- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.321
Olsun canım olur mu ne demek dün bende giremedim..kusura bakma kuzum ya. valla giremedim bı türlünasıl bişey aldiniz peki
Aynı renk tuttuk boğdu açık renk aldım :)Evet ama takım elbiseyi göremediğim için tam şey yapamadım :)))
Kravatla takım elbiseyi yan yana tut aynı renkse sorun yok.
Atta biz de öğrenelimAldım artık balım
sorun var mi yok mu bilmiyorum çünkü oğlum telefonumu elletmiyo
anneeee kapat
anneeee bittiiiii
kapatiyom kooyyy diye emir veriyo
sizsizlikten başım tuttu
Dur atınca görcenAtta biz de öğrenelim
Resmi buz bademli renk varmıdır acaba
AhahhaKuZum takım koyu olduğu için acık renk aldım orda uydurdum bi takıma güzel oldu zaten bana kravat veren adamın babası Meclis üyesiymiş abileri bekçi kendi de polismiş takımın önemi yok düzgün konuşsun ee lemesin dikkatli olsun dedi önemli olan bu :)
Senin seksü geyşana masallah bakalım benimki napacak:)
Evet canım haklısınDoğru kuzum iyi yapmışsın, zaten baktığında hoş duruyorsa yeterli ne olacak ki
Kızlar bana güzel bi film önerir misiniz :)
simdi bdv de oyle bir konu var, gorumce beyaz giyinmek istiyor diye gorumcek yazmislarÇok samimi olmadığın için sonrasında farklı tepkiler verebilir.
Bazıları bu beyaz ve kırmızı muhabbetine acayip takılıyor ve hayat boyu unutmuyor
5
O kadar baktım sıralama var mı diye, 5 tane aldım ben ve karışık olmuş yahu
Olsun canım olur mu ne demek dün bende giremedim..
Kız cekmiştim yukarıdaki mj da vardı ama
bugün ugramadi mibelki sitenin duzeldiginden haberi yoktur
Birbiriyle bağlantılı değil konular, kitap arka kapağındaki konu özetleri farklı yazılmış neysekiNe olacak yahu, birşey olmaz
Birbiriyle bağlantılı değil konular, kitap arka kapağındaki konu özetleri farklı yazılmış neyseki
Okudukça anlıcaz bakalımEvet sadece sanırım ana karakterin hayatıyla ilgili gelişmeler sıralı, çok sorun olmaz bence.
Denk gelmedik bugünbugün ugramadi mibelki sitenin duzeldiginden haberi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?