme yapıcam
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
@Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Kelebek _konusursa
@BenSero
@baby0101
@Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
Yine olmadı be kutsiş..Hani benim etiket
Allah uzun uzunn sağlıklı ömür versin senin ailene de sizlere de
Bugun günümüz vardıhoşgeldin zepramnapiyosun bakalım
Ben üzgün ben ağlak...Yine olmadı be kutsiş..
Yine gol değil
Tek sebebi eşimin canını sıkmaktı kavga gürültü için yapmadı buna Eminim ama kendi canı sıkıldı, canım yaponcikvegece
Eski eş kişisinin tam olarak yanınıza gelip muhabbet kurmaya çalışma sebebi neydi ki
Bir insan neden, hangi cesaret ve hangi özgüvenle bunu yapar aklım almadı yeminle
Pedagojinin babalarına sorarsak doğru değil ama kaldı ki zaten ödül koysam ödülü hakedecek öğrenci yokki sınıfta şamdanım kimse alamaz, sınıf sınıf değil jungle bildiğinaman be ciciben yorgun olunca bornozla uyuyan insanim çok normal bence su anki durumun bornoz keyfi diye bişey var kim uydurdu bilmiyom ama bence de çok güzel
senin bu sınıf sene sonuna kadar götürecek seni sanırım. ödül vs gibi şeyler koymayı planlıyo musun peki. yani doğru mu böyle bi yöntem uygulamak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?