- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.201
İyi akşamlar Allah sabır versib zor olsada çok güzel meslek bence öğretmenlik bende çok istedm ama puanım tutmadı birazçık çalışmam lazımdı koca derdine düşüp evlendık iyi yaptım vala evlendık iyisyle kötüsüyle şimdide açıktan ilahiyat kayt yaptrdım 4 yıllıga tamamlar belki ilerde öğretmenlik yaparm çok istiyorumHeyyheyyy
Kuzularım, kertenkelelerim, sevginin, dayanışmanın ve kardeşliğin bir numaraları, geyiğin markalaşmışları, mizah yollarının master'lıları... Cici'niz sizle gurur duyuyor ulan. İyi ki doğurdum siziAmecey'in kazanmasına gösterdiğiniz fedakarlıktan ben duygulandım yemin ederim. Gözlerim bele dolu dolu oldu. @Amecey bazen insan bu insanlar keşke yanımda olsaydı diyor di mi. Ben diyorum mesela
Neyse bu kadar aşk yeter. Şimdi dönelim hayatın acı gerçeklerine.
Sınıf beni bugün yine kudurttu. 40'a yaklaşmış mevcudum ile delirmemek için zor duruyorum. Sınıfa ayrı, velilere ayrı, seksü geyşaya ayrı yargı dağıttım bugün. Herkes benden nasiplendi 
Ama bir yandan da velilerimden çok güzel şeyler duydum bugün. Ondan acık da mutlu oldum
Sizlerde ne var ne yok
poncikvegece
Kuzum fikrimi özellikle merak etmene çok mutlu oldumeşin gitmek konusunda rahatsız değilse kesinlikle gidin. Burada önemli olan eşinin takınacağı tavırdır. Ama o da gayet medeni bir adam olduğu her halinden belli ki gitmek istediğini söylemiş. E size de gönlünüzce eğlenmek düşer
Roman oynarken benim yerime de at göbecikleri
Olmamış
--------------------
Evet şimdi birsürü çıkmayacak etiket yapma vaktidir
Bu arada şiirleri biriktiriyorum toplu ödeme yapıcam
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Kelebek _konusursa
@BenSero
B baby0101
@Calcifer
@tosia
@_CaNanSu_
Biz de hissettik. Akşamdan beri bu ikinci oldu.Olmus kuzum ust katta oturan arkadasm soyledi ben hissetmedm disardan gelmistik ust bas degismeceyle filan ugrasiiyodum hissetmedim ... Allah beterinden korusun sende hissetmedin dmi
İyim canım çocukları uyuttum oturuyorum. İnşAllah iyileşir kuzu yaiyiyim kuzu :) benimde aklıma gelmiyo bazen kendi nickim
napiyosun limonsuzum:) baba oğulu odaya atıp kaçtımbugün hafif atesi var oğlanın insallah gece yukselmez
Kapak kapak olalı böyle güzel yerleşmemiştirEvet canım
Teşekkür ederimmm
Karşılaştık, geldiğini gördüm eşime söyledim geliyo başka tarafa geçelim diye, gerek yok otur dedi. Oturmaya devam ettik. Yanımıza geldi iyi akşamlar patili görüşemiyoruz bayadır dediyaa evet dedim bende. Eşime de dönüp sana bahsettiğim kişi dedim halbuki o olduğunu biliyor sonra x kişisi eşime dönüp he siz beni tanıyorsunuzdur zaten doğru patilinin eski eşiyim ben dedi, senden önceydim yani dedi. Eşimde tebessüm etti ve dedi ki ben seni tanımıyorum tanıyacak bir adam pardon insan göremiyorum evet siz benden önceydiniz önce sonra farketmiyor asLında sen kıymetini bilememişsin ama ben yanımda ki elmasın farkındayım her insan hayatında 1 kez olsun hata yapmıştır, patilinin de hatası siz olmuşsunuz. Şimdi takını tak ve git ya da uzak bir yerlerde otur güzel manzaramızı bozuyorsunuz Serkan bey dedi, sadece baktı ve gitti
@tosia canım tam yazamıyorum seni de etiketledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?