- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.141
Sorun olmayacağını söylemiştim
Çünkü eşim diye söylemiyorumözgüveni çok yüksek ve çok kibar bir beyefendidir
Eski eşim havaya ateşSorun da olmaya müsaitmiş ama canım eşin de baya ters cevap vermiş, iyi yapmış aslında ama iyi ki eski eşin daha fazla uzatmamis
Yanlis anlama inan ben düğün sahiplerini düşündüm daha çok başıma geldiği içinöyle bir tatsizlik düğün sahibinin gununu mahvediyor çünkü
Eski eşim havaya ateş
Eşimle baş edemezdi zaten, benim eşim çok seviyeli bir şekilde güzel güzel laf soka soka anlaşır insanlarla
Teşekkürler samdanımm
Olmus kuzum ust katta oturan arkadasm soyledi ben hissetmedm disardan gelmistik ust bas degismeceyle filan ugrasiiyodum hissetmedim ... Allah beterinden korusun sende hissetmedin dmi
Olmus kuzum ust katta oturan arkadasm soyledi ben hissetmedm disardan gelmistik ust bas degismeceyle filan ugrasiiyodum hissetmedim ... Allah beterinden korusun sende hissetmedin dmi
Ben yaptığı işi beğenmiyorum pek, birşey istesem mutlaka arkasını toplamak zorunda kalıyorum
olsun ben de biri arkamdan yapacak diye düşünsem baştan savma yaparim
bırak yapma arkasından tekrar. aşkım şurası olmamış tekrar bakar mısın de :)
Canım o esnada büyük bir araba geçiyordu o yüzden camlar filan titriyor zannettim, aşırı sallanmadı titredi çünkü, ama deprem olmuş
Sonraki 2 tanede de aynı şekilde titredi camlar, oturduğum yer
O gün ki 5.8lik deprem gibi değildi yani, hafif hafif titretiyor
ben 3. kattayim tosiam biz hiç hissetmedik bunuannem arayıp haber verdi biz tv izlemiyoruz diye:)
bu kez daha sakinsin sanırım
Evet iş stresti seni fena yaptı yoksa ona kdr gayet iyiydinBelki işe başladığımda daha iyi olur kuzum ya, sonuçta bir amaç için gideceğim
Bu iş stresi de beni fena yaptı, başlasam bi ilk günleri atlatsam da rahatlasam :)
Senden çok ders almam lazım çokkkk :))
Aslında değilim ama kızım hala babaannesinde, ben gitmiyorum beni görünce durmuyor çünkü
Ve onların evleri daha sağlam o yüzden bir nebze daha içim rahat ama şimdi gelecek uyutucam. Bu gece nasıl sabah olur bilmiyorum yine kalp çarpıntım başladı
kk birinci noteri gunduz gezmedeydm ama kuzenm ameliyat oldu onu gormeye gttm gezme sayilirmi bilmem simdi de yarin misafirim var muzlu magnolia yapiyorum
estağfurullah kuzum:) sadece kocanla savaşmak yerine anlaşmaya gitsen daha kolay olur hayatin.
Yalovada olmuş deprem sanırım tosiam dert etmealalhin ismiyle bisey olmaz sizin evle ilgili sonuç daha çıkmadı degil mi
bide ben senin yerinde olsam akşam beşten sonra yollamam çocuğumu hiç bir yere sanırımben abartıyo da olabilirim tabi
Evet iş stresti seni fena yaptı yoksa ona kdr gayet iyiydin
İns rahatlayacaksin günlerde gelir canm
Evet daha sonuç çıkmadı dün gelip parça aldılar
Yok canım bizim evlerimiz çok yakın ve dedesi de gelince oynasın diye yolluyorum ben de o arada işlerimi yapıyorum
Gündüz gidersek ben birşey yapamıyorum
Zaten işe başlayınca gündüz orada olacak akşam 5 ten sonra ben gelince alıp eve gelicem :)
aaa daha dün mü alındı parça
neyse canım inşallah hayırlı sonuçlar çıkar ya.
ortam değişince uykusu da açılır diye düşündüm de:) seni ozler evini ozler o zaman da uykusu varsa da zor uyur gibi geldi.
inşallah işe başlayınca hemen alışır düzene:)
bizimki de bugün ateşlendi hafiften. hastalık açılışını yapıyoruz sanırım
Ayy çok geçmiş olsun kuzum inşallah hasta filan olmazbizimkinin de hala burnu akıyor
Benim kız babaannesinin evini çok seviyor kuzum orada çok mutlu oynuyor, yorulup gelince daha güzel uyuyor o yüzden iyi oluyor bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?