Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy gorumcenin inadına beyaz giyinmek istemesi de nasıl bir ruh sağlığı bozukluğu
Hayret ediyorum insanlara kendini gelinle mi kıyaslıyor yani gorumce ne kadar ayip birsey

o da bisey mi esimin liseden iki arkadaşı evlendi. erkek çok yakın arkadaşı kankasi hatta.
neyse düğünde damadin bi teyzesi mi halasi mi ne baştan aşağı beyaz giymisti ve üç kızı da aynı şekilde beyaz giymisti. ben tanımadığım için ne kadar çok beyaz giyen var demistim. ama işte geline inat yapar gibi yapmışlar utanmadan 4 ü birden

Ay şaka gibi yaa kendin giyindin kızları nasıl ikna ettin buna 4ü birden beyaz giymiş bir de

Kendilerini komik duruma dusurmekten baska hicbisey degil

Yani bence de.
Bizim eski iş yerinde 2 arkadaşımız tanışıp evlendi. Onların düğününe gittik. Yine aynı Isyerinde çalıştığımız baya herkese salça olan yamanmaya çalışan bir kadın da beyaz elbise giymişti ama bildiğin ağır abiye, gelinlikle yarışır yani gelin olan arkadaşımız hiç takıp canını sıkmadı ama herkes hala dalga geçiyor, x i vurup yerine geçecekti herhalde diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…