Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bu bir kural değil, kendine güvenmeyen gelinlerin uydurduğu bir laf

Valla o zaman bütün gazetelerde, dergilerde kendine güvenmeyen bir gelin köşe yazısı yazıyor
Çünkü her yerde bahsedilmiş bu kuraldan, google dan bak istersen :))

Giy o zaman sen de :))
Ama bana komik geliyor giyilebilecek onlarca renk varken gidip gidip beyaz giymek,
Benim düğünümde de giyilse umursamam ama umursayan takanlar var sonuçta
Bilemedim ya çok bağnaz düşünceler bence.. işte kızı tam tanımadığım için karar veremiyorum giyip giymemek konusunda Ben takılmam, takılmadım da kim ne giymek istiyorsa giyer, nasıl mutlu olacaksa öyle gelsin hiç problem değil bence.. ama kızı tanımıyorum onun düşüncesini bilmiyorum
eğer gelin harici beyaz giyilmiyor ise kırmızı da kına gecesi rengidir o zaman artık neden kınalar da kırmızı renk yerine başka renklr tercih ediliyor o zaman gelin de mutlak suretle kırmızı giysin
kafam da deli sorular

Valla o zaman bütün gazetelerde, dergilerde kendine güvenmeyen bir gelin köşe yazısı yazıyor
Çünkü her yerde bahsedilmiş bu kuraldan, google dan bak istersen :))
Valla bilemiyorum bence ben sevdiğim adamla evleniyorsam gülücükler dağıtmak dışında başka bir derdim olamaz herhalde
bana saçma geliyor işte bu olay bütün bunlar at gözlüğü ile baktığımız için. modernleşemiyoruz çünkü bir türlü. Ne bileyim bilemedim. o günkü ruh halime göre hareket edicem

Sıralama yok ama içerik olarak dikkatimi diğerlerine nazaran daha çok çeken ACIMASIZ
Pedofili inceleniyor, işime yarayacak bilgiler edinebilirim korunmak için

1. 5, Kurban (Maeve Kerrigan Serisi 1)
  2. Acımasız (Maeve Kerrigan Serisi 2)
  3. Ölümün Soğuk Sesi
  4. Sessiz Kurban (Maeve Kerrigan Serisi 3)
  5. Parafili (Maeve Kerrigan Serisi 4)
  6. Sakın Hata Yapma (Maeve Kerrigan Serisi 5)
  7. 11, Kat (Maeve Kerrigan Serisi 6)
Sıra buymuş

Yani bana göre çok alakasız ama kınada herkes kırmızı giymiyor ki
Ben çevremde daha düğününde mor gelinlik giyen görmedim mesela, genel olarak uluslararasi anlamda gelinler düğünde beyaz giyer yillarrrr yillardir o yuzden dünyanın her yerinde düğünde beyaz giymemek nezaket kuralidir, Avrupa da filan da boyle yani

Ama kina gecesi turklere ait bir adet, ve kınada sadece kırmızı giyilmiyor bir sürü farklı renk giyiliyor dolayısıyla ayni rengi de giysen bilinçli birşey olmayacağı için ayıp olmaz

İşte bilemiyorum bu giyilmez mantığı bana saçma geliyor sadece. Ben giyinmek istedim giydim mesela. Hiç gelini düşünüp hareket etmiyorm mesela hatta bir arkadaşım bana evlenirken sormuştu beyaz giysem bozulur musun diye. ne alaka ya dedim gelinlik farklı beyaz elbise farklı sadece renk bir.. benim için hiç sorun yok nasılsa star benim nasıl rahat edeceksen öyle gel demiştim ( star demem ve bende ki kendime güven )
takılmam yanii.. düşünmem ne bileyim canısıı ya

benim de hiç oyle beyaz gelinlik giyeyim, kraliçe prenses olayım kuğu gibi süzüleyim dertlerim olmadığı için hiç bakmadım bile kim ne giymiş
Belki benimkinde de giyen olmuştur hiç bilmiyorum, sorun da etmezdim ama inadına da gidip beyaz giymem yani
Belki sorun eder gerek yok

Neyse ben bunu yarın akşama kadar düşüneyim..
Kararımı giymekten yana kullanırsam çokta takılmam nasılsa çok yakınım değil yanii e yerimden de kalkmayacağım için 1 saatte çok sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.
Bunu biraz düşünücem

Düşün bakalım dün ne kadar güzel olmuştun cok yakışmıştı o renk

nasıl anlamazsin rosum teomandan önce teomandan sonra
oğlanı uyuttum oturuyom kuzum.
bulantılar vs devam mi
Devam kuzum ama ilaçla biraz daha duruldu çok şükür
Valla o gün sanki rüyalarımdan biri gbiydi telefina kaydetmeden gittiğime inanamicam

Uzun bı sure kendime gelemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…