- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.281
Yok uydurmadınHahahah neden yaaa
Öyle kurallar vardır ya, mesela nikahta kot giyilmez, düğünde beyaz giyilmez filan
Yok mudur, uydurdum mu su an
Bence bu bir kural değil, kendine güvenmeyen gelinlerin uydurduğu bir laf
Bilemedim ya çok bağnaz düşünceler bence.. işte kızı tam tanımadığım için karar veremiyorum giyip giymemek konusundaGiy o zaman sen de :))
Ama bana komik geliyor giyilebilecek onlarca renk varken gidip gidip beyaz giymek,
Benim düğünümde de giyilse umursamam ama umursayan takanlar var sonuçta
Valla bilemiyorum bence ben sevdiğim adamla evleniyorsam gülücükler dağıtmak dışında başka bir derdim olamaz herhaldeValla o zaman bütün gazetelerde, dergilerde kendine güvenmeyen bir gelin köşe yazısı yazıyor
Çünkü her yerde bahsedilmiş bu kuraldan, google dan bak istersen :))
Sıralama yok ama içerik olarak dikkatimi diğerlerine nazaran daha çok çeken ACIMASIZ
Pedofili inceleniyor, işime yarayacak bilgiler edinebilirim korunmak için
Bilemedim ya çok bağnaz düşünceler bence.. işte kızı tam tanımadığım için karar veremiyorum giyip giymemek konusundaBen takılmam, takılmadım da kim ne giymek istiyorsa giyer, nasıl mutlu olacaksa öyle gelsin hiç problem değil bence.. ama kızı tanımıyorum onun düşüncesini bilmiyorum
eğer gelin harici beyaz giyilmiyor ise kırmızı da kına gecesi rengidir o zaman artık neden kınalar da kırmızı renk yerine başka renklr tercih ediliyoro zaman gelin de mutlak suretle kırmızı giysin
kafam da deli sorular
İşte bilemiyorum bu giyilmez mantığı bana saçma geliyor sadece. Ben giyinmek istedim giydim mesela. Hiç gelini düşünüp hareket etmiyorm mesela hatta bir arkadaşım bana evlenirken sormuştu beyaz giysem bozulur musun diye. ne alaka ya dedim gelinlik farklı beyaz elbise farklı sadece renk bir.. benim için hiç sorun yok nasılsa star benim nasıl rahat edeceksen öyle gel demiştimYani bana göre çok alakasız ama kınada herkes kırmızı giymiyor ki
Ben çevremde daha düğününde mor gelinlik giyen görmedim mesela, genel olarak uluslararasi anlamda gelinler düğünde beyaz giyer yillarrrr yillardir o yuzden dünyanın her yerinde düğünde beyaz giymemek nezaket kuralidir, Avrupa da filan da boyle yani
Ama kina gecesi turklere ait bir adet, ve kınada sadece kırmızı giyilmiyor bir sürü farklı renk giyiliyor dolayısıyla ayni rengi de giysen bilinçli birşey olmayacağı için ayıp olmaz
İşte bilemiyorum bu giyilmez mantığı bana saçma geliyor sadece. Ben giyinmek istedim giydim mesela. Hiç gelini düşünüp hareket etmiyorm mesela hatta bir arkadaşım bana evlenirken sormuştu beyaz giysem bozulur musun diye. ne alaka ya dedim gelinlik farklı beyaz elbise farklı sadece renk bir.. benim için hiç sorun yok nasılsa star benim nasıl rahat edeceksen öyle gel demiştim( star demem ve bende ki kendime güven )
takılmam yanii.. düşünmem ne bileyim canısıı ya
Neyse ben bunu yarın akşama kadar düşüneyim..benim de hiç oyle beyaz gelinlik giyeyim, kraliçe prenses olayım kuğu gibi süzüleyim dertlerim olmadığı için hiç bakmadım bile kim ne giymiş
Belki benimkinde de giyen olmuştur hiç bilmiyorum, sorun da etmezdim ama inadına da gidip beyaz giymem yani
Belki sorun eder gerek yok
Neyse ben bunu yarın akşama kadar düşüneyim..
Kararımı giymekten yana kullanırsam çokta takılmam nasılsa çok yakınım değil yanii e yerimden de kalkmayacağım için 1 saatte çok sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.
Bunu biraz düşünücem
Canımm teşekkür ederimmDüşün bakalım dün ne kadar güzel olmuştun cok yakışmıştı o renk
Devam kuzum ama ilaçla biraz daha duruldu çok şükürnasıl anlamazsin rosum teomandan önce teomandan sonra
oğlanı uyuttum oturuyom kuzum.
bulantılar vs devam mi
Protokol mavisi diye bi renk yok millet bana aval aval bakıyo
Canımm teşekkür ederimm
severim ben pembe tonlarını
Evet ama Google’da yok sen biliyo musun rengi ben bi tane aldım amaTakım elbisede mi diyorsun canım?
Google da bak görürsün isim olarak bilmezler belki
Böyle lacivertimsi bir mavi
Evet ama Google’da yok sen biliyo musun rengi ben bi tane aldım ama
Bizim takımımız bu renk direk bu renk boğmaz mi dur atayım sana rengini aldığımın
Bizim takımımız bu renk direk bu renk boğmaz mi dur atayım sana rengini aldığımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?