- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.241
Düzeldik mi, fena yamulduk he
Heyecanlı heyecanlı okudum patiliEvet canım
Teşekkür ederimmm
Karşılaştık, geldiğini gördüm eşime söyledim geliyo başka tarafa geçelim diye, gerek yok otur dedi. Oturmaya devam ettik. Yanımıza geldi iyi akşamlar patili görüşemiyoruz bayadır dediyaa evet dedim bende. Eşime de dönüp sana bahsettiğim kişi dedim halbuki o olduğunu biliyor sonra x kişisi eşime dönüp he siz beni tanıyorsunuzdur zaten doğru patilinin eski eşiyim ben dedi, senden önceydim yani dedi. Eşimde tebessüm etti ve dedi ki ben seni tanımıyorum tanıyacak bir adam pardon insan göremiyorum evet siz benden önceydiniz önce sonra farketmiyor asLında sen kıymetini bilememişsin ama ben yanımda ki elmasın farkındayım her insan hayatında 1 kez olsun hata yapmıştır, patilinin de hatası siz olmuşsunuz. Şimdi takını tak ve git ya da uzak bir yerlerde otur güzel manzaramızı bozuyorsunuz Serkan bey dedi, sadece baktı ve gitti
I inessa armand canım tam yazamıyorum seni de etiketledim
Kizlar noluyor? Muneye msj attınız mi?
Tüm site birbirine girmis,msj saatleri fln hep karışmış bı 40 dk önce yazıyo msjda, onun altında dün 21.00 yazıyor saatlerde, msj sayıları fln da karışık nolmuş anlamadim
Şuan 3014.sayfada takılı kaldık,bende diyorum hiç konuşmamış kizlar diyeYazanlar olmuş ama sorun yok demiş kazen, inceliyorlardir sanirim su an
Şuan 3014.sayfada takılı kaldık,bende diyorum hiç konuşmamız kizlar diye
Şuan 3014.sayfada takılı kaldık,bende diyorum hiç konuşmamız kizlar diye
Haha bende de samdanin msj duruyor önümde öyleYazdıklarımız da geride çıkıyor, bende nausica nin mesajı sabitlenmiş en son o görünüyor
3015.sayfaya terfi ettik samdanim şimdikısır döngüye girdik sanırım kuzu
Düzeldik mi, fena yamulduk he
Düşünmedim değil, kk bidona hiç hazır değilmişDeliye er gün bayram.
Bidonla ilgili değildir inş bidonun 30 k ile buluştuğu zaman olması enteresan...
Ahahaha ben o mjı site çökmeden atmıştımSite çökmüş, en alttaYoulost16 nın yorumu duruyor
Hani benim etiket diyor B Brunello Cicinelli ye
Olum site çöktü
Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun
Senin etiketin yok ne ya
Site çöktü siteee
Zepra araştırılsın
Samdanım protokol mavisi hangi renk tam alıcam bulamıyorumnasıl anlamazsin rosum teomandan önce teomandan sonra
oğlanı uyuttum oturuyom kuzum.
bulantılar vs devam mi
Tamam işte çökertme operasyonu "Benim etiketim neden yok"Ahahaha ben o mjı site çökmeden atmıştım
Mavinin laciverte kaçan, çilekli muzlu haliSamdanım protokol mavisi hangi renk tam alıcam bulamıyorum
Ben benim niye etiketim yok dediğim için site çöktü bak ona göreeeeTamam işte çökertme operasyonu "Benim etiketim neden yok"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?