Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kertenkelelerim size iyi akşamlar demeye geldim
Dün gece noldu öyle bir anda kk çöktü benim. Yorumlar bildirimler çıkmamaya başladı. Allahtan düzelmiş..
Seksü geyşam ile gelişmeleri aktarıyorum. Dün bozuktuk ya içeriden kapıyı alttan üstten kitledim, anahtarı da üstünde bıraktım anahtarı sokamasın kapıya diye. Bir müddet eve almayacaktım Belki de hiç
Adam geldi zile bastı, ahanda dedim eğlence başlıyor Demeye kalmadan adam çatır çatır kapıyı açmasın mı, benim surat oldu böyle
Nasıl gülüyor bide Neyse geldi özür falan diledi kendince açıklamalar yaptı. Hiç umursamadım, yatıp uyudum. Bugünde, kendini affettirmek için ne zamandır istediğim bir kahve makinesi vardı onu alıp gelmiş
Affettin mi dedi. Yoo dedim. İyi tamam dedi, baktım paketliyor geri götürecek
Dedim psikolojik manyah tamam affettim bırak makinemi ve get out
Şimdi gidiyorum inşallah hepiniz afiyettesinizdir
Akşam misafirlerim var. Seksü geyşanın lise arkadaşı ve eşi gelecek. Kalkıp kek yapacağım şimdi kahve yanına
Yine misafirli bir gün anlayacağınız
Hadi öptüm hepinizi, çavvvvv

Youlost16 mülakat için soruyorsan tonun bir önemi yok. Siyah ya da lacivert takım elbise olması, traşlı, özenli olması yeterli kutsişim. O kadar ton arayıp kasma
Biz polis üniforması lacivert diye komisyona seksü geyşaya lacivertin ne kadar yakıştığını göstermek için lacivert seçtik
Yakıştırmış onlar da cidden 100 puan aldı

Canim soruna kendin cevap vermissin giyeceksin belljkj hep oyle derler ama ayip denilir bilemiyoreeemm

5
O kadar baktım sıralama var mı diye, 5 tane aldım ben ve karışık olmuş yahu

Samdanım protokol mavisi hangi renk tam alıcam bulamıyorum

koyu lacivert diye biliyorum ben kutsalim. ama her kafadan bi ses çıkar alirken. herkes elindekine protokol mavisi bu diyebilir. güzel koyu bi lacivert yeterli bence. ama çok geç kaldim sanırım yazmak için

çok çok ayıp olur eğer gelinliği siyah ya da pamuk şekeri rengi degilse patilicim

Çok samimi olmadığın için sonrasında farklı tepkiler verebilir.
Bazıları bu beyaz ve kırmızı muhabbetine acayip takılıyor ve hayat boyu unutmuyor

Ayıp olur kuzum.
Ben yakın olsun uzak olsun farketmez hoş karşılamazdım. Giyme bence, benim tavsiyem.

koyu lacivert diye biliyorum ben kutsalim. ama her kafadan bi ses çıkar alirken. herkes elindekine protokol mavisi bu diyebilir. güzel koyu bi lacivert yeterli bence. ama çok geç kaldim sanırım yazmak için
Aldım artık balım

Ahahha KuZum takım koyu olduğu için acık renk aldım orda uydurdum bi takıma güzel oldu zaten bana kravat veren adamın babası Meclis üyesiymiş abileri bekçi kendi de polismiş takımın önemi yok düzgün konuşsun ee lemesin dikkatli olsun dedi önemli olan bu :)

Senin seksü geyşana masallah bakalım benimki napacak:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…