- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.341
Okudukça anlıcaz bakalım
Başladın mı, ben başladım
5Kurbana başladımDaha başlayamadım kv deydim, bu gece başlarım. Hangisine başlamıştın sen?
İyi akşamlarrrıınnn canmİyi akşamlar hanimlaaaarrr
Napaysunuz
Oooo ne güzelİyi akşamlarrrıınnn canm
Yeni kitaplarım geldi, şu tel elimden düşse de devam etsem diye kendime söyleniyorum
Oooo ne güzel
Elimizden birakabilsek de okusak :)
Güzel okumalar şimdiden
Ne tarz okuyacaksn
Denk gelmedik bugün
Bilmiyor olabilir
Bende tam onu yazacaktimsimdi bdv de oyle bir konu var, gorumce beyaz giyinmek istiyor diye gorumcek yazmislar
İyi akşamlar hanimlaaaarrr
Napaysunuz
Bende tam onu yazacaktim
Ayy gorumcenin inadına beyaz giyinmek istemesi de nasıl bir ruh sağlığı bozukluğu
Hayret ediyorum insanlara kendini gelinle mi kıyaslıyor yani gorumce ne kadar ayip birsey
o da bisey miesimin liseden iki arkadaşı evlendi. erkek çok yakın arkadaşı kankasi hatta.
neyse düğünde damadin bi teyzesi mi halasi mi ne baştan aşağı beyaz giymisti ve üç kızı da aynı şekilde beyaz giymisti. ben tanımadığım için ne kadar çok beyaz giyen var demistim. ama işte geline inat yapar gibi yapmışlar utanmadan 4 ü birden
Kendilerini komik duruma dusurmekten baska hicbisey degilAy şaka gibi yaa kendin giyindin kızları nasıl ikna ettin buna 4ü birden beyaz giymiş bir de
Bende uyudu uyucam yaaa nausicaaa mm :)uyumamak için direniyorum :) ama çok uykum var
sen napiyosun rosss kontrolün ne zaman. kalp atışını mi dinliceksin gittiğinde:)
Kendilerini komik duruma dusurmekten baska hicbisey degil
Bak şimdi dünyanınen saçma muhabbetineAhahahahahahha
Allah seni napmasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?