- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.261
Ahhh tamam şimdi bulurum işteMavinin laciverte kaçan, çilekli muzlu hali
He ona göre diyorum ben de işteBen benim niye etiketim yok dediğim için site çöktü bak ona göreeee
Herzaman zeboşşAhhh tamam şimdi bulurum işte
AnladımHe ona göre diyorum ben de işte☺
Olabilir de olmaya bilir deKızlaarrr, Cumartesi eşimin arkadaşının düğünü var. Kızı tanıyorum yani merhaba merhaba 1-2 kere bana gelmişliği var arada öyle sosyal medyadan falan konusuruz.
Şimdi sorum şuben cumartesi düğünde beyaz giyinsem yani beyaz elbise giyinsem ne olur ? Ayıp olur mu ?
Çok güzel bir cevap oldu sağol balımmOlabilir de olmaya bilir de
Rica ederim
Yine formumdayım bugün deÇok güzel bir cevap oldu sağol balımmresmen aydınlandım suan da
Gerçekten bilemiyorum ya .. ben mesela sorun etmem ama başkası edebilir, ne bileyim . Eşim de ne alaka diyo. Gerçi ona kalsa her şey ne alaka daYine formumdayım bugün de
Şanslısın
Off çok tehlikeli bir bakış açısıGerçekten bilemiyorum ya .. ben mesela sorun etmem ama başkası edebilir, ne bileyim . Eşim de ne alaka diyo. Gerçi ona kalsa her şey ne alaka da
Kızlaarrr, Cumartesi eşimin arkadaşının düğünü var. Kızı tanıyorum yani merhaba merhaba 1-2 kere bana gelmişliği var arada öyle sosyal medyadan falan konusuruz.
Şimdi sorum şuben cumartesi düğünde beyaz giyinsem yani beyaz elbise giyinsem ne olur ? Ayıp olur mu ?
Tosim kitaplarım geldiYazasım gelmiyor, bulamıyorum mesajlarınızı
Begenemiyorum, gülemiyorum
Böyle değişik birşey oldum :)
Yavaş be canmAyıp bence canım, düğünde beyaz elbise giyilmez ki
Nişan filan olsa neyse...
Tosim kitaplarım geldi
Başlamam lazım,buraları az ihmal edebilirim. Ama hepinizi çok özlerim kesin
He bende bunu anlamıyorumAyıp bence canım, düğünde beyaz elbise giyilmez ki
Nişan filan olsa neyse...
Hahahah neden yaaaYavaş be canm
Sıralama yok ama içerik olarak dikkatimi diğerlerine nazaran daha çok çeken ACIMASIZAaa geldi mi? Hangi kitapla başlıyorsun
Bence bu bir kural değil, kendine güvenmeyen gelinlerin uydurduğu bir lafHahahah neden yaaa
Öyle kurallar vardır ya, mesela nikahta kot giyilmez, düğünde beyaz giyilmez filan
Yok mudur, uydurdum mu su an
He bende bunu anlamıyorumneden ayıp mesela ? yani niye ayıp ?
Gelinlik ve elbise çok farklı şeyler bence.. O zaman kına da kırmızı giyinmesin kimse. Ya da o zaman beyaz abiyeler elbiseler neden var piyasa da? Düğün kimin gelin ve damadın. o günün yıldızı starı kim onlar.. Ben beyaz elbise giysem gelin benim gölgemde mi kalacak yoooo...
Benim mesela düğünümde beyaz giyen en az 2-3 kişi vardı şahsen hiç yadırgamadım öyle ' ayyyy cık cık cık bak bakkkk beyaz giymiş ' falan da demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?